Πώς να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς σε υπολογιστή με Windows 10

0
82

Εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς στα Windows!

Πώς να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς σε υπολογιστή με Windows 10
Πώς να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς σε υπολογιστή Windows 10

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα σάς επιτρέπει να αλλάξετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη γραμματοσειρών από ιστότοπους τρίτων και να τις εφαρμόσετε στο σύστημά σας.

Ωστόσο, τι γίνεται αν η γραμματοσειρά που κατεβάσατε εμφανίζεται μικρή σε μέγεθος και αν είναι δύσκολο να διαβαστεί; Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε τις γραμματοσειρές του συστήματός σας μεγαλύτερες στα Windows 10. Εκτός από την αλλαγή γραμματοσειρών, τα Windows 10 σας επιτρέπουν επίσης να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς.

Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς με μη αυτόματο τρόπο από τις ρυθμίσεις των Windows 10 και το νέο μέγεθος κειμένου θα εφαρμοστεί σε όλο το σύστημα. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι η αύξηση του μεγέθους της γραμματοσειράς θα μεγεθύνει επίσης τα κείμενα σε εφαρμογές και προγράμματα περιήγησης ιστού.

Βήματα για την αλλαγή του μεγέθους γραμματοσειράς σε υπολογιστή Windows 10

Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς στα Windows 10, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε την καλύτερη μέθοδο για την αλλαγή του μεγέθους γραμματοσειράς στα Windows 10. Ας δούμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Ευκολία πρόσβασης.

Ευκολία πρόσβασης Windows 10

3. Κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση στο αριστερό παράθυρο, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

Ρυθμίσεις οθόνης Windows 10

4. Τώρα στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, πρέπει να σύρετε το ρυθμιστικό έως ότου το ακριβές κείμενο είναι εύκολο να διαβαστεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να σύρετε το ρυθμιστικό για να προσαρμόσετε το μέγεθος του κειμένου.

Προσαρμογή μεγέθους κειμένου στα Windows 10

5. Για να επιβεβαιώσετε το νέο μέγεθος κειμένου, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή.

Κάντε κλικ στο Εφαρμογή

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος γραμματοσειράς σε υπολογιστή Windows 10.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς στο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here