Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε το τηλέφωνό σας: 5 σημαντικά κριτήρια

0
68
AndroidPIT που ζει χωρίς smartphone 1
© NextPit

Υπάρχουν εκείνοι οι άνθρωποι που τους αρέσουν τα πικάντικα φαγητά, ή εκείνοι που έχουν ένα γλυκό δόντι. Λοιπόν, ακριβώς όπως το πώς οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά γούστα στο φαγητό, υπάρχουν επίσης διαφορετικοί τύποι χρηστών κινητών. Έτσι, για να απαντήσετε στην ερώτηση πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε τηλέφωνα θα εξαρτηθεί από το γούστο σας και από το είδος του χρήστη που είστε. Αν και αυτό το άρθρο δεν θα αποκαλύψει μια μαγική συνταγή ή μυστική φόρμουλα, θα μοιραστούμε ορισμένα σημεία που πρέπει να έχετε υπόψη όταν σκέφτεστε να αντικαταστήσετε το smartphone σας.

  • Πώς να φορτίσετε την μπαταρία Android σας πιο γρήγορα
  • Τα καλύτερα τηλέφωνα Android του 2018

Φυσικά, όλοι θα θέλαμε να έχουμε στα χέρια μας ένα κορυφαίας κατηγορίας Samsung Galaxy S9 και να το ανταλλάξουμε το επόμενο έτος με τη νέα έκδοση, αλλά δεν έχουν όλοι αυτό το είδος αγοραστικής δύναμης, και όπως ανέφερα ήδη, όλα εξαρτώνται σχετικά με τις απαιτήσεις που θέτετε στην προσωπική σας συσκευή.

1. Είναι πιο αργό από μια παρτίδα σκάκι

Είναι εφιάλτης να ανοίγεις το smartphone σου και μετά να περιμένεις μια αιωνιότητα για να ξεκινήσει. Ή τι γίνεται όταν η συσκευή χρειάζεται πολύ χρόνο για να απαντήσει μετά από μια κλήση; Εάν μετακομίσετε από το WhatsApp στο Facebook και νιώθετε ότι βλέπετε το γρασίδι να μεγαλώνει, μην το σκέφτεστε πια και αποκτήστε ένα νέο κινητό τηλέφωνο τώρα.

  • 10 κορυφαίες συμβουλές για να επιταχύνετε το τηλέφωνό σας

2. Η έκδοση του Android σας είναι ξεπερασμένη

Όταν ο κατασκευαστής της συσκευής σας αρνείται να κυκλοφορήσει μια νέα ενημέρωση συστήματος, είναι σαφές σημάδι ότι πρέπει να αλλάξετε το smartphone σας. Ένα παλιό τηλέφωνο είναι πιο ευάλωτο σε επιθέσεις, καθώς θα χάσετε την υποστήριξη για ενημερώσεις ασφαλείας και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

3. Η μπαταρία τελειώνει εν ριπή οφθαλμού

Η μπαταρία σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή έχει μια συγκεκριμένη διάρκεια ζωής. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο θα φθείρεται με τον καιρό. Αυτή είναι μια «φυσική» διαδικασία. Εάν η μπαταρία φθείρεται, είναι σαφές σημάδι ότι θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε την μπαταρία… αλλά αν έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι πιο εύκολο να αγοράσετε απλώς ένα νέο τηλέφωνο.

4. Δεν έχετε αποθηκευτικό χώρο

Εάν σας έχει τελειώσει ο χώρος στη συσκευή σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρέξετε στο εμπορικό κέντρο και να αγοράσετε ένα νέο smartphone. Εάν σας έχει εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος, μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες, βίντεο ή να εγκαταστήσετε περισσότερες εφαρμογές επεκτείνοντας την εσωτερική μνήμη της συσκευής ή απλώς καθαρίζοντας και διαγράφοντας αρχεία και εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε ή χρειάζεστε.

  • Πώς να καθαρίσετε τη συσκευή σας Android: προσωρινή μνήμη, ιστορικό, αρχεία και πολλά άλλα

5. Οι φωτογραφίες σου γίνονται πιο άσχημες

κάμερα εικόνας mi 5

Όχι τόσο όμορφη… / © NextPit

Αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο σε κάποιους, αλλά για πολλούς ανθρώπους αυτό θα είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να στοχεύσετε ένα νέο smartphone. Υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο τα smartphone οδηγούν στην εξαφάνιση των ψηφιακών καμερών. Μπορεί ο φακός του τηλεφώνου σας να γρατσουνίστηκε ή να χτυπήθηκε κάποια στιγμή, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεό σας.

Λοιπόν, τι νομίζεις? Πόσο συχνά αντικαθιστάτε το smartphone σας;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here