Πώς να αγοράσετε τίποτα τηλέφωνο (1) πριν από οποιονδήποτε άλλο

0
367
Πώς να αγοράσετε τίποτα τηλέφωνο (1)

Η Carl Pei’s Nothing Technologies έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το πιο αναμενόμενο Nothing Phone (1) μέχρι τον επόμενο μήνα. Η εταιρεία έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν μια εκδήλωση όπου αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartphone της.

Το Nothing Phone (1) υποτίθεται ότι προσφέρει μια σχεδόν απόθεμα εμπειρία Android και πολλές σχετικές λεπτομέρειες διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Η εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης την πρώτη beta του Nothing Launcher, την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας από το Google Play Store.

Καθώς η εταιρεία προσανατολίζεται προς την ημερομηνία κυκλοφορίας (2 Ιουλίου), όλο και περισσότερες διαρροές και φήμες εμφανίζονται αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Για τους χρήστες που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τις 2 Ιουλίου, η εταιρεία ανακοίνωσε δημοπρασία για τις πρώτες 100 μονάδες Nothing Phone (1).

The Auction Details of Nothing Phone (1)

Εάν είστε αυτός που περιμένει με ανυπομονησία να πάρει στα χέρια σας το Nothing Phone (1), μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα μια δημοπρασία για το επερχόμενο Nothing Phone (1).

Τίποτα δεν έχει συνεργαστεί με το Πλατφόρμα StockX να πραγματοποιήσουν τη δημοπρασία για να πουλήσουν τις πρώτες 100 μονάδες Nothing Phone (1). Η δημοπρασία είναι ήδη ζωντανή και θα κλείσει στις 8:59 π.μ. ET την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022.

Πώς να αγοράσετε τίποτα τηλέφωνο 1 πριν από οποιονδήποτε άλλο

Εάν θέλετε να αγοράσετε Nothing Phone (1) πριν από οποιονδήποτε άλλον, πρέπει να συμμετάσχετε στη Δημοπρασία. Αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει άλλος σίγουρος τρόπος για να πάρετε το τηλέφωνο πριν από οποιονδήποτε άλλον.

Η Δημοπρασία είναι ήδη ζωντανή και θα κλείσει στις 23 Ιουνίου 2022. Για να συμμετάσχετε στη Δημοπρασία, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό StockX και εάν τον έχετε ήδη, πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού, πρέπει να υποβάλετε μια Προσφορά στη σελίδα προϊόντος DropX. Δεδομένου ότι η δημοπρασία είναι ζωντανή, μπορείτε να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και να υποβάλετε την προσφορά σας αμέσως.

1. Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο StockX, κατευθυνθείτε στο δικτυακός τόπος και κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή.

κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή

2. Μόλις δημιουργηθεί, κάντε κλικ στο κουμπί Προσφορά τώρα στη σελίδα Δημοπρασία.

Προσφορά τώρα

3. Για να υποβάλετε μια προσφορά, κάντε κλικ στο κουμπί Αγορά ή Προσφορά.

4. Εισαγάγετε το ποσό της προσφοράς και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

Εισαγάγετε το ποσό της προσφοράς

5. Στην επόμενη οθόνη, πρέπει να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής σας.

επιλέξτε μέθοδο πληρωμής

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να συμμετάσχετε στη Δημοπρασία και να υποβάλετε Προσφορά.

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν υποβάλετε μια προσφορά

Θα πρέπει να σημειώσετε μερικά πράγματα πριν υποβάλετε μια προσφορά ή ακόμα και δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στη StockX. Η εταιρεία πουλάει μόνο 100 τηλέφωνα, σειριοποιώντας κάθε τηλέφωνο για την αντίστοιχη Προσφορά που το κερδίζει.

Η προσφορά σας θα χρεωθεί μόνο εάν επιλεγεί μεταξύ των κορυφαίων 100. Εάν είστε νικητής, πρέπει να περιμένετε περίπου 35 εργάσιμες ημέρες για να λάβετε Nothing Phone (1) στο κατώφλι σας.

Εάν ζείτε στο Μεξικό και τη Νότια Κορέα, δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στη δημοπρασία, καθώς δεν είναι διαθέσιμη σε αυτήν την περιοχή. Το τηλέφωνο δεν υποστηρίζεται πλήρως και στη Βόρεια Αμερική.

Λοιπόν, αυτά είναι όλα από εμάς για σήμερα. Εάν δεν θέλετε να συμμετάσχετε στη Δημοπρασία, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 2 Ιουλίου για την επίσημη κυκλοφορία. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση του Nothing Launcher στο Android σας για να πάρετε μια γεύση από το λογισμικό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here