Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στα Windows 11

0
136

Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις στα Windows 11!

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στα Windows 11
Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις στα Windows 11

Τα Windows 10 παρουσίασαν μια λειτουργία ειδοποίησης που μας βοήθησε να παρακολουθούμε σημαντικές αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα. Η ίδια δυνατότητα εμφανίζεται και στα πιο πρόσφατα Windows 11.

Αν και οι ειδοποιήσεις των Windows 11 ήταν απαραίτητες, μπορεί να είναι ενοχλητικό αν συνεχίζουν να εμφανίζονται κάθε τόσο. Οι περιττές ειδοποιήσεις μπορούν ακόμη και να διακόψουν την εργασία σας.

Υπάρχουν φορές που όλοι θέλαμε να απενεργοποιήσουμε εντελώς τις Ειδοποιήσεις στα Windows 11. Ευτυχώς, τα Windows 11 σάς επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις συστήματος και εφαρμογών με ένα μόνο κλικ.

Βήματα για την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων στα Windows 11

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων στο λειτουργικό σύστημα Windows 11.

Η διαδικασία θα είναι πολύ εύκολη. Απλώς ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows 10 και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Windows Key + I για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Σύστημα, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

Επιλογή συστήματος

3. Στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στην επιλογή Ειδοποιήσεις.

Επιλογή ειδοποιήσεων

4. Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε εντελώς τις ειδοποιήσεις, απενεργοποιήστε την επιλογή Ειδοποιήσεις.

Επιλογή ειδοποιήσεων

5. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού πίσω από τις Ειδοποιήσεις και επιλέξτε τις άλλες επιλογές εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις Ειδοποιήσεις.

ενεργοποιήστε τις Ειδοποιήσεις

6. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την ειδοποίηση για ορισμένες εφαρμογές, πρέπει να διαμορφώσετε την επιλογή Focus Assist.

Ειδοποιήσεις

7. Εάν θέλετε να βλέπετε μόνο ειδοποιήσεις επιλεγμένων εφαρμογών, επιλέξτε την επιλογή Μόνο προτεραιότητα και κάντε κλικ στο σύνδεσμο Προσαρμογή λίστας προτεραιότητας.

Προσαρμογή λίστας προτεραιοτήτων

8. Στην επόμενη σελίδα, προσθέστε την εφαρμογή της οποίας τις ειδοποιήσεις θέλετε να λαμβάνετε.

εφαρμογή της οποίας τις ειδοποιήσεις θέλετε να λαμβάνετε

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σε υπολογιστή Windows 11.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο απενεργοποίησης των ειδοποιήσεων στα Windows 11. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here