Πώς να αλλάξετε χώρα στο Amazon (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητά)

0
64

Το Amazon είναι ίσως ο μεγαλύτερος και ο πιο δημοφιλής ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου και αγορών εκεί έξω. Έχει επίσης διαθέσιμες εφαρμογές τόσο για Android όσο και για iOS. Ενώ ο ιστότοπος και η εφαρμογή για κινητές συσκευές της Amazon είναι αρκετά εύχρηστες, ορισμένες από τις επιλογές μπορεί να μπερδέψουν τους χρήστες.

Για παράδειγμα, εάν μόλις εγγραφείτε στο Amazon, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή αλλαγής χώρας/περιοχής. Η Amazon επιτρέπει στους πελάτες της να κάνουν αγορές εντός της χώρας. Ως εκ τούτου, μπορεί περιστασιακά να χρειαστεί να αλλάξετε τη χώρα ή την περιοχή στο Amazon.

Εάν είστε κάποιος που ταξιδεύει συχνά σε νέες χώρες, αυτή η δυνατότητα μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη. Δεδομένου ότι το Amazon είναι εξαπλωμένο σε όλες τις χώρες, σας επιτρέπει να αλλάζετε χώρες εύκολα. Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε τρόπους για να αλλάξετε τη χώρα στο Amazon, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Τρόποι για να αλλάξετε χώρα στο Amazon

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους απλούς και καλύτερους τρόπους αλλαγής χώρας στο Amazon. Μοιραστήκαμε τα βήματα τόσο για τον ιστότοπο της Amazon όσο και για τις εφαρμογές του για κινητά. Ας αρχίσουμε.

Πώς να αλλάξετε χώρα/περιοχή στον ιστότοπο του Amazon

Δεν χρειάζεται να ενημερώσετε τις προτιμήσεις σας εάν θέλετε απλώς να κάνετε αγορές από διαφορετική χώρα. Μπορείτε απλώς να αλλάξετε τη χώρα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Amazon. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Amazon.

2. Στη συνέχεια, ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού χώρας/γλώσσας.

χώρα/γλώσσα

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Αλλαγή χώρας/περιοχής.

επιλέξτε Αλλαγή χώρας/περιοχής

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού κάτω από το «Επιλέξτε τον ιστότοπο της προτιμώμενης χώρας/περιοχής» και επιλέξτε τη χώρα/περιοχή.

Επιλέξτε τον ιστότοπο της χώρας/περιοχής που προτιμάτε

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αλλάξετε τη Χώρα/Περιοχή στο Amazon. Ωστόσο, σημειώστε ότι πρόκειται για προσωρινή αλλαγή. για να κάνετε τη νέα γλώσσα μόνιμη, πρέπει να ακολουθήσετε την επόμενη μέθοδο.

Πώς να αλλάξετε τη χώρα του λογαριασμού σας στο Amazon

Λοιπόν, εάν έχετε μετακομίσει σε μια νέα χώρα, είναι καλύτερο να ενημερώσετε τα στοιχεία χρέωσής σας και να αλλάξετε χώρα. Εάν το κάνετε, δεν χρειάζεται να εισαγάγετε μη αυτόματα τα στοιχεία χρέωσής σας και να αλλάξετε την τοποθεσία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Amazon από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού Λογαριασμός και λίστες και επιλέξτε «Διαχείριση περιεχομένου και συσκευών».

Διαχειριστείτε το περιεχόμενο και τις συσκευές σας

3. Στην οθόνη Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας, μεταβείτε στην καρτέλα “Προτιμήσεις”.

Προτιμήσεις

4. Στις Προτιμήσεις, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις χώρας/περιοχής.

Ρυθμίσεις χώρας/περιοχής

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή δίπλα στην τρέχουσα χώρα σας.

Αλλαγή

6. Τώρα, ενημερώστε τα νέα στοιχεία χρέωσης, ορίστε τη χώρα από το αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση.

Εκσυγχρονίζω

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε τη χώρα του λογαριασμού σας στο Amazon με απλά βήματα.

Πώς να αλλάξετε χώρα στην εφαρμογή Amazon;

Ας υποθέσουμε ότι έχετε μετακομίσει στον Καναδά ή θέλετε να περιηγηθείτε στον κατάλογο αγορών που είναι διαθέσιμος για Καναδούς χρήστες. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να αλλάξετε τη χώρα του Amazon σε Καναδά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Amazon για κινητά για να αλλάξετε χώρα. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε χώρα στην εφαρμογή Amazon.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Amazon στο Android ή το iPhone σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

μενού χάμπουργκερ

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, αναπτύξτε το μενού Ρυθμίσεις.

Ρυθμίσεις

4. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Χώρα & Γλώσσα.

Χώρα & Γλώσσα

5. Στη συνέχεια, πατήστε στη Χώρα/Περιοχή και ενημερώστε τη νέα σας χώρα. Ομοίως, πρέπει να αλλάξετε και τη γλώσσα.

ενημερώστε τη νέα σας χώρα

6. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Τέλος.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αλλάξετε χώρα στην εφαρμογή Amazon.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να αλλάξετε τη χώρα στο Amazon. Αφού αλλάξετε τη χώρα, θα πρέπει να αλλάξετε τη γλώσσα και στο Amazon. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αλλαγή χώρας στο Amazon, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here