Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό TrueCaller και να καταργήσετε τη λίστα του αριθμού τηλεφώνου σας

0
84

Απενεργοποιήστε και καταργήστε τη λίστα του αριθμού τηλεφώνου σας από το TrueCaller!

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό TrueCaller και να καταργήσετε τη λίστα του αριθμού τηλεφώνου σας
Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό TrueCaller και να καταργήσετε τη λίστα του αριθμού τηλεφώνου σας

Το TrueCaller ήταν πάντα γνωστό για την αποτελεσματική αναγνώριση κλήσης και τις δυνατότητες αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται πλέον από περισσότερους από 250 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε γρήγορα όλες τις κλήσεις και τα μηνύματά σας, φιλτράροντας τους spammers, τους τηλεπωλητές και άλλες ανεπιθύμητες ενοχλήσεις.

Εκτός από την αναγνώριση καλούντος, το TrueCaller προσφέρει επίσης πολλές λειτουργίες έξυπνων μηνυμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TrueCaller ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS για αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου. Μπορείτε ακόμη και να συνομιλήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας στην ομαδική συνομιλία, να χρησιμοποιήσετε μηνύματα flash για επείγοντα μηνύματα και πολλά άλλα.

Παρόλο που αυτή τη στιγμή είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό αναγνώρισης κλήσεων με crowdsourced, δεν είναι χωρίς ελαττώματα. Το TrueCaller εγείρει ορισμένα σοβαρά ζητήματα ασφάλειας και απορρήτου καθώς ανεβάζει ολόκληρη τη λίστα επαφών σας, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων, αριθμών τηλεφώνου, διευθύνσεων email, ακόμη και πληροφοριών GPS, στον διακομιστή του.

Βήμα 2. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε στις “Ρυθμίσεις”.

πατήστε στις

Βήμα 3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε την επιλογή «Κέντρο απορρήτου».

πατήστε στο

Βήμα 4. Στο κέντρο απορρήτου, πατήστε την επιλογή «Απενεργοποίηση».

πατήστε στην επιλογή «Απενεργοποίηση».

Βήμα 5. Τώρα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Απλώς επιβεβαιώστε το και ο λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί.

Βήμα 6. Για να καταργήσετε τη λίστα του αριθμού τηλεφώνου σας από τη βάση δεδομένων του TrueCaller, πρέπει να το ανοίξετε Σύνδεσμος από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Βήμα 7. Στην ιστοσελίδα, εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας με τον σωστό κωδικό χώρας. Λύστε το Captcha και κάντε κλικ στο κουμπί «Κατάργηση λίστας αριθμού τηλεφώνου».

Βήμα 8. Στην επόμενη σελίδα, πρέπει να επιβεβαιώσετε την ενέργειά σας. Φροντίστε να κάνετε κλικ στην επιλογή “Κατάργηση λίστας”.

κάντε κλικ στην επιλογή «Κατάργηση λίστας».

Αυτό είναι! Το TrueCaller θα καταργήσει τον αριθμό τηλεφώνου σας εντός 24 ωρών.

Έτσι, αυτό το άρθρο έχει να κάνει με το πώς να απενεργοποιήσετε και να καταργήσετε τη λίστα του αριθμού τηλεφώνου σας από το TrueCaller. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here