Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram

0
84
Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram
Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αν έχετε δημιουργήσει τον λογαριασμό σας στο Instagram πριν από αρκετά χρόνια και τώρα θέλετε να αλλάξετε ορισμένα δεδομένα που προσθέσατε στο προφίλ σας στην αρχή, τότε μην ανησυχείτε καθώς το κοινωνικό δίκτυο προσφέρει απλώς τη δυνατότητα αλλαγής τις πληροφορίες που σχετίζονται με τον λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένου και του ονόματος χρήστη.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο Instagram

Εάν δημιουργήσατε τον λογαριασμό σας στο Instagram πριν από αρκετά χρόνια και τώρα θέλετε να αλλάξετε κάποια συγκεκριμένα δεδομένα που προσθέσατε στο προφίλ σας στην αρχή, τότε μην ανησυχείτε καθώς το κοινωνικό δίκτυο προσφέρει απλώς τη δυνατότητα αλλαγής των πληροφοριών που σχετίζονται με τον λογαριασμό μας, συμπεριλαμβανομένου και του ονόματος χρήστη.

Ως γνωστός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης του κολοσσού των κοινωνικών δικτύων Facebook, μιλάω φυσικά για το Instagram που απλώς προσφέρει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας βοήθειας, τα βήματα για την τροποποίηση τόσο του ονόματος χρήστη του λογαριασμού μας όσο και κάθε άλλης σχετικής πληροφορίας.

Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να το κάνετε, τότε απλά μην ανησυχείτε για τυχόν επιπλοκές, καθώς σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε απλώς πώς να το κάνετε βήμα προς βήμα και με όλους τους δυνατούς τρόπους. Λοιπόν, τώρα χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και απλά εξερευνήστε ολόκληρο το σεμινάριο που έχουμε αναφέρει παρακάτω.

Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη Instagram;

Η πρώτη μέθοδος είναι από το τηλέφωνο

Δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών του Instagram έχει απλώς πρόσβαση στο κοινωνικό δίκτυο από τα smartphone τους, ως εκ τούτου, αυτή είναι η πρώτη περίπτωση στην οποία θα εστιάσουμε. Ως εκ τούτου, για να αλλάξετε το όνομα χρήστη του Instagram από την εφαρμογή Android ή iOS, αρκεί να έχετε πρόσβαση στο μενού επεξεργασίας του προφίλ και για να το κάνετε απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

  • Πρώτα απ ‘όλα, απλά ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στην καρτέλα του προφίλ σας, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της κάτω γραμμής γρήγορης πρόσβασης.
  • Τώρα απλά κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία προφίλ» που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις πληροφορίες των ακολούθων και των ακολούθων.
  • Μετά το παραπάνω βήμα τώρα απλά στην ενότητα «Όνομα χρήστη», εισαγάγετε το νέο όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. (Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορεί να είναι ένα όνομα που χρησιμοποιείται ήδη από άλλο μέλος του Instagram.)
  • Τώρα απλά κάντε κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση” στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Αυτό ήταν, τώρα τελειώσατε.

Η δεύτερη μέθοδος είναι από το πρόγραμμα περιήγησης

Εάν έχετε πρόσβαση στο Instagram από υπολογιστή μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού, τότε είναι επίσης δυνατό να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας και η όλη διαδικασία είναι τόσο απλή όσο στην προηγούμενη περίπτωση, οπότε, ας ξεκινήσουμε.

  • Πρώτα απ ‘όλα, απλώς μεταβείτε στο προφίλ σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Τώρα απλά κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία προφίλ» που βρίσκεται δίπλα στο όνομα χρήστη σας.
  • Στην ενότητα “Όνομα χρήστη”, εισαγάγετε το νέο όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. (Σημείωση: Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορεί να είναι ένα όνομα που χρησιμοποιείται ήδη από άλλο μέλος του Instagram.)
  • Μετά το παραπάνω βήμα τώρα απλώς μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο “Αποστολή” για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.
  • Αυτό ήταν, τώρα τελειώσατε.

Έτσι, αυτές είναι οι δύο μέθοδοι για να αλλάξετε το όνομα χρήστη Instagram, τόσο από τον υπολογιστή όσο και από την κινητή συσκευή. Ωστόσο, γεγονός είναι ότι όταν αλλάξουμε το όνομα χρήστη, το παλιό απλά απελευθερώνεται και θα είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του κοινωνικού δικτύου επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει.

Όμως, ο γνωστός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, φυσικά, το Instagram θα σχεδίαζε να εισαγάγει μια λύση με την οποία θα εμποδίσει άλλους να οικειοποιηθούν εκείνα που είναι προσωρινά δωρεάν, όπως ανακάλυψε η γνωστή προγραμματίστρια Jane Manchun Wong, η οποία είναι ειδικός στην αντίστροφη μηχανική.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, απλά μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο με τους φίλους και την οικογένειά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here