Περισσότερα pixel: Το Nord Mid-range της OnePlus θα διαθέτει σημαντική αναβάθμιση κάμερας

0
60
NextPit Κάμερα OnePlus Nord 2T
© NextPit

Η OnePlus άρχισε να πειράζει το Nord CE 3 Lite. Με βάση τα αρχικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές που αναφέρονται, το τηλέφωνο Android επόμενης γενιάς θα μπορούσε να λάβει τεράστια αναβάθμιση στο τμήμα κάμερας και αυτό θα μπορούσε να μοιραστεί και με το Nord N30 μόνο στις ΗΠΑ.

Η νέα μινιμαλιστική σχεδίαση του Nord CE 3 Lite έχει απολαύσει πλήρως, με μεγαλύτερη οθόνη 6,72 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αυτή είναι μια μικρή αύξηση σε σχέση με το πάνελ 6,6 ιντσών του προκατόχου του και είναι ευρύτερο σε σύγκριση με το Nord N20. Στην κορυφή της οθόνης βρίσκεται μια selfie κάμερα με άγνωστη ανάλυση.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα smartphone για αγορά το 2023 κάτω από 300 $

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πίσω μέρος του Nord CE 3 Lite είναι τώρα λιγότερο απασχολημένο από πριν. Διαθέτει δύο προεξέχουσες κυκλικές εγκοπές κάμερας σε ένα μόνο νησί, με την κύρια κάμερα 108MP να βρίσκεται στη μία εγκοπή και ένα ζευγάρι αισθητήρων στην άλλη. Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος στο πλάι βρίσκεται στη δεξιά πλευρά, ενώ η υποδοχή ήχου 3,5 mm και η θύρα USB-C βρίσκονται στο κάτω μέρος του τηλεφώνου.

OnePlus Nord CE 3 Lite

Το OnePlus Nord CE 3 Lite διαθέτει οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz και κάμερα 108 MP / © OnePlus

OnePlus Nord CE 3 Lite ή Nord N30 για υποστήριξη έως και 16 GB εικονικής μνήμης RAM

Αντίστοιχα, το ίδιο chipset Snapdragon 695 τροφοδοτεί το ακουστικό, αλλά η μνήμη RAM έχει αυξηθεί προφανώς στα 8 GB. Ταυτόχρονα, υποστηρίζεται η εικονική μνήμη, η οποία θα αγγίξει ένα τμήμα του ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου και θα ενεργοποιήσει έως και 16 GB διευρυμένης μνήμης RAM. Όσον αφορά την μπαταρία, λέγεται ότι παραμένει αμετάβλητη στα 5000 mAh, αν και η γρήγορη φόρτιση είναι διπλάσια στα 67 W μέσω του Super VOOC της Oppo.

OnePlus Nord CE 3 Lite ή Nord N30 5G

Το OnePlus Nord CE 3 Lite θα υποστηρίζει εικονική μνήμη RAM έως και 16 GB / © OnePlus

Το νέο smartphone Nord οικονομικό έως μεσαίας κατηγορίας τρέχει με λειτουργικό σύστημα Android 13. Όπως επιβεβαιώθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της OnePlus, Kinder Liu, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 3 Απριλίου. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν το Nord N30 που δεσμεύεται από την πολιτεία και δεν έχει ανακοινωθεί θα μοιράζεται τις περισσότερες από τις προδιαγραφές.

Δεν υπάρχει καμία λέξη για την πραγματική τιμή, αλλά για αναφορά, το 2ης γενιάς OnePlus Nord CE Lite πωλήθηκε για £280 ή σχεδόν κοντά στο οριακά μειωμένο Nord N20 στα 300 $.

Εν τω μεταξύ, θέλουμε να μάθουμε αν πιστεύετε ότι η OnePlus θα κοστολογεί την επερχόμενη είσοδό της στο Nord; Δώστε μας την καλύτερη εικασία σας στην ενότητα σχολίων.

Μέσω: 9to5Google
Πηγή:
OnePlus UK

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here