Πώς να αποκλείσετε / ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger

0
79
Πώς να αποκλείσετε / ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger

Το Facebook είναι σίγουρα η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω. Διαθέτει ακόμη και μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ονομάζεται Messenger που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα κειμένου, εικόνες, βίντεο κ.λπ.

Εάν είστε διασημότητα ή επηρεαστής του Facebook, μπορεί να λαμβάνετε εκατοντάδες μηνύματα κάθε μέρα στο Messenger σας και το πιθανότερο είναι ότι τα εισερχόμενά σας είναι πάντα γεμάτα με ανεπιθύμητα μηνύματα τόσο από γνωστούς όσο και από άγνωστους χρήστες.

Ενώ το messenger σάς επιτρέπει να αποκλείσετε τα αιτήματα μηνυμάτων για να εμποδίσετε άγνωστους χρήστες να σας στέλνουν μηνύματα, τι γίνεται αν θέλετε να αποκλείσετε τα μηνύματα ενός ατόμου που βρίσκεται ήδη στη λίστα φίλων σας; Πρέπει να αποκλείσετε το άτομο στο Facebook messenger σας σε μια τέτοια περίπτωση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο αποκλεισμός κάποιου στο Messenger δεν αποκλείει το άτομο στο Facebook, καθώς και οι δύο πλατφόρμες έχουν ξεχωριστές λειτουργίες αποκλεισμού λογαριασμού. Ωστόσο, το να αποκλείσετε κάποιον στο Facebook τον αποκλείει στο Messenger σας.

Βήματα για τον αποκλεισμό/κατάργηση αποκλεισμού κάποιου στο Messenger

Εφόσον έχουμε ήδη συζητήσει πώς να αποκλείσετε/αποκλείσετε κάποιον στο Facebook, θα συζητήσουμε πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Messenger. Λοιπόν, ας δούμε πώς να αποκλείσετε ή να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger.

Αποκλεισμός κάποιου στο Messenger

Εάν θέλετε να αποκλείσετε κάποιον από το να σας στέλνει μηνύματα στο Messenger, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον στο Messenger.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στη συσκευή σας και ανοίξτε τη συνομιλία για το άτομο που θέλετε να αποκλείσετε.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο (i) που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.

πατήστε στο εικονίδιο (i).

3. Στη σελίδα Προφίλ, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Αποκλεισμός όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε στην επιλογή Αποκλεισμός

4. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στην επιλογή Αποκλεισμός μηνυμάτων και κλήσεων.

Αποκλεισμός μηνυμάτων και κλήσεων

5. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε το κουμπί Αποκλεισμός.

πατήστε το κουμπί Αποκλεισμός

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα αποκλείσει το άτομο στην εφαρμογή Messenger.

Ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger

Εάν θέλετε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στην εφαρμογή Messenger, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στη συσκευή σας και πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας.

εικόνα προφίλ

2. Στη σελίδα προφίλ, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Απόρρητο.

Μυστικότητα

3. Στην οθόνη Απόρρητο, επιλέξτε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί.

επιλέξτε Αποκλεισμένοι λογαριασμοί

4. Τώρα, επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να ξεμπλοκάρετε. Στη συνέχεια, πατήστε στην επιλογή Κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων και κλήσεων.

Ξεμπλοκάρισμα μηνυμάτων και κλήσεων

5. Στη γραμμή εντολών επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά την επιλογή Unblock.

πατήστε ξανά την επιλογή Unblock

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Messenger. Τελείωσες.

Λοιπόν, αυτό έχει να κάνει με το πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Messenger. Όταν αποκλείετε κάποιον στο Messenger, το αποκλεισμένο άτομο δεν θα μπορεί να σας καλέσει ή να σας στείλει μήνυμα. Ωστόσο, μπορούν ακόμα να δουν την Κατάσταση, τα σχόλιά σας στο Facebook, κ.λπ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here