Πληροφορίες αναλογίας διαστάσεων κυλίνδρων Instagram

0
104

Το τέλειο Reel Instagram μπορεί να φαίνεται δύσκολο να επιτευχθεί, αλλά η αναλογία διαστάσεων του δίνει μια επαγγελματική εμφάνιση ενώ σας βοηθά να ενισχύσετε την αφοσίωση. Εάν το κάνετε αυτό σωστά, θα διασφαλίσετε ότι το Reel σας θα φαίνεται ανάλογο στις οθόνες των θεατών και στη ροή σας. Ευτυχώς, το Instagram έχει περιγράψει τις διαστάσεις και άλλες προδιαγραφές για να διευκολύνει τη δημοσίευση στις διαστάσεις που χρειάζεστε.

Πληροφορίες αναλογίας διαστάσεων κυλίνδρων Instagram

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τη σωστή αναλογία διαστάσεων για τους κυλίνδρους Instagram.

Η αναλογία διαστάσεων που χρειάζεστε για τη ροή σας στο Instagram

Το Instagram επιτρέπει κάποια περιθώρια για να φιλοξενήσει πολλές μορφές βίντεο. Ωστόσο, η πλατφόρμα συνιστά επίσημα στους θεατές να ανεβάζουν ένα Reel μεταξύ 1,91:11 και 9:16 όσον αφορά την αναλογία διαστάσεων.

Η διάσταση μεταφόρτωσης 9:16 έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα, καθιστώντας την αγαπημένη σύσταση για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ιδανικό για προβολή και κύλιση κατακόρυφου περιεχομένου σε κινητά τηλέφωνα με αισθητική αίσθηση “πορτραίτου προσανατολισμού”.

Φυσικά, θα χρειαστεί να θυμάστε αυτούς τους αριθμούς μόνο κατά τη μεταφόρτωση προηχογραφημένου περιεχομένου, επειδή η πλατφόρμα καταγράφει αυτόματα χρησιμοποιώντας την κάμερα σε αναλογία 9:16.

Η μεταφόρτωση ενός καρουλιού χρησιμοποιώντας αυτόν τον λόγο διαστάσεων θα διασφαλίσει ότι το περιεχόμενο βίντεο είναι εύκολο να προβληθεί. Ωστόσο, είναι μόνο ένα μέρος της βελτιστοποίησης της ποιότητας. Η πλατφόρμα προτείνει επίσης ανάλυση 1080p για βέλτιστη εμπειρία και ρυθμό καρέ τουλάχιστον 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS).

Πώς να κάνετε το βίντεό σας 9:16 για κυλίνδρους Instagram

Ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν την πρόκληση της μετατροπής της αναλογίας διαστάσεων των προηχογραφημένων βίντεό τους. Ένα βίντεο μπορεί να είναι υψηλής ποιότητας, αλλά η λάθος αναλογία διαστάσεων θα το κάνει να φαίνεται απλωμένο ή να καλύπτει ζωτικές πληροφορίες όταν το δημοσιεύετε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε αυτόν τον επιθυμητό «πορτραίτο προσανατολισμό».

Λάβετε υπόψη ότι θα χρειαστεί να κατεβάσετε μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για να ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία. Θα χρησιμοποιήσουμε CapCut ως παράδειγμα:

  1. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, ξεκινήστε την στο τηλέφωνό σας.
  2. Πατήστε στην επιλογή «Νέο έργο».
  3. Επιλέξτε ένα βίντεο για επεξεργασία από τη συλλογή σας.
  4. Από το κάτω μέρος της διεπαφής, επιλέξτε το κουμπί “Ratio”.
  5. Επιλέξτε “9:16 αναλογία διαστάσεων” από τις επιλογές.
  6. Πατήστε «Αποθήκευση» και εξάγετε το νέο σας βίντεο στο Instagram.

Μερικές φορές, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια εφαρμογή για να το κάνετε αυτό. Ελέγξτε εάν η συσκευή σας διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο για να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε απευθείας εγγραφή χρησιμοποιώντας την κάμερα Reel του Instagram.

Πώς να φτιάξετε εκπληκτικούς τροχούς Instagram

Η αναλογία διαστάσεων είναι η βάση για να έχετε ένα καλά διαμορφωμένο Καρούλι στο Instagram. Αλλά δεν είναι ο μόνος σημαντικός παράγοντας για την ενίσχυση της απήχησης και των οπαδών σας. Ας υποθέσουμε ότι δημοσιεύετε Καρούλια για έναν επαγγελματικό λογαριασμό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα θελήσετε να συμπεριλάβετε άλλα στοιχεία για την ενεργοποίηση του αλγόριθμου και την αισθητική εμφάνιση.

Τα προσωπικά προφίλ μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτές τις συμβουλές, καθώς η δημοσίευση Κυλίνδρων γίνεται διασκεδαστική και προσελκύει άλλους στο περιεχόμενό σας.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που θέλετε να συμπεριλάβετε:

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε σχετικά και νόημα Hashtags

Όταν δημοσιεύετε ένα Reel, φροντίστε να πληκτρολογήσετε μερικά hashtags για να ενεργοποιήσετε τον αλγόριθμο της πλατφόρμας, επιτρέποντάς του να εμφανίζεται στην ενότητα Εξερεύνηση για να το βρίσκουν νέοι θεατές. Το καλύτερο θα ήταν να συνδέσετε τα hashtag στο Reel σας ανά θέμα. Το δεκαπέντε θα ήταν μια μέση εκτίμηση ή ένας καλός εμπειρικός κανόνας.

Μετακινήστε τους τροχούς σας σε άλλες πλατφόρμες

Αυτό είναι ένα εύκολο τέχνασμα μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις με τους τροχούς τους. Μπορείτε να προωθήσετε το περιεχόμενό σας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter ή το Facebook, δίνοντάς σας μια πιο σημαντική απήχηση σε όλες τις πλατφόρμες για να κερδίσετε περισσότερους θεατές.

Επεξεργαστείτε τους τροχούς σας για να τραβήξετε την προσοχή

Ο επεξεργαστής Reel του Instagram θα σας δώσει πολλές επιλογές προτού τελικά δημοσιεύσετε. Οι έξυπνες λειτουργίες σάς επιτρέπουν να προσθέτετε αυτοκόλλητα ή μουσική για να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη.

Οι παραπάνω συμβουλές θα κάνουν τους κυλίνδρους σας καλύτερους και πιο εύπεπτους για τους ακόλουθους. Ακολουθούν ορισμένες πρόσθετες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τους κυλίνδρους και, κατά συνέπεια, την αφοσίωση σας:

  • Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια νεότερη συσκευή για να μεγιστοποιήσετε την ποιότητα του βίντεο κατά την εγγραφή.
  • Η δημιουργία συνεπών αναρτήσεων και ιστοριών Reel θα οδηγήσει επίσης στην αφοσίωση σας.
  • Εξετάστε το ενδεχόμενο να αναδημοσιεύσετε παλαιότερους κυλίνδρους εάν σας τελειώσει το νέο περιεχόμενο για εγγραφή.

Πώς να διορθώσετε τους τροχούς που δεν ανεβαίνουν στο Instagram

Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν επιτέλους έχετε σωστά αυτή την αναλογία διαστάσεων και το Reel σας αρνείται να ανεβάσετε στην πλατφόρμα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να μην συμβεί αυτό.

Συχνά εμφανίζονται δυσλειτουργίες με τη μεταφόρτωση περιεχομένου λόγω πλήρως αποθηκευμένων δεδομένων στην κρυφή μνήμη. Είναι απαραίτητο να εκκαθαρίζετε περιοδικά την προσωρινή μνήμη των cookie για να διασφαλίζετε την ομαλή λειτουργία της εφαρμογής. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε ενώ βρίσκεστε στη συσκευή σας Android:

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις σας στη συσκευή σας.
  2. Στην ενότητα “Εφαρμογές”, πατήστε την εφαρμογή Instagram.
  3. Πατήστε «Αποθήκευση», «Διαγραφή δεδομένων» και μετά «ΟΚ».

Η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική για συσκευές iOS. Θα χρειαστεί να διαγράψετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά. Να πώς πάει:

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.
  2. Επιλέξτε την επιλογή “Γενικές” ρυθμίσεις και πατήστε “Αποθήκευση iPhone”.
  3. Εντοπίστε την εφαρμογή Instagram από το μενού και πατήστε «Διαγραφή εφαρμογής».
  4. Μεταβείτε στο App Store για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ξανά το Instagram.

Άλλα πιθανά ζητήματα μπορεί να σας εμποδίσουν να ανεβάσετε και τον κύλινδρο σας. Για παράδειγμα, βεβαιωθείτε ότι το ανεβάζετε με υψηλή ποιότητα στον προτεινόμενο λόγο διαστάσεων. Θα χρειαστείτε επίσης μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να ανεβάσετε με επιτυχία ένα Reel στο Instagram.

Μερικές φορές, οι διακομιστές Instagram έχουν προβλήματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να περιμένετε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες άλλες αναλογίες και διαστάσεις για τους κυλίνδρους μου στο Instagram;

Το Instagram επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα αναλογιών διαστάσεων. Ωστόσο, το 9:16 είναι το καλύτερο για την εμπειρία χρήστη. Άλλες διαστάσεις και αναλογίες διαστάσεων έχουν τον κίνδυνο να επεκτείνουν το περιεχόμενο σε όλη την οθόνη και να το κάνουν λιγότερο από το βέλτιστο για προβολή.

Πώς γίνεται να μην έχω το Reels ως επιλογή στην εφαρμογή Instagram μου;

Αυτό το ζήτημα μπορεί να προκύψει επειδή η εφαρμογή σας δεν έχει ενημερωθεί. Καθώς το Instagram ανανεώνει ορισμένες πτυχές και λειτουργίες, ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν σε παλαιότερες εκδόσεις.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Instagram Reels σε επιτραπέζιο υπολογιστή;

Προς το παρόν, το Instagram δεν προσφέρει την πλήρη επιλογή Reels στην επιφάνεια εργασίας. Μπορείτε ακόμα να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή σας, αλλά είναι καλύτερο να δημοσιεύετε Καρούλια στην εφαρμογή για κινητά για την καλύτερη εμπειρία.

Η σημασία του λόγου διαστάσεων

Η χρήση της σωστής αναλογίας διαστάσεων στη ροή σας στο Instagram θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι όλοι μπορούν να δουν σωστά τα βίντεό σας. Η πλατφόρμα προτείνει ένα τυπικό 9:16, επιτρέποντας στους θεατές να καταναλώνουν άνετα το περιεχόμενό σας σε κατακόρυφο τρόπο. Για να μετατρέψετε προεγγεγραμμένα βίντεο, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή όπως το CapCut ή να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που είναι ήδη εγκατεστημένο στο τηλέφωνό σας. Η προσαρμογή της αναλογίας διαστάσεων και η χρήση hashtag, η επεξεργασία και η ενσωμάτωση μεταξύ πλατφορμών θα βοηθήσουν στην αύξηση των προβολών.

Βρήκατε εύκολη την προσαρμογή της αναλογίας διαστάσεων στο Instagram Reel; Τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις συμβουλές για την αύξηση της αφοσίωσης; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here