Πώς να ακυρώσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής Netflix με μερικά κλικ

0
56
Ραγισμένη καρδιά του Netflix
© Netflix

Διαβάστε τα νέα για Αιμορραγικοί συνδρομητές του Netflix και συνειδητοποιήσατε ότι θέλετε να ενταχθείτε στις τάξεις και να εγκαταλείψετε το πρόγραμμα ροής; Δείτε πώς μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε το πρόγραμμα συνδρομής σας στο Netflix με τέσσερα γρήγορα βήματα στην εφαρμογή για κινητά ή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας.

Υπάρχουν πολλοί υποκειμενικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ακυρώνουν τον λογαριασμό τους στο Netflix, συμπεριλαμβανομένων των αυξήσεων τιμών, της απειλής των διαφημίσεων ή απλώς για να ελέγξουν τις ταινίες και τις σειρές που είναι διαθέσιμες σε άλλες υπηρεσίες ροής βίντεο. Όποιο κι αν είναι το κίνητρο πίσω από αυτό, η ακύρωση του Netflix είναι εύκολη, απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα στην εφαρμογή για κινητά για Android ή iPhone:

  1. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας.
  2. Στο κάτω μέρος της οθόνης επιλέξτε την επιλογή Λογαριασμός.
  3. Πατήστε Ακύρωση συνδρομής.
  4. Επιβεβαιώστε πατώντας στο Τέλος ακύρωσης.
Βήματα για το πώς να ακυρώσετε το Netflix

Η ακύρωση της συνδρομής σας στο Netflix είναι γρήγορη και εύκολη / © NextPit

Πώς να διαγράψετε ένα πρόγραμμα Netflix χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή

Εάν δεν έχετε ή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Netflix, μπορείτε να κάνετε τα ίδια βήματα σε υπολογιστή. Απλώς ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και ανοίξτε τη σελίδα ακύρωσης του Netflix κάνοντας κλικ εδώ. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ακυρώσετε τη συνδρομή ροής.


Αποκτήστε μια δωρεάν δοκιμή Apple TV+ 7 ημερών
Ted Lasso, Foundation, και πολλά άλλα!

Πληρωμές και υπόλοιπο λογαριασμού για ακυρωμένα προγράμματα Netflix

Όταν ακυρώνετε έναν λογαριασμό Netflix, όλες οι πληρωμές θα πρέπει να διακόπτονται ανάλογα. Ο χρόνος που απομένει στην τρέχουσα περίοδο χρέωσης θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμος, επομένως ο λογαριασμός σας θα σταματήσει να λειτουργεί μόνο μετά τη λήξη του υπολοίπου του λογαριασμού. Το ίδιο ισχύει και για προφίλ που χρησιμοποιούν δωροκάρτες Netflix ή ένα υπόλοιπο προσφοράς.

Το Netflix θα διατηρήσει τη δραστηριότητα προβολής σας για 10 μήνες μετά το κλείσιμο του λογαριασμού, διευκολύνοντας την επιστροφή αργότερα. Οι συστάσεις, το ιστορικό προβολής, οι αξιολογήσεις και οι αποθηκευμένες επιλογές παιχνιδιών αποκαθίστανται επίσης κάθε φορά που ενεργοποιείτε ξανά τον λογαριασμό σας στο Netflix.


Αποκτήστε ένα δωρεάν Prime Video 30 ημερών
με το Amazon Prime Trial

Αυτά τα βήματα διευκολύνουν την ακύρωση του Netflix, αν έχετε τελειώσει με την παρακολούθηση της αγαπημένης σας σειράς και θέλετε να εστιάσετε τον χρόνο οθόνης σας σε άλλη υπηρεσία ροής. Με την ευκαιρία, ποια είναι η τρέχουσα αγαπημένη σας υπηρεσία ροής;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here