Ο οδικός χάρτης της Google αποκαλύπτει την τιμολόγηση του Pixel 7a και ένα μη συναρπαστικό Pixel 8

0
72
nextpit google pixel 7 χρώματα
© NextPit

Παρά τα μέτρα της Google να πειράξει τα προϊόντα της πριν από την επίσημη αποκάλυψη, μια χούφτα διαρροές εξακολουθούν να μπορούν να περάσουν το ραντάρ της εταιρείας. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει στη σημερινή μεγάλη διαρροή που αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη προϊόντων της Google, συμπεριλαμβανομένης της τιμής για το Pixel 7a και λεπτομέρειες για το Pixel 8 (Pro).

Ο υποτιθέμενος οδικός χάρτης κοινοποιήθηκε από το Android Authority όπως αναφέρεται από την ανώνυμη πηγή του. Αναλυτικά το σχέδιο υλικού της Google από το 2023 έως το 2025 αναφέροντας όλες τις μελλοντικές συσκευές Pixel εκτός από το Pixel Tablet. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι δεν θα είναι οριστική ολόκληρη η σειρά Pixel που αναφέρεται, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο μέλλον.

Τιμολόγηση Google Pixel 7a και Pixel Fold

Για το επόμενο έτος, η Google έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει τα Pixel 7a και Pixel Fold. Ο χρήστης επιβεβαιώνει ότι αυτές οι δύο συσκευές θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Google I/O 2023 κάποια στιγμή τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το Pixel 7a λέγεται ότι θα πωλείται στα 449 $, αμετάβλητο από το Pixel 6a, ενώ το αναδιπλούμενο Pixel της Google θα ξεκινά από τα 1799 $.

Διαρροή σχεδιασμού μεσαίας κατηγορίας Google Pixel 7a

Το Google Pixel 7a δανείζεται τη σχεδίαση του Pixel 7 / © Twitter/u/OnLeaks

Δεν υπάρχουν ακόμη και εκπλήξεις για τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro στα τέλη του 2023. Το δίδυμο φέρεται να έχει ελάχιστες αλλαγές σύμφωνα με την πηγή. Αλλά ο καθένας μπορεί να περιμένει ότι το μη ανακοινωθέν Tensor G3 θα τροφοδοτεί τη σειρά Pixel 8. Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι η Google θα χρησιμοποιήσει τον αισθητήρα ISOCELL GN2 της Samsung για τις κάμερες των επόμενων ναυαρχίδων Pixel shooters.

Νέα στρατηγική για το Pixel 8a και προσθήκη του Pixel 9 Ultra

Όσον αφορά το έτος 2024, η κατάσταση του Pixel 8a εξακολουθεί να βρίσκεται σε κενό. Η Google θα μπορούσε να καταργήσει εντελώς το Pixel μεσαίας κατηγορίας ή τουλάχιστον να το καθυστερήσει περαιτέρω εάν οι πωλήσεις του Pixel 7a δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Δυστυχώς, δεν δόθηκαν επιπλέον πληροφορίες εκτός από το ότι μπορεί να κυκλοφορήσει με τιμή 499 $.

Το πιο εκπληκτικό μέρος αυτής της κατεύθυνσης είναι στα τέλη του 2024, όταν η Google σκέφτεται να προσθέσει ένα τρίτο μοντέλο πάνω από τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro. Συγκεκριμένα, η νέα συσκευή θα μοιράζεται τη φόρμα ως το κανονικό Pixel 9 και θα ταιριάζουν με το Pro. Εάν είναι πιστευτό, η Google θα μπορούσε να εισαγάγει ένα όνομα Ultra ή Max που αντικατοπτρίζει τη σύμβαση ονομασίας της Apple.

Απόδοση εικόνων του Google Pixel Fold 2023

Το Google Pixel Fold βασίζεται σε αναδημιουργημένες αποδόσεις / © FrontPageTech

Περισσότερα αναδιπλούμενα smartphone Pixel το 2024 και το 2025

Ένας διάδοχος του Pixel Fold μπορεί επίσης να φτάσει το 2024. Ωστόσο, αυτή η απόφαση θα εξαρτηθεί από την επιτυχία του πρώτου Pixel Fold. Επιπλέον, η Google σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα μικρότερο αναδιπλούμενο, συγκρίσιμο με το Galaxy Z Flip 4 και το Motorola Razr μέχρι το 2025, αν και η πιθανότητα να συμβεί αυτό θα υπαγορευτεί από το πώς θα εξελιχθούν το 2023 και το 2025.

Ποια συσκευή Pixel αναμένετε να δείτε περισσότερο; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για τα σχέδια υλικού Pixel της Google.

Μέσω: Android Authority

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here