Πάρτε έναν αναστεναγμό ανακούφισης: Οι τιμές των Google Pixel 7 & Pixel 7 Pro παραμένουν αμετάβλητες

0
68
Εκδήλωση εκκίνησης google pixel 7 01
© Google

Λίγο λιγότερο από μία εβδομάδα απομένει και η περίοδος αναμονής θα τελειώσει επιτέλους για έναν ακόμη χρόνο, όταν πρόκειται για ένα νέο κορυφαίο smartphone από την εταιρεία Mountain View, με την Google να είναι έτοιμη να αποκαλύψει τα Google Pixel 7 και Google Pixel 7 Pro στις 6 Οκτωβρίου κυλάει γύρω. Το «αιώνιο» Google Pixel Watch αναμένεται επίσης να κάνει την εμφάνισή του. Η Amazon έχει γίνει πλέον η πρώτη αξιόπιστη πηγή που «κατά λάθος» αποκάλυψε την τιμή των δύο επερχόμενων smartphone της Google.

  • Η Amazon Ισπανία θα προσφέρει το Pixel 7 προς πώληση.
  • Η τιμή είναι ίδια με το Google Pixel 6.
  • Οι πωλήσεις του smartphone αναμένεται να ξεκινήσουν στις 13 Οκτωβρίου.

Αποκαλύφθηκαν οι τιμές των Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Ένα από τα τελευταία μυστήρια γύρω από τα Google Pixel 7 και Pixel 7 Pro φαίνεται να έχει λυθεί. Για άλλη μια φορά, ο «ένοχος» είναι η Amazon, και σε αυτήν την περίπτωση, η Amazon Ισπανίας, που έχει χάσει τα φασόλια για το πόσο θα κοστίσουν τα δύο smartphone της Google πριν από την επίσημη εκδήλωση κυκλοφορίας που έχει προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, στις 10: 00 ET. Αυστηρά μιλώντας, «μόνο» αποκάλυψαν την τιμή του Google Pixel 7 που έρχεται με 128 GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης και έχει χρώμα Obsidian. Σύμφωνα με την Amazon Spain, θα κοστίζει ακριβώς 599 $ και με βάση αυτό, μπορούμε να κάνουμε μια έμπειρη εικασία για το πόσο θα κοστίσει το Google Pixel 7 Pro.

  • Επίσης ενδιαφέρον: Συγκρίνονται τα τρέχοντα smartphones Pixel

Γιατί; Η απάντηση είναι μάλλον απλή: αυτή είναι η ίδια τιμή του Google Pixel 6, που είναι ο προκάτοχός του. Ευτυχώς, δεδομένου ότι η Google δεν έπαιξε με τους φημολογούμενους ήχους μιας μεγάλης αύξησης της τιμής, μπορούμε επίσης να υποθέσουμε την ίδια τιμή για το μοντέλο Pro. Φυσικά, όλα υπόκεινται σε αλλαγές πριν γίνουν επίσημα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το Google Pixel 6 Pro με 128 GB πωλήθηκε για 899 $ όταν κυκλοφόρησε πέρυσι (και εξακολουθεί να κοστίζει εξίσου). Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένα αλίευμα. Σύμφωνα με φήμες, θα υπάρχει μόνο μια έκδοση 256 GB του Google Pixel 7 Pro, με ζητούμενη τιμή 999 $ ανά pop. Εντάξει, τώρα η όλη καταστροφή έχει παρασυρθεί σαφώς στη σφαίρα των φημών.

Ρολόι Google Pixel

Το Google Pixel Watch πιθανότατα θα συνοδεύεται από εφαρμογές Fitbit. / © Google / Στιγμιότυπο οθόνης από: NextPit

Εδώ ακριβώς ακούγονται τα νέα από τον κορυφαίο μας Γερμανό leaker Roland Quandt ανήκει. Τώρα θέλει επίσης να μάθει την τιμή του Google Pixel Watch που πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διεκδικεί τιμή αυτοκόλλητου 379€ για το έξυπνο ρολόι WLAN και 419€ αν προτιμάτε το μοντέλο 4G. Αγαπητέ μου, γιορτάσαμε πολύ νωρίς, καθώς τελικά δεν είναι όλα φθηνά από την Google.

Για ένα τόσο “παλιό” μοντέλο με παχιά στεφάνη και πιθανώς κακή διάρκεια μπαταρίας, αυτό είναι αρκετά ακριβό, έτσι δεν είναι; Εν τω μεταξύ, η εταιρεία Mountain View μας ενημέρωσε ότι θα λάβουμε και κάτι από το χαρτοφυλάκιο έξυπνων κατοικιών Nest από την περιοχή Williamsburg της Νέας Υόρκης την επόμενη Πέμπτη. Είστε όλοι ενθουσιασμένοι;

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here