Πώς να αγοράσετε εικονική γη στο Metaverse (Πλήρης οδηγός)

0
93
Πώς να αγοράσετε εικονική γη στο Metaverse

Το Metaverse είναι ένα μοναδικό concept που μας παρουσιάστηκε πρόσφατα. Είναι ένας συνδυασμός εικονικής, επαυξημένης και φυσικής πραγματικότητας. Με απλά λόγια, το Metaverse είναι μια έννοια που θολώνει τη γραμμή μεταξύ των διαδικτυακών και των πραγματικών σας αλληλεπιδράσεων.

Είναι ένα εικονικό σύμπαν που σας επιτρέπει να αναπαραγάγετε τον εαυτό σας σε μια εικονική πλατφόρμα δημιουργώντας το avatar σας. Στο εικονικό σύμπαν, μπορείτε να έχετε τη γειτονιά, το νόμισμα, το πάρκο, τα κλαμπ, τα περιουσιακά σας στοιχεία και πολλά άλλα.

Μπορεί να αποτελεί έκπληξη για μερικούς, αλλά η αγορά ακινήτων έχει μπει επίσης στο Metaverse, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε ακίνητα εκεί. Αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορείτε να αγοράσετε εικονική γη ξοδεύοντας χρήματα.

Η Έννοια της Εικονικής Γης στο Metaverse

Η απόκτηση γης Metaverse λειτουργεί το ίδιο με τα ακίνητα του πραγματικού κόσμου, αλλά η συναλλαγή γίνεται εικονικά. Ένα κομμάτι γης στο Metaverse αντιπροσωπεύεται από NFT ή Non-Fungible Token.

Η ιδέα είναι σχεδόν ίδια με την αγορά ενός NFT – αγοράζετε ένα ψηφιακό στοιχείο και το πουλάτε σε οποιαδήποτε τιμή επιλέξετε. Οι χρήστες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι τα NFT ήταν ασφαλισμένα από το Ethereum Blockchain. Έτσι, ο καθένας μπορεί να επαληθεύσει την αυθεντικότητά τους.

Όταν αγοράζουν εικονική γη στο Metaverse, οι χρήστες θα χρειάζονταν ένα ψηφιακό πορτοφόλι και κρυπτογράφηση για να αγοράσουν τη γη. Θα συζητήσουμε πώς να αγοράσετε γη στο επόμενο μέρος του άρθρου.

Γιατί να αγοράσετε γη στο Metaverse;

Metaverse

Εάν παραμένετε ενεργοί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να έχετε δει πολλούς τίτλους που μιλούν για τον αριθμό των συμφωνιών ακινήτων στο metaverse. Σχεδόν αμέσως μετά την εισαγωγή της έννοιας της εικονικής ακίνητης περιουσίας, πολλοί χρήστες είδαν να κάνουν συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων σε εικονικά ακίνητα.

Τώρα ίσως αναρωτιέστε ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος που κάποιος αγοράζει μια εικονική γη στο Metaverse. Λοιπόν, η εικονική γη αγοράζεται τις περισσότερες φορές για κέρδος ή για απόκτηση εμπειρίας, ενώ ορισμένοι την αγοράζουν μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Πολλοί χρήστες θεωρούν την εικονική γη ως επενδυτική διαδικασία. Καθώς το Metaverse και η εικονική ιδιοκτησία είναι νέες έννοιες, οι χρήστες προσπαθούν να αποκτήσουν τις καλύτερες προσφορές όσο το δυνατόν νωρίτερα. Μετά την αγορά γης, οι χρήστες μπορούν να το πουλήσουν αργότερα σε υψηλότερη τιμή ή να νοικιάσουν τη γη για αποκλειστικές εκδηλώσεις ή πάρτι.

Πράγματα που χρειάζονται για να αγοράσετε μια Εικονική Γη στο Metaverse

Θα χρειαστείτε μερικά πράγματα για να αγοράσετε εικονική γη ή γη NFT. Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι ένα Crypto Wallet, το οποίο θα αποθηκεύει τα κρυπτονομίσματα σας.

Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε ποιο νόμισμα δέχεται η εικονική χώρα και, στη συνέχεια, μετατρέπετε τα δολάρια σας σε κρυπτονομίσματα και τα αποθηκεύετε στο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων σας.

Το επόμενο πράγμα που θα χρειαστείτε είναι μια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά γης NFT. Το Sandbox είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αν ψάχνετε για μια επιλογή τρίτου μέρους για να συγκρίνετε την τιμή, τις ανέσεις και να αξιολογήσετε την αξία με βάση την εικονική γειτονιά, τότε το OpenSea μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Πώς να αγοράσετε εικονική γη στο Metaverse;

Είτε σκέφτεστε να αγοράσετε εικονική γη είτε απλά θέλετε να δείτε πόσο κοστίζει το NFT Lands, ο παρακάτω απλός οδηγός θα σας βοηθήσει.

1. Εάν χρησιμοποιείτε Sandboxανοίξτε αυτόν τον σύνδεσμο και κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος όπως φαίνεται παρακάτω.

κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος

2. Για να συνδεθείτε, πρέπει να συνδέσετε το κρυπτοπορτοφόλι σας. Εδώ έχουμε χρησιμοποιήσει Μεταμάσκα για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία.

συνδέστε το κρυπτοπορτοφόλι σας

3. Τώρα, στην οθόνη Επιλέξτε το πορτοφόλι σας, κάντε κλικ στη Μεταμάσκα.

κάντε κλικ στο Metamask

4. Η επέκταση Chrome του MetaMask θα εμφανιστεί. Πρέπει να επιλέξετε τον λογαριασμό σας και να κάνετε κλικ στο κουμπί Επόμενο.

επιλέξτε τον λογαριασμό σας

5. Στην οθόνη άδειας, κάντε ξανά κλικ στο κουμπί Σύνδεση.

κάντε ξανά κλικ στο κουμπί Σύνδεση

6. Στο αίτημα Υπογραφή, κάντε κλικ στο κουμπί Υπογραφή.

κάντε κλικ στο κουμπί Υπογραφή


7. Τώρα, ο ιστότοπος Sandbox θα σας ζητήσει να εισαγάγετε το email και τον κωδικό πρόσβασης. Απλώς εισάγετε όλα τα στοιχεία και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

Πώς να βρείτε εδάφη στο Sandbox

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την εύρεση γης στο Sandbox. Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να βρείτε γη στο Sandbox.

1. Αφού εγγραφείτε στο Sandbox, πρέπει να ανοίξετε τον ιστότοπο και να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Market όπως φαίνεται παρακάτω.

Εικονίδιο αγοράς

2. Τώρα, κάτω από τον Τύπο NFT, κάντε κλικ στο Lands όπως φαίνεται παρακάτω.

κάντε κλικ στο Lands

3. Στην επόμενη οθόνη, θα μπορείτε να δείτε τα NFT Lands που προσφέρονται από το Sandbox και άλλους χρήστες. Πρέπει να κάνετε κύλιση στη λίστα για να βρείτε περισσότερη γη.

NFT Lands που προσφέρονται από το Sandbox και άλλους χρήστες

4. Πρέπει να κάνετε κλικ στην εικονική χώρα που σας ενδιαφέρει. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο κουμπί «Αγορά τώρα» όπως φαίνεται παρακάτω.

'Αγορασε τωρα'

5. Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε την τιμή της εικονικής γης που έχει ορίσει ο ιδιοκτήτης. Εάν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Αγορά τώρα. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε την “Πραγματοποίηση προσφοράς” για να διαπραγματευτείτε την τιμή.

Έτσι, με την έννοια του Metaverse, μπορείτε να αγοράσετε, να νοικιάσετε, να ανατρέψετε ή ακόμα και να πουλήσετε ακίνητα. Πολλοί χρήστες έχουν ήδη καταδυθεί στα NFT Lands για επενδυτικούς σκοπούς. Ποια είναι η άποψή σας για το NFT Lands; Ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here