Προβλήματα και λύσεις Google Pixel

0
37
AndroidPit google pixel XL 9733
© NextPit της Irina Efremova

Το Google Pixel προσελκύει πολλή προσοχή και, για άλλη μια φορά, είναι για όλους τους λάθος λόγους. Ορισμένοι χρήστες Pixel που χρησιμοποιούν Android Oreo ανέφεραν ότι λαμβάνουν ειδοποιήσεις ότι τα “δεδομένα κινητής τηλεφωνίας τους έχουν εξαντληθεί” ακόμα και όταν δεν έχουν τελειώσει. Η Google είναι ενήμερη, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάποια διόρθωση. Λάβετε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

  • Αναθεώρηση Google Pixel: η καλύτερη εμπειρία Android
  • Google Pixel: οι σκέψεις μου μετά από 3 μήνες

Μετάβαση στην ενότητα

Το πρόβλημα “τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας εξαντλήθηκαν” του Google Pixel στο Oreo

Για ορισμένοι χρήστες Pixel στο Oreo, τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σταματούν να λειτουργούν τυχαία και το τηλέφωνο απενεργοποιεί όλα τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σαν να έχετε εξαντλήσει το όριο δεδομένων της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας για τον μήνα, ακόμα και όταν δεν το έχετε κάνει. Αυτό συνοδεύεται από μια ειδοποίηση που λέει ότι “τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας εξαντλήθηκαν”. Οι συσκευές Pixel περιορίζουν επίσης την πρόσβαση σε δεδομένα χρήστες οι οποίοι έχουν ένα πρόγραμμα που επιτρέπει απεριόριστη πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες, όπως το WhatsApp, ακόμη και μετά την εξάντληση του βασικού επιτρεπόμενου κενού δεδομένων. Αυτό το ζήτημα συμβαίνει σε πολλές χώρες, όπως το Μεξικό, η Νικαράγουα, η Ονδούρα, η Ινδονησία, η Ρουμανία και άλλες.

Λύση Google Pixel “τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας εξαντλήθηκαν” στο Oreo

Η Google γνωρίζει και εργάζεται ήδη για μια διόρθωση, σύμφωνα με έναν υπάλληλο. Δεν ξέρουμε ακόμη πότε να το περιμένουμε, αν και ελπίζουμε ότι δεν θα αργήσει πολύ, καθώς η Google λέει ότι αποτελεί υψηλή προτεραιότητα. Επομένως, η μόνη λύση προς το παρόν είναι να κάνετε flash back στο Android Nougat ενώ περιμένετε μια ενημέρωση για να διορθωθεί το πρόβλημα ή απλώς να ζήσετε προσωρινά χωρίς δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Πρόβλημα με το μικρόφωνο Google Pixel

ο Φόρουμ προϊόντων Google είναι ο κόμβος πληροφοριών για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα Google Pixel και Pixel XL και τους τελευταίους μήνες ορισμένοι χρήστες αναφέρουν καταστροφικά προβλήματα με τα μικρόφωνα και στις δύο κορυφαίες συσκευές της Google. Οι άνθρωποι που δημοσιεύουν στο φόρουμ είπαν ότι η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν επιλύει αυτό το πρόβλημα, αλλά το σφάλμα δεν έχει επηρεάσει την εφαρμογή της κάμερας.

Λύση προβλημάτων μικροφώνου Google Pixel

Η Google επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πρόβλημα υλικού, επομένως οι ενημερώσεις λογισμικού δεν θα επιλύσουν αυτό το νέο πρόβλημα μικροφώνου. Η Google είπε ότι τώρα συμμετέχει σε μια πιο αυστηρή διαδικασία κατά τη γενική διαδικασία κατασκευής και κατά την πιστοποίηση ανακαινισμένων τηλεφώνων, προκειμένου να διασφαλίσει ότι δεν έχουν πλέον αυτό το ελάττωμα.

Ευτυχώς, για όσους από εσάς έχετε αγοράσει ένα νέο Pixel ή Pixel XL τον τελευταίο περίπου μήνα, η συσκευή σας δεν θα πρέπει να επηρεαστεί. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, η Google συνιστά να αναζητήσετε αντικατάσταση της συσκευής ή να επικοινωνήσετε με τον πωλητή λιανικής από όπου την αγοράσατε.

Πρόβλημα ποιότητας ήχου ηχείων Google Pixel

Ορισμένοι κάτοχοι των Google Pixel και Pixel αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ήχο της συσκευής τους τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα, η ποιότητα του ήχου των ηχείων είναι κακή όταν η ένταση είναι ρυθμισμένη στα τρία υψηλότερα επίπεδα, δημιουργώντας έναν ήχο που γρατζουνίζει, κροτάλισμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο ήχος ορισμένων εφαρμογών καθίσταται άχρηστος. Για να δείτε εάν επηρεάζεται η συσκευή σας, αυξήστε τη συσκευή σας στα τρία κορυφαία επίπεδα έντασης και δοκιμάστε να παίξετε μουσική ή άλλο ήχο.

AndroidPit google pixel 9871

Τα ηχεία σας ακούγονται απαίσια και σε υψηλή ένταση; Δοκιμάστε μια ενημέρωση λογισμικού. / © NextPit

Λύση ποιότητας ήχου ηχείων Google Pixel

Αυτό που κάποτε πιστευόταν ότι ήταν πρόβλημα υλικού, έχει πλέον επιδιορθωθεί από μια ενημέρωση λογισμικού από την Google. Οι μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2017 για τα Pixel και Pixel XL έχουν επιδιορθώσει τα προβλήματα με τα ηχεία που χτυπούν στις υψηλότερες ρυθμίσεις έντασης. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, δοκιμάστε να λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ζητήματα συνδεσιμότητας Google Pixel Bluetooth

Αφού η Google κυκλοφόρησε την ενημέρωση ασφαλείας του Φεβρουαρίου 2017 για τα Pixel και Pixel XL, αρκετοί χρήστες παρατήρησαν ότι οι συσκευές τους αντιμετώπιζαν προβλήματα συνδεσιμότητας bluetooth. Οι χρήστες ανέφεραν ότι οι συνδέσεις bluetooth τους πέφτουν καθώς φαινόταν ότι το bluetooth απενεργοποιήθηκε τυχαία. Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν επίσης ότι μετά την επανεκκίνηση των τηλεφώνων τους, δεν μπορούσαν να ενεργοποιήσουν το bluetooth μέσω της συντόμευσης σκίασης, αναγκάζοντάς τους έτσι να μεταβούν στις ρυθμίσεις για να το αλλάξουν εκεί. Ενώ η ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας διόρθωσε τα προβλήματα ήχου του Pixel (που αναφέρθηκαν παραπάνω), φαίνεται ότι ήταν και η αιτία για τα προβλήματα συνδεσιμότητας bluetooth.

Λύση συνδεσιμότητας Google Pixel Bluetooth

Η Google αναγνώρισε αυτό το πρόβλημα αρκετά γρήγορα και δήλωσε ότι η ομάδα υποστήριξής τους έχει ήδη εντοπίσει το ζήτημα. Στο φόρουμ υποστήριξης διαδόθηκε η είδηση ​​ότι το πρόβλημα προφανώς επιδιορθώθηκε. Ευτυχώς, φαίνεται ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε για μια ενημέρωση, καθώς ήταν μια λύση από την πλευρά του διακομιστή.

Μόλις πληροφορήθηκα ότι η Google μόλις ολοκλήρωσε τη διόρθωση αυτού του προβλήματος – δεν χρειάζονται λήψεις ή ενημερώσεις στις συσκευές ή τις εφαρμογές σας.

Θα θέλαμε να ακούσουμε σχόλια από αυτήν την ομάδα. Εάν έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη σύνδεσή σας Bluetooth, ενημερώστε μας πώς πάει.

Πηγή: Google

Αλλαγές υλικού Google Pixel;

Ενώ το Pixel είχε μερικά μικρά προβλήματα οδοντοφυΐας κατά την κυκλοφορία, 9to5Google αναφέρει ότι η Google πουλάει στην πραγματικότητα συσκευές με ελαφρώς αναθεωρημένη ρύθμιση υλικού που θα μπορούσε κάλλιστα να περιλαμβάνει την επιδιόρθωση για το πρόβλημα του μικροφώνου. Σύμφωνα με έναν ιδιοκτήτη συσκευής, το ακουστικό τους έχει τυπωμένο το «Rev.B» στη συσκευασία του.

Αυτό δεν είναι ακριβώς ασυνήθιστο – τα μικρά προβλήματα αντιμετωπίζονται συχνά με μικρές τροποποιήσεις υλικού μετά την κυκλοφορία – αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν σαφείς λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα μπορούσε να έχει αλλάξει για αυτές τις συσκευές. Ζητήσαμε από την Google να ρίξει τα φασόλια και θα ενημερώσουμε εάν έχουμε νέα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Google Pixel ή το Pixel XL; Θα επικοινωνήσετε με την Google για να λάβετε αντικατάσταση; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Πηγή:
Phandroid

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here