Πώς να αποκτήσετε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή στο Android

0
90
AndroidPIT Google play Store 8990
© NextPit

Αγαπάμε τις εφαρμογές. Μας αρέσουν οι δωρεάν εφαρμογές. Και πάνω απ’ όλα μας αρέσει να δίνονται δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή. Αλλά δεν μας αρέσουν οι πειρατές και δεν μας αρέσει να κλέβουμε. Υπάρχουν πολλοί νόμιμοι τρόποι για να λαμβάνετε εφαρμογές επί πληρωμή δωρεάν στο Android – συμπεριλαμβανομένου του Play Store – και θα μοιραστούμε μερικούς μαζί σας.

Πριν συνεχίσουμε, αξίζει να επισημάνουμε ότι οι δωρεάν εφαρμογές μπορεί να κοστίζουν με άλλους τρόπους: όπως ανακάλυψε μια μελέτη, οι εφαρμογές που χρηματοδοτούνται από διαφημίσεις μπορούν να χρησιμοποιούν κατά μέσο όρο 79 τοις εκατό περισσότερα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας από τα αντίστοιχα χωρίς διαφημίσεις. Εάν χρησιμοποιείτε περιορισμένο μηνιαίο πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, η επιλογή της “δωρεάν” έκδοσης μιας εφαρμογής μπορεί να είναι μια λανθασμένη οικονομία.

Δωρεάν εφαρμογή της ημέρας

Το Freapp είναι μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές γιατί κάθε πρωί με υποδέχεται μια άλλη νέα εφαρμογή δωρεάν. Δεν είναι πάντα κάτι που θέλω, αλλά με γλιτώνει από την ανάγκη να κοιτάξω έναν τόνο από λίστες που έχουν άλλες εφαρμογές πωλήσεων.

freapp

Φυσικά, δεν λαμβάνετε τίποτα δωρεάν σε μια εφαρμογή χωρίς να βλέπετε διαφημίσεις. / © NextPit

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε πρόγραμμα προσφορών, οι προσφορές ποικίλλουν: ορισμένες εφαρμογές δεν θα είναι κατάλληλες για ενημερώσεις και ορισμένες από τις δωρεάν εφαρμογές πιθανότατα δεν κοστίζουν τίποτα για την αρχή. Ωστόσο, οι προσφορές συνεχίζουν να έρχονται και συχνά υπάρχουν μερικά πραγματικά πετράδια εκεί.

AppHoarder – οι εφαρμογές επί πληρωμή έγιναν δωρεάν

Αυτή η εφαρμογή θα ενθουσιάσει τους φειδωλούς. Οι περισσότεροι προγραμματιστές κάνουν τις premium εφαρμογές τους δωρεάν προσωρινά για διαφημιστικούς λόγους ή κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, και μόλις κατεβάσετε μια εφαρμογή, είναι δική σας. Αντί να αναζητά πάντα προσφορές στο Play Store, αυτή η εφαρμογή συλλέγει τις εφαρμογές επί πληρωμή που είναι επί του παρόντος διαθέσιμες δωρεάν και τις εμφανίζει σε μια λίστα. Θα εκπλαγείτε πόσοι σε κάθε μέρα, αλλά φυσικά, οι περισσότεροι δεν είναι τόσο υπέροχοι. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύνθετες επιλογές αναζήτησης και φίλτρων για να ταξινομήσετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

App Hoarder

Περιηγηθείτε ή κυνηγήστε ευκαιρίες, μπορείτε να πάρετε μερικές εξαιρετικές προσφορές με αυτόν τον τρόπο. / © NextPit (στιγμιότυπο οθόνης)

  • Αποκτήστε το στο Play Store

Ρωτήστε το μυαλό του Διαδικτύου

Στο Διαδίκτυο, καμία δύναμη δεν είναι πιο αξιοσημείωτη από τη νοημοσύνη του σμήνους. Ένα καλό μέρος για να ψάξετε όταν κάνετε έρευνα για συναρπαστικές προσφορές είναι το Reddit. Συγκεκριμένα, τα subreddits googleplaydeals και AndroidGameDeals. Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να τα δείτε μαζί:

Τα παιχνίδια που δημοσιεύονται εκεί ταξινομούνται κατά δημοτικότητα και συζητούνται στον ιστότοπο. Πολύ συχνά οι ίδιοι οι προγραμματιστές εφαρμογών θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.

Έρευνες Google Play

Έχουμε γράψει για τη δωρεάν πίστωση της Google στο Play Store σε αντάλλαγμα για να απαντήσουμε σε έρευνες στο παρελθόν. Εάν δεν το γνωρίζετε ακόμα, η Google προσφέρει το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης επειδή, λοιπόν, θέλει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για εσάς και τις συνήθειές σας.

Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή Google Opinion Rewards, συμπληρώστε μια σύντομη έρευνα και συλλέξτε τα νομίσματά σας. Περιορίζεστε σε μία έρευνα την εβδομάδα (άρα δεν θα μπορείτε ακριβώς να συνταξιοδοτηθείτε πρόωρα) και δεν πληρώνεστε πάντα για κάθε έρευνα, αλλά μπορείτε να κερδίσετε έως και ένα δολάριο ανά έρευνα. Δεν είναι κακό για λίγα λεπτά από το χρόνο σας.

Εφαρμογές επί πληρωμή AndroidPIT για δωρεάν Google Opinion Rewards

Η Google θέλει να γνωρίζει πράγματα για εσάς και είναι πρόθυμη να σας πληρώσει για αυτό. / © ANDROIDPIT

Εφαρμογές με έκπτωση και εκπτώσεις

Ορισμένες εφαρμογές, όπως το AppSales, σάς δίνουν τη δυνατότητα να προσθέτετε εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν σε μια λίστα παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να ειδοποιηθείτε όταν κυκλοφορήσουν. Δεν είναι ακριβώς δωρεάν, αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερο από την πλήρη τιμή. Επιπλέον, το AppSales δημοσιεύει περιστασιακά δωρεάν εφαρμογές.

πωλήσεις εφαρμογών

Το Appsales παρακολουθεί τόσο τις εκπτώσεις όσο και τα δωρεάν. / © NextPit

  • Τι να κάνετε όταν το Google Play δεν λειτουργεί
  • Τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια Android

Πώς βαθμολογείτε δωρεάν εφαρμογές επί πληρωμή (χωρίς παράνομες μεθόδους, παρακαλώ); Ποια είναι η καλύτερη προσφορά που έχετε βρει ποτέ για μια εφαρμογή επί πληρωμή; Ακούστε τον εαυτό σας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here