Πώς να αναβάλετε κάποιον για 30 ημέρες στο Facebook

0
82
Αναβολή κάποιου για 30 ημέρες στο Facebook
Αναβολή κάποιου για 30 ημέρες στο Facebook

Ας ρίξουμε μια ματιά στον οδηγό για Αναβολή Κάποιου για 30 ημέρες στο Facebook που μπορεί να εφαρμοστεί χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Facebook. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στον πλήρη οδηγό που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσουμε.

Το Facebook έχει μια καταπληκτική ροή ειδήσεων στην οποία τείνουν να εμφανίζονται οι πρόσφατες αναρτήσεις από τους φίλους ή τους χρήστες. Αυτό είναι το μέρος όπου θα μπορούσατε μερικές φορές να θέλετε να αφαιρέσετε τις αναρτήσεις κάποιου από το να εμφανίζονται. Ένας τρόπος είναι να αποκλείσετε τον χρήστη, ενώ ο άλλος τρόπος είναι να καταργήσετε την παρακολούθηση του ατόμου για το οποίο θέλετε να αποκλείσετε τις αναρτήσεις στη ροή ειδήσεων σας. Κάνοντας αυτή τη μέθοδο αφαιρείτε οριστικά τον χρήστη από τη ροή ειδήσεων ενώ θα πρέπει να γίνετε και πάλι φίλοι για να αρχίσετε να βλέπετε τις διαφημίσεις από τους ανθρώπους. Αυτό είναι ελαφρώς δύσκολο να το εκτελέσετε καθώς δεν μπορείτε να το κρατήσετε
για τη διαχείριση αυτών των εργασιών. Για την καλύτερη διευκόλυνση της διαχείρισης των διαφορετικών αναρτήσεων στη νέα ροή και για ποια από τις αναρτήσεις από τους επιλεγμένους χρήστες που θα εμφανίζονται, απλώς κάντε αυτό αυτοματοποιημένο. Μπορεί να έχετε μπερδευτεί σχετικά με το πώς θα μπορούσε να αυτοματοποιηθεί η όλη διαδικασία που αναφέρεται παραπάνω, μην ανησυχείτε καθώς αυτό είναι πραγματικά εύκολο να το κατανοήσετε. Εδώ σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε ολόκληρη τη μέθοδο μέσω της οποίας μπορεί να ρυθμιστεί και να διαχειριστεί η ροή ειδήσεων για το facebook με τέτοιο τρόπο ώστε ορισμένοι από τους επιλεγμένους φίλους σας να μην εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων. Εάν εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε να μάθετε για τη μέθοδο, συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση μέχρι το τέλος. Διαβεβαιώνουμε ότι διαβάζοντας αυτήν την ανάρτηση θα λάβετε πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

Διαβάστε επίσης: 50+ Καλύτερα κόλπα και Facebook Hacks 2019

Πώς να αναβάλετε κάποιον για 30 ημέρες στο Facebook

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και απλά πρέπει να ακολουθήσετε τον απλό οδηγό βήμα προς βήμα που συζητείται παρακάτω για να προχωρήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να κρύψω την τελευταία μου επίσκεψη από τη συνομιλία στο Facebook

Βήματα για να αναβάλετε κάποιον για 30 ημέρες στο Facebook:

#1 Το πρώτο πράγμα που θα λέγαμε εδώ πριν ξεκινήσουμε με τη μέθοδο είναι ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εκτελέσετε το ένα μόνο βήμα. Για το σκοπό αυτό, συνδεθείτε στο facebook χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήριά σας. Είτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή facebook για αυτόν τον σκοπό είτε την επιφάνεια εργασίας για το ίδιο πράγμα. Αυτό θα σας παρέχει μόνο την επιλογή στην οθόνη για να κάνετε τις αναρτήσεις για κάποιον να αναβάλλονται για 30 ημέρες στη ροή ειδήσεων.

#2 Μόλις συνδεθείτε στο facebook το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετακινηθείτε προς τα κάτω στη ροή ειδήσεων και να αναζητήσετε τη δημοσίευση κάποιου προτιμώμενου χρήστη για τον οποίο θέλετε να αναβάλλετε τις αναρτήσεις. Σταματήστε εκεί και στην ανάρτηση του συγκεκριμένου χρήστη απλώς κάντε κλικ στο μενού με τις τρεις κουκκίδες. Θα υπάρχει μια λίστα επιλογών που θα εμφανιστεί στην οθόνη. Μέσα από τις επιλογές μέσα στη λίστα, επιλέξτε την επιλογή Αναβολή για 30 λεπτά.

Αναβολή κάποιου για 30 ημέρες στο Facebook
Αναβολή κάποιου για 30 ημέρες στο Facebook

#3 Τώρα αυτό σημαίνει ότι αν έχετε κάνει κάποιον να αναβοσβήνει στο facebook για 30 λεπτά, τότε κάποια στιγμή θα μπορούσατε επίσης να ζητήσετε να κάνετε την εμφάνιση των αναρτήσεων ζωντανή. Με τα παραπάνω βήματα κάνατε το άτομο του facebook να αναβάλει, τώρα θα σας πούμε τη μέθοδο διαγραφής του φιλτραρίσματος αναβολής. Μεταβείτε στο προφίλ του ατόμου που έχετε αναβάλει, εκεί μέσα επιλέξτε την επιλογή Αναβολή και μετά πατήστε στην επιλογή Τέλος αναβολής.

Αναβολή κάποιου για 30 ημέρες στο Facebook
Αναβολή κάποιου για 30 ημέρες στο Facebook

#4 Αμέσως μετά την πραγματοποίηση των αλλαγών, θα δείτε ότι οι δημοσιεύσεις από το άτομο θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη ροή ειδήσεων. Αυτό είναι όλο για τη μέθοδο και έχουμε εξηγήσει και τους δύο τρόπους για να σταματήσετε και να ξεκινήσετε τη λειτουργία αναβολής στο facebook. Να θυμάστε ότι η υπηρεσία αναβολής θα λειτουργεί μόνο για 330 ημέρες και μετά από 30 ημέρες θα αρχίσετε να λαμβάνετε τις αναρτήσεις από το άτομο στη ροή ειδήσεων του Facebook.

Διαβάστε επίσης: 25 καλύτερες συμβουλές και κόλπα για ριζωμένη συσκευή Android

Τέλος, αφού διαβάσατε αυτήν την ανάρτηση, ελπίζουμε ότι θα είχατε λάβει όλα τα δεδομένα σχετικά με τη μέθοδο μέσω της οποίας κάποιος θα μπορούσε να αναβληθεί για 30 ημέρες στο Facebook. Εάν σας άρεσαν αυτές οι πληροφορίες, μπορείτε να τις μοιραστείτε με άλλους. Θα εκτιμούσαμε ακόμη και την επιείκειά σας στην ανάρτησή μας μέσω της ενότητας σχολίων όπου είστε ελεύθεροι να μας παρέχετε τις πολύτιμες προτάσεις και τις απόψεις σας. Τέλος, ευχαριστώ που διαβάσατε αυτή την ανάρτηση!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here