Προβλήματα και λύσεις Samsung Galaxy S7 Edge

0
78
AndroidPIT galaxy s7 vs galaxy s7 edge 6
© NextPit

Το Samsung Galaxy S7 Edge είναι ένα φανταστικό smartphone που διατηρείται ακόμα και σήμερα, επομένως είναι ακόμη πιο απογοητευτικό όταν δεν λειτουργεί σωστά. Εάν το Edge σας οδηγεί κοντά στην άκρη, ο οδηγός μας για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα και λύσεις του Samsung Galaxy S7 Edge θα σας βοηθήσει να σώσετε τη λογική σας – και το smartphone σας.

  • Γιατί το Samsung Galaxy S7 Edge είναι το απόλυτο smartphone
  • Σύγκριση Samsung Galaxy S7 με Galaxy S7 Edge

Πηδάω σε:

Η οθόνη ανάβει τυχαία

Μπορεί να έχετε ενεργοποιήσει το Easy Screen Turn On, το οποίο ενεργοποιεί την οθόνη όταν κουνάτε το χέρι σας πάνω της. Μπορείτε να ελέγξετε τις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Επιδεξιότητα και αλληλεπίδραση.

Η κάμερα απέτυχε

Αν υποθέσουμε ότι η Samsung σας δεν καίγεται στην πραγματικότητα – η προειδοποίηση Camera Failed είναι γνωστό ότι εμφανίζεται όταν τα τηλέφωνα λειτουργούν πολύ ζεστά – μια σκληρή επαναφορά μπορεί συνήθως να εξαλείψει την ανεπιθύμητη προειδοποίηση. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, δοκιμάστε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη δεδομένων της εφαρμογής της κάμερας: μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών, εντοπίστε την κάμερα, αναγκαστική διακοπή της και, στη συνέχεια, διαγράψτε τόσο την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής όσο και τα δεδομένα της εφαρμογής.

  • Λύσεις για το σφάλμα «αποτυχία κάμερας» σε συσκευές Samsung Galaxy
AndroidPIT Samsung galaxy s7 edge 17

Η τρομερή προειδοποίηση Camera Failed μπορεί να προκύψει εάν το τηλέφωνό σας ζεσταίνεται. / © ANDROIDPIT

Η ασύρματη φόρτιση είναι πολύ αργή

Βγάλτε το Galaxy σας από τη θήκη του εάν είναι σε ένα: αυτό μπορεί να κάνει την ασύρματη φόρτιση να ξεφλουδίζει. Εάν αυτό δεν λύσει το πρόβλημα, βεβαιωθείτε ότι η Γρήγορη ασύρματη φόρτιση είναι όντως ενεργοποιημένη (στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία) όταν η συσκευή σας είναι στο φορτιστή—και φυσικά βεβαιωθείτε ότι η βάση φόρτισης που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει όντως γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Η ανίχνευση παλάμης δεν λειτουργεί

Η ανίχνευση παλάμης υποτίθεται ότι σταματά την καταγραφή ψευδών χτυπημάτων στην οθόνη, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις δεν φαίνεται να λειτουργεί: το παραμικρό χτύπημα ή απλώς κρατώντας το Edge με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να καταγράψει ένα πάτημα. Αυτό φαίνεται να είναι σφάλμα λογισμικού και η Samsung εξέδωσε μια ενημέρωση για να το βελτιώσει το 2016, αλλά αν εξακολουθείτε να υποφέρετε από αυτό το πρόβλημα, η καλύτερη λύση φαίνεται να είναι να τοποθετήσετε το Edge σας σε μια προστατευτική θήκη.

Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε ένα προστατευτικό οθόνης, αλλά πολλοί χρήστες του Edge έχουν διαπιστώσει ότι η κυρτή οθόνη δυσκολεύει τη συγκόλληση των προστατευτικών.

s7edge

Η οθόνη υποτίθεται ότι αγνοεί τυχαία χτυπήματα και χτυπήματα, αλλά δεν συμβαίνει πάντα. / © NextPit

Τα κουμπιά δεν λειτουργούν

Πολλοί χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τα κουμπιά υλικού, αλλά το πρόβλημα φαίνεται να είναι λογισμικό, επειδή η επιδιόρθωση περιλαμβάνει, ε, τη χρήση των κουμπιών υλικού που δεν λειτουργούν.

Εάν πατήσετε παρατεταμένα το Power and Home, θα πρέπει να μπορείτε να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά που κάνει τα κουμπιά σας να λειτουργούν ξανά σωστά.

Το Wi-Fi δεν λειτουργεί ή το Bluetooth είναι χαλασμένο

Αυτά είναι κοινά ζητήματα σε οποιοδήποτε τηλέφωνο και σε περίπτωση Wi-Fi, ο ασύρματος δρομολογητής είναι συχνά ο κακός του κομματιού. Η επανεκκίνηση του δρομολογητή και της συσκευής μας επιλύει το 99 τοις εκατό των προβλημάτων του οικιακού μας Wi-Fi, αλλά αν αντιμετωπίζετε προβλήματα συνδεσιμότητας όταν είστε έξω, αξίζει να ξεχάσετε και να συνδεθείτε ξανά σε δίκτυα Wi-Fi – και παρομοίως, εάν το Bluetooth σας είναι χαλασμένο , η αφαίρεση τυχόν συζευγμένων συσκευών και η εκ νέου αντιστοίχιση μπορούν επίσης να λύσουν τα προβλήματα.

roterwifiandroidhero

Αυτή είναι η αιτία των περισσότερων προβλημάτων Wi-Fi. Το ρούτερ, όχι το ρομπότ. / © ANDROIDPIT

Η ενημέρωση επιβραδύνει τα πάντα

Η εφαρμογή Briefing της Samsung, η οποία δημιουργεί ένα είδος ηλεκτρονικής εφημερίδας για εσάς, έχει την ίδια επίδραση στην απόδοση του τηλεφώνου σας όπως το να κάθεται ένας μεγαλόσωμος άνδρας πάνω σας επηρεάζει την ικανότητά σας να σπριντ. Πατήστε παρατεταμένα σε ένα κενό κομμάτι της οθόνης, σύρετε το δάχτυλό σας στην Ενημέρωση και απενεργοποιήστε το για μια άμεση ενίσχυση.

androidpit samsung galaxy s7 edge 9

Ενημέρωση? Μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, περισσότερο σαν. / © NextPit

Η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν εξάντληση της μπαταρίας, ακολουθούν μερικές διαφορετικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων:

  • Τις περισσότερες φορές, ο ένοχος για την ξαφνική, καταστροφική εξάντληση της μπαταρίας είναι μια εφαρμογή, επομένως αξίζει να κλείσετε όλες τις εφαρμογές ή να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας για να δείτε αν αυτό βελτιώνει τα πράγματα.
  • Χρησιμοποιήστε τη σκιά Ειδοποιήσεις για να απενεργοποιήσετε τυχόν λειτουργίες που δεν χρειάζεστε,
  • Χρησιμοποιήστε τις Ρυθμίσεις > Χρήση δεδομένων > Δεδομένα παρασκηνίου για να σταματήσετε τις εφαρμογές να χρησιμοποιούν τη σύνδεση δεδομένων σας όταν δεν το θέλετε και δοκιμάστε να χαμηλώσετε και την οθόνη.
  • Για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε ακριβείς μετρήσεις της μπαταρίας σας, δοκιμάστε να τη βαθμονομήσετε.
  • Για πιο γενικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο εξοικονόμησης ζωής της μπαταρίας, ανατρέξτε στον αναλυτικό οδηγό μας
androidpit samsung galaxy s7 edge κριτική 6

Χρησιμοποιήστε τη χρήση μπαταρίας για να δείτε εάν μια απατεώνων εφαρμογή σας τρώει την μπαταρία. / © NextPit

Έχει πάρει φωτιά!…Ή απλά πολύ ζεστό.

Όχι κυριολεκτικά, αλλά αν η Samsung σας είναι ζεστή, τότε υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ελέγξετε.

  • Εάν το πρόβλημα παρουσιαστεί όταν το Edge φορτίζεται, δοκιμάστε να το αφήσετε μόνο του αντί να το χρησιμοποιήσετε και απενεργοποιήστε τη Γρήγορη φόρτιση με καλώδιο στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία. Αυτό θα αυξήσει τους χρόνους φόρτισης, αλλά αν σταματήσει το Edge σας να ζεσταίνεται πολύ, αξίζει να κάνετε μια θυσία.
  • Αξίζει να ελέγξετε και για απατεώνες εφαρμογές. Στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία > Χρήση μπαταρίας > Περισσότερα > Βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας μπορείτε να επιλέξετε Όλες οι εφαρμογές για να διασφαλίσετε ότι οι εφαρμογές δεν μπορούν να εξαντλήσουν την μπαταρία εκτελώντας στο παρασκήνιο.
  • Εάν η θερμότητα είναι στο άκρο του καλωδίου και όχι στο ίδιο το Edge, μπορεί να έχετε ένα ελαττωματικό καλώδιο: έχουμε διαπιστώσει ότι ακόμη και οι φορτιστές πολύ καλής ποιότητας μπορούν να ζεσταθούν ανησυχητικά μόλις χρησιμοποιηθούν και καταχραστούν για λίγο. Αντισταθείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε πολύ φθηνούς φορτιστές και καλώδια χωρίς όνομα από το eBay, καθώς συχνά προκαλούν καταστροφική υπερθέρμανση και σε ορισμένες περιπτώσεις πραγματικές πυρκαγιές.

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, η πλήρης επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι η τελευταία λύση πριν καλέσετε την εγγύηση.

Αντιμετωπίσατε άλλα προβλήματα με το Galaxy S7 Edge; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here