Πώς να αλλάξετε τοποθεσία στο Tinder

0
49

Με την παγκόσμια απήχηση του Tinder, μπορείτε να πάρετε το παιχνίδι γνωριμιών όπου κι αν πάτε. Αλλά όχι εκτός και αν ξέρετε τι να κάνετε και γιατί δεν είναι τόσο απλό όσο απλά να κατεβείτε από το λεωφορείο με το τηλέφωνό σας στην τσέπη. Ευτυχώς, οι απαντήσεις σε όλα τα πιθανά προβλήματά σας κρύβονται στο να γνωρίζετε πώς και πότε να αλλάξετε την τοποθεσία στο προφίλ σας στο Tinder.

Πώς να αλλάξετε τοποθεσία στο Tinder

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε περισσότερα.

Γιατί να αλλάξετε την τοποθεσία σας;

Η αλλαγή της τοποθεσίας σας μπορεί να είναι μια εξαιρετική κίνηση. Παίρνετε μια γεύση από τη σκηνή γνωριμιών του προορισμού σας και σας βλέπει πριν φτάσετε. Αυτή η προληπτική προσέγγιση αυξάνει την πιθανότητα αντιστοίχισης και ρύθμισης ημερομηνιών, διασφαλίζοντας μια πιο ομαλή μετάβαση και ενισχύοντας ενδεχομένως τη συνολική εμπειρία σας στο Tinder.

Είναι μεγάλο όφελος για εσάς εάν δεν έχετε χρόνο και θέλετε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο ενώ βρίσκεστε στις διακοπές. Γιατί θα θέλατε να κοιτάξετε το τηλέφωνό σας όταν θα μπορούσατε να απολαύσετε τα αξιοθέατα; Επιπλέον, τα ραντεβού σας μπορούν να σας εκπλήξουν με προτάσεις για χώρους διεξαγωγής που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν, δίνοντάς σας μπροστά από το παιχνίδι και προσθέτοντας στη συνολική αίσθηση της προσμονής και της περιπέτειας.

Πάρτε το Διαβατήριο

Ο τρόπος με τον οποίο το Tinder σάς επιτρέπει να αλλάξετε τοποθεσίες είναι μέσω ενός προγράμματος συνδρομής. Οι συνδρομητές μπορούν να επιλέξουν από τρία επίπεδα – Tinder Plus, Tinder Gold ή Tinder Platinum.

Για να γίνετε συνδρομητής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε το Tinder.
  2. Πατήστε στη φωτογραφία του προφίλ σας.
  3. Επιλέξτε «Ρυθμίσεις».
  4. Επιλέξτε ένα από τα τρία προγράμματα συνδρομής.

Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Passport ως εξής:

  1. Πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας.
  2. Ανοίξτε τις “Ρυθμίσεις”.
  3. Πατήστε «Τοποθεσία».
  4. Πατήστε «Προσθήκη νέας τοποθεσίας».

Το Tinder θα αποθηκεύσει τις πέντε πιο πρόσφατες τοποθεσίες και μπορείτε να τις αλλάξετε γρήγορα αν ταξιδεύετε πέρα ​​δώθε μεταξύ πόλεων. Σημειώστε ότι το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε το Passport θα αποκαλυφθεί λόγω της απόστασης από την αρχική τοποθεσία σας μέχρι τη νέα.

Για να δείτε εάν το χαρακτηριστικό αξίζει τον κόπο, μπορείτε να αποκτήσετε μια δοκιμαστική συνδρομή στο Tinder Plus για ένα μήνα και να το δοκιμάσετε. Εάν εγγραφείτε, θα επιλέξετε την ασφαλέστερη επιλογή και, ενδεχομένως, τη φθηνότερη. Δεν θα υπάρχει καμία ανάγκη για λογισμικό τρίτων. Εκτός από το Passport, θα έχετε την ευκαιρία να στείλετε μηνύματα στα δάχτυλά σας πριν ταιριάξετε, να λάβετε απεριόριστες επισημάνσεις “μου αρέσει” και να επαναφέρετε και πολλά άλλα. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή.

Ο τρόπος VPN

Ο απλούστερος τρόπος για να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Tinder περιλαμβάνει τη χρήση ενός VPN. Αυτή η υπηρεσία αποκρύπτει την τοποθεσία σας αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας. Μια διεύθυνση IP, συντομογραφία για τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου, είναι ένα μοναδικό αριθμητικό «δακτυλικό αποτύπωμα» κάθε συσκευής που είναι συνδεδεμένη σε ένα δίκτυο υπολογιστών. Έτσι το Tinder και άλλες εφαρμογές «γνωρίζουν» ακριβώς πού βρίσκεστε. Όταν αντικαθιστάτε τη διεύθυνση IP σας με αυτή ενός διακομιστή VPN, το Tinder θα υποθέσει ότι βρίσκεστε στην τοποθεσία του διακομιστή που επιλέγετε.

Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα VPN μέσα σε λίγα λεπτά, τόσο σε Android όσο και σε iPhone ακολουθώντας αυτά τα γενικά βήματα:

  1. Μεταβείτε στο Google Play ή στο App Store και κατεβάστε μια εφαρμογή VPN στη συσκευή σας.
  2. Δημιουργήστε λογαριασμό και συνδεθείτε.
  3. Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή στην τοποθεσία όπου θέλετε να βρείτε αντιστοιχίσεις.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε ένα VPN και όχι ένα πρόγραμμα συνδρομής είναι η τοποθεσία. Μπορεί να υπάρχουν άλλες εφαρμογές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, αλλά δεν μπορείτε, επειδή δεν λειτουργούν στην περιοχή σας. Τα VPN το ξεπερνούν και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ακόμη και από το σπίτι σας σε πολλές συσκευές.

Δοκιμάστε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP με μη αυτόματο τρόπο

Αυτό το βήμα δεν λειτουργεί σε όλες τις συσκευές, αλλά ίσως είστε ένας από τους τυχερούς. Λάβετε υπόψη ότι οι διαφορετικές συσκευές αναφέρονται διαφορετικά στους όρους στα ακόλουθα βήματα.

Για χρήστες Android:

  1. Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”.
  2. Πατήστε “Wi-Fi”.
  3. Βρείτε το δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι και πατήστε το πεζό γράμμα «i».
  4. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις IP από DHCP σε Static.
  5. Εισαγάγετε μια νέα διεύθυνση IP.
  6. Πατήστε «Αποθήκευση».

Για χρήστες iOS:

  1. Μεταβείτε στις “Ρυθμίσεις”.
  2. Επιλέξτε “Wi-Fi”.
  3. Βρείτε το δίκτυο στο οποίο είστε συνδεδεμένοι και πατήστε το πεζό γράμμα «i».
  4. Βρείτε την ενότητα “Διεύθυνση IPv4” και επιλέξτε “Διαμόρφωση IP”.
  5. Αλλάξτε το σε “Manual” και εισαγάγετε μια νέα διεύθυνση IP.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσες φορές μπορώ να αλλάξω πόλη με διαβατήριο;

Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των φορών που αλλάζετε την πόλη σας, αλλά σημειώστε ότι τα άτομα στα οποία σύρατε δεξιά κατά τη χρήση του Passport μπορούν να δουν το προφίλ σας μόνο για έως και 24 ώρες αφού αλλάξετε την πόλη σας. Γιατί έχει σημασία αυτό;

Πρώτον, τα άτομα από τη νέα τοποθεσία ενδέχεται να συνεχίσουν να σας βλέπουν 24 ώρες μετά την επιστροφή στην αρχική σας τοποθεσία. Παρά την αλλαγή στην τοποθεσία σας, επομένως, θα μπορούσαν να βρουν το προφίλ σας και να ταιριάξουν ενδεχομένως με εσάς.

Επίσης, ενώ χρησιμοποιείτε το Passport σε άλλη πόλη, το προφίλ σας δεν θα είναι ορατό στην παλιά σας τοποθεσία και δεν θα ταιριάζει με κανέναν από το σπίτι σας.

Ποιο είναι το κόστος του Tinder Plus σε σύγκριση με ένα VPN;

Το κόστος ενός VPN εξαρτάται από τη διάρκεια της συνδρομής σας. Κατά μέσο όρο, τα ετήσια συμβόλαια κοστίζουν περίπου 8,41 $ το μήνα. Για μια συνδρομή δύο ετών, το κόστος ανά μήνα μπορεί να μειωθεί έως και 3,40 $. Εάν θέλετε ένα VPN μόνο για 30 ημέρες, τότε η τιμή κυμαίνεται από 6,67 $ έως 13,00 $. Λάβετε υπόψη ότι άλλες δυνατότητες και υπηρεσίες που προσφέρονται από έναν συγκεκριμένο πάροχο VPN επηρεάζουν την τιμή.

Από την άλλη πλευρά, το Tinder Plus, το οποίο σας δίνει πρόσβαση στο Tinder Passport, κοστίζει 7,99 $ για έναν μήνα, 4,00 $ το μήνα για μια εξαμηνιαία συνδρομή και 2,67 $ το μήνα για μια ετήσια συνδρομή.

Αλλάζει αυτόματα η τοποθεσία μου στο Tinder;

Ναι είναι. Εφόσον το Tinder συνιστά τα άτομα που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς με βάση την τοποθεσία σας, χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας GPS που αλλάζουν τη διεύθυνση IP σας καθώς μετακινείστε από μέρος σε μέρος.

Γιατί η τοποθεσία μου στο Tinder είναι λάθος;

Μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα εάν αποκλείσετε την πρόσβαση στο Tinder στην τοποθεσία σας. Ο αποκλεισμός των πληροφοριών τοποθεσίας από την εφαρμογή έχει ως αποτέλεσμα να καρφιτσωθείτε σε μια τυχαία πόλη και να ταιριάξετε με άτομα σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Μείνετε συνδεδεμένοι εν κινήσει

Εάν είστε πιστός χρήστης του Tinder και τείνετε να ταξιδεύετε από καιρό σε καιρό, επιλέξτε να αλλάξετε την τοποθεσία σας πριν από το ταξίδι. Μπορείτε να συνεχίσετε να βασίζεστε στο Tinder επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα συνδρομής του ή μπορείτε να αποκτήσετε ένα VPN και να απολαύσετε περισσότερη ελευθερία με όλες τις εφαρμογές σας όπου κι αν σας βγάλει ο δρόμος.

Έχετε αλλάξει ποτέ τοποθεσίες στο Tinder; Πώς αντιμετωπίσατε το ζήτημα της τοποθεσίας; Πείτε μας τα πάντα για αυτό στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here