Πώς να αλλάξετε τα μπάσα στα Airpods

0
81

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα AirPods είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τη δική σας εμπειρία. Μπορείτε να ακούσετε μουσική όποτε θέλετε ενώ έχετε ελεύθερα τα χέρια σας για να κάνετε άλλες εργασίες, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον ήχο, τα μπάσα, την ακουστική κ.λπ.

Πώς να αλλάξετε τα μπάσα στα Airpods

Οι νέοι χρήστες μερικές φορές δεν ξέρουν πώς να αλλάξουν τις ρυθμίσεις ή δεν γνωρίζουν καν τις πλήρεις δυνατότητες των Airpods τους. Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να αλλάξουν το μπάσο, αλλά δεν είναι σίγουροι πώς να το κάνουν. Είτε θέλετε να αυξήσετε είτε να μειώσετε τα μπάσα, ο οδηγός μας μπορεί να σας βοηθήσει.

Μπορείτε να ελέγξετε τα μπάσα στα Airpods;

Τα Airpods της Apple παράγουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και αρκετά αξιοπρεπή μπάσα. Ωστόσο, η Apple δεν μας δίνει την επιλογή να ελέγχουμε συγκεκριμένα τα μπάσα. Ευτυχώς, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε για να αυξήσετε τα μπάσα και την ποιότητα του ήχου της μουσικής σας.

Αυτό το άρθρο θα σας οδηγήσει σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε τη μουσική σας να ακούγεται καλύτερα με τα Airpods της Apple.

Πώς να αυξήσετε τα μπάσα στα Airpods

Αν και η Apple δεν μας δίνει την επιλογή να προσαρμόσουμε τα μπάσα στα Airpods μας, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσετε.

Ενεργοποιήστε το Bass Booster

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τον ενισχυτή μπάσων εάν δεν το έχετε κάνει ήδη. Εάν κάνετε streaming Apple Music, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Bass Booster για μια πιο γεμάτη εμπειρία ακρόασης.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Bass Booster για Apple Music:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας και πατήστε Μουσική.
  2. Πατήστε στο EQ.
  3. Πατήστε στο Bass Booster ώστε να εμφανιστεί το μπλε σημάδι επιλογής δίπλα του.

Το Bass Booster της Apple θα βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία ακρόασης. Οι περισσότεροι χρήστες που το έχουν δοκιμάσει έχουν βρει τη δυνατότητα επαρκή και δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι άλλο.

αλλάξτε τα μπάσα στα airpods

Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτό θα βελτιώσει τα μπάσα μόνο όταν ακούτε μουσική που κατεβάσατε στην εφαρμογή Μουσική. Δυστυχώς, αυτή η επιλογή δεν θα σας βοηθήσει όταν χρησιμοποιείτε το YouTube, τη Μουσική Google Play ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

Αυξήστε τα μπάσα στην εφαρμογή ροής μουσικής σας

Υποθέτοντας ότι χρησιμοποιείτε άλλη πλατφόρμα, όπως το Spotify ή το Pandora, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ποιότητας ήχου για πιο δυνατό ήχο. Επειδή δεν μπορούμε να προσαρμόσουμε τα μπάσα στα Airpods, μπορούμε να τροποποιήσουμε τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές ροής για καλύτερα μπάσα.

Εάν χρησιμοποιείτε το Spotify, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Ανοίξτε το Spotify και πατήστε το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Κάντε κύλιση στο μενού και επιλέξτε Ποιότητα ήχου.
  3. Συνεχίστε να κάνετε κύλιση και εναλλάξτε την επιλογή δίπλα στο Normalize Audio off.
  4. Κάντε κύλιση ακόμα και απενεργοποιήστε την επιλογή δίπλα στην Αυτόματη προσαρμογή ήχου.

Τώρα, ίσως χρειαστεί να παίξετε με μερικές από αυτές τις ρυθμίσεις ήχου για να δείτε ποιες λειτουργούν καλύτερα για εσάς, αλλά το Spotify σάς δίνει πολλές επιλογές για να ελέγξετε την ποιότητα του ήχου και, επομένως, τα μπάσα.

Εάν χρησιμοποιείτε το Pandora, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει ισοσταθμιστής ή έλεγχος μπάσων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τροποποιήσετε κάποιες ρυθμίσεις για να αυξήσετε τα μπάσα. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε:

  1. Ανοίξτε το Pandora και πατήστε το Προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε Για προχωρημένους στο μενού.
  3. Εναλλάξτε το διακόπτη δίπλα στην επιλογή Ήχος υψηλότερης ποιότητας, ώστε να γίνει μπλε.

Το Pandora διαθέτει μια επιλογή για εξοικονόμηση μπαταρίας και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ήχου υψηλότερης ποιότητας, η εφαρμογή δίνει προτεραιότητα σε λειτουργίες μουσικής όπως τα μπάσα για καλύτερη ακρόαση.

πώς να αλλάξετε μπάσο στα airpods

Δοκιμάστε το Silicone Earbud Tips

Ίσως τα AirPods σας να μην ταιριάζουν τέλεια στα αυτιά σας. Μερικοί άνθρωποι διαπίστωσαν ότι μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τα μπάσα πιέζοντας τα AirPods ελαφρώς πιο βαθιά στα αυτιά τους. Αυτό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Φυσικά, εάν χρησιμοποιείτε τα AirPods σας δημόσια, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό συνεχώς. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να στερεώσετε τα AirPods κοντά στα αυτιά σας.

Μπορείτε να βρείτε συμβουλές για ακουστικά σιλικόνης Αμαζόνα. Είναι πολύ φθηνά, αλλά μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Στην αρχή μπορεί να είναι περίεργο να τα φοράς, αλλά σύντομα θα τα συνηθίσεις. Θα μπορούσαν να βελτιώσουν τη συνολική μουσική σας εμπειρία τόσο πολύ που θα εύχεστε να τα είχατε ανακαλύψει νωρίτερα.

Πολλοί άνθρωποι που είχαν προβλήματα με το μπάσο βρήκαν ότι αυτή ήταν η πιο αποτελεσματική λύση. Ίσως τα AirPods να μην ταιριάζουν τέλεια στα αυτιά σας, αλλά μην ανησυχείτε, καθώς η απάντηση είναι μόλις ένα κλικ μακριά. Οι άκρες των ακουστικών σιλικόνης είναι πολύ άνετες και θα ξεχάσετε ότι τις φοράτε.

Οι άκρες ακουστικών πυριτίου είναι μια εξαιρετική λύση για άτομα που δυσκολεύονται να διατηρήσουν τα AirPods τους ακίνητα. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι τα AirPods τους πέφτουν συνεχώς, ό,τι κι αν κάνουν. Η πιο πιθανή αιτία είναι το συγκεκριμένο σχήμα του αυτιού τους, αλλά τώρα υπάρχει λύση για αυτό.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα Airpods δεν είναι τα φθηνότερα ασύρματα ακουστικά στην αγορά σήμερα, επομένως πιθανότατα έχετε υψηλές προσδοκίες. Έχουμε συμπεριλάβει αυτήν την ενότητα για να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα για τα Airpods σας.

Ποια Airpods έχουν τα καλύτερα μπάσα;

Σύμφωνα με τους περισσότερους λάτρεις του Airpod, το Airpod Pro έχει τα καλύτερα μπάσα. Αν και αυτό μπορεί να οφείλεται στο σχεδιασμό, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα φτηνό σετ καλυμμάτων σιλικόνης για άλλη γενιά, αν δεν θέλετε να αναβαθμίσετε ακόμα τα μπουμπούκια σας.

Μπορώ να ρυθμίσω τα μπάσα σε μια συσκευή Android;

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τα Airpods σας με μια συσκευή Android αντί για μια συσκευή Apple, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής ροής. Η αύξηση της ποιότητας ήχου στο Spotify ή στο Pandora είναι παρόμοια σε όλες τις πλατφόρμες.

Μικρό θέμα ή κάτι άλλο

Οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν ότι οι μέθοδοι που αναφέρονται παραπάνω είναι αρκετές για να βελτιώσουν την εμπειρία τους. Το μπάσο μπορεί να μην είναι τέλειο, αλλά δεν είναι καθόλου κακό.

Ωστόσο, εάν είστε πραγματικά στη μουσική και το μπάσο είναι απαραίτητο για εσάς, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλα ακουστικά. Μη διστάσετε να μοιραστείτε το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που αναζητάτε στα ακουστικά. Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here