Ο Mark Zuckerberg έδειξε τα πρωτότυπα ακουστικών VR της Meta

0
77
Ο Mark Zuckerberg έδειξε τα πρωτότυπα ακουστικών VR της Meta

Η Meta εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του υλικού της Metaverse που έδειξε μέσω πειραματικών πρωτοτύπων στο εργαστήριό της Metaverse. Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta Mark Zuckerberg παρουσίασε όλα αυτά τα πρωτότυπα ακουστικών VR.

Πρόσφατα, η Meta εθεάθη επίσης να δοκιμάζει ένα απόλυτο smartwatch με χαρακτηριστικά «σπάσιμο του ανταγωνισμού», όπως διπλές κάμερες, αλλά η εταιρεία καθυστέρησε αυτό το έργο για έναν ασαφή λόγο.

Τα Meta έχουν πολλαπλά ακουστικά VR ως πρωτότυπα

Τα Meta έχουν πολλαπλά ακουστικά VR ως πρωτότυπα

Mark Zuckerberg και επικεφαλής του τμήματος Reality Labs της Meta Michael Abrash έχουν εισαγάγει πολλά πρωτότυπα ακουστικών VR σε κωδικές ονομασίες, συμπεριλαμβανομένων των Butterscotch, Holocake 2, Mirror Lake και Starburst.

Όλα αυτά τα πρωτότυπα ακουστικών VR σχεδιάστηκαν διαφορετικά για να δοκιμάσουν νέες βελτιώσεις και δυνατότητες, όπως ενισχυμένο οπίσθιο φωτισμό σε φωτεινότερα χρώματα και άλλες βελτιώσεις στην οθόνη προβολής.

Καραμέλα βουτύρου

Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο, τα ακουστικά Butterscotch VR. Η ομάδα του Meta’s Reality το αποκαλεί “ανάλυση αμφιβληστροειδούς” επειδή εστιάζει στην αύξηση των pixel και χρησιμοποιεί 2,5 φορές περισσότερα pixel από το Quest 2.

Το πρωτότυπο έχει επιτύχει 55 px/deg, αλλά καλύπτει μόνο το μισό οπτικό πεδίο, σκοπεύοντας να κάνει την εικόνα πιο ευκρινή στην εμφάνιση, όπως λέξεις.

Ολοκέικ 2

Το Holocake 2 έχει κατασκευαστεί για να χρησιμοποιεί ολογραφικό φακό, ο οποίος μπορεί να τον κάνει πιο λεπτό. Ωστόσο, τα ελαφρύτερα ακουστικά VR της Meta μπορούν να χειριστούν παιχνίδια υπολογιστή. Μπορείτε να το δείτε στην παραπάνω εικόνα στην οποία Ζούκερμπεργκ το φοράει.

Λίμνη καθρέφτη

Το Mirror Lake πρόκειται να ξεπεράσει την λεπτότητα του Holocake 2 και να επιτύχει ικανότητα HDR.

Starburst

Starburst

Το Stardust είναι το πιο ογκώδες πρωτότυπο ακουστικών VR. Όπως μπορείτε να δείτε, έχει δύο ράβδους για να το μεταφέρετε, αλλά είναι πιο ισχυρό από άλλα με δυνατότητες HDR. Η αστρική έκρηξη μπορεί να φτάσει τα 20.000 nits φωτεινότητας, η οποία είναι 10 φορές πιο φωτεινή από άλλες.

Εξάλλου, πήραμε μια γεύση από το με την κωδική ονομασία Project Cambria που ανακοίνωσε η εταιρεία πέρυσι, αλλά όπως Σημάδι έχει ήδη επιβεβαιωθεί, θα φτάσει φέτος.

Η Apple εργάζεται επίσης σε ένα ακουστικό μικτής πραγματικότητας. Σύμφωνα με φήμες, θα το δούμε την επόμενη χρονιά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here