Ο νέος υγραντήρας Rainforest της Smartmi μιμείται τα σταγονίδια της βροχής και τον ήχο

0
99
Smartmi Humidifier Rainforest μοντέλο έξυπνο μοντέλο εκτόξευσης
© Smartmi / Στιγμιότυπο από: NextPit

Η Smartmi, γνωστή για τους έξυπνους καθαριστές της, παρουσίασε έναν νέο υγραντήρα με δυνατότητα Apple Homekit. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Smartmi Humidifier Rainforest μιμείται τη φυσική διαδικασία εξάτμισης μαζί με ένα διαφανές κέλυφος που εμφανίζει σταγονίδια νερού. Ο έξυπνος υγραντήρας είναι ήδη καταχωρημένος στους παγκόσμιους ιστότοπους της εταιρείας, αλλά δεν έχει ακόμη καθοριστεί η τιμή.

TL;DR

  • Η Smartmi’s παρουσιάζει τον έξυπνο υγραντήρα με φυσική ύγρανση.
  • Το Smartmi Humidifier Rainforest διαθέτει επίσης διαφανές κέλυφος και έξυπνους βοηθούς.
  • Η Smartmi δεν έχει ακόμη αποκαλύψει την κυκλοφορία και την τιμολόγηση του Humidifier Rainforest.

Διαφανής σχεδίαση και ύγρανση χωρίς ομίχλη

Σε αντίθεση με τους περισσότερους συμβατικούς αποσβεστήρες μηχανών, ο Υγραντήρας Rainforest της Smartmi διαθέτει σχεδίαση κορυφαίας πλήρωσης σε συνδυασμό με οθόνη LED θόλου που δείχνει τα επίπεδα νερού και σχετικής υγρασίας σε πραγματικό χρόνο. Κάτω από αυτό υπάρχει ένα διάφανο κέλυφος που μας θυμίζει κατσαρόλα καφετιέρας. Υπάρχει επίσης ενσωματωμένο φίλτρο αέρα που πλένεται στο κάτω μέρος. Η χωρητικότητα όγκου της συσκευής είναι τρία λίτρα ή αρκετή για έως και 15 ώρες συνεχούς ύγρανσης.

  • Μην χάσετε: Οι καλύτεροι έξυπνοι καθαριστές αέρα το 2022

Το Humidifier Rainforest χρησιμοποιεί διαδικασία ύγρανσης χωρίς ομίχλη, η οποία είναι δυνατή μέσω της προσαρμοσμένης τεχνολογίας εξάτμισης. Η Smartmi χρησιμοποιεί ιονιστή αέρα που παράγει φυσικό ανιόν (αρνητικά ιόντα). Αυτοί οι τύποι ιόντων είναι γενικά πιο αποτελεσματικοί στην απομάκρυνση υψηλού σωματιδιακού υλικού. Τέλος, η συσκευή μιμείται τους ήχους της βροχής χρησιμοποιώντας μείγμα λευκού θορύβου για καλύτερο ύπνο.

Smartmi Smart Humidifier Rainforest

Ο Υγραντήρας Smartmi Rainforest διαθέτει οθόνη LED με θόλο και σχεδίαση από πάνω γέμισμα / © Smartmi

Υποστήριξη τιμολόγησης και έξυπνου βοηθού

Όπως και στον ασύρματο Smart P2 Purifier, οι βοηθοί φωνής στο σπίτι υποστηρίζονται με Humidifier Rainforest. Είναι συμβατό με το Google Assistant, το Apple HomeKit και το Alexa της Amazon. Η εφαρμογή Smartmi Link ειδοποιεί επίσης τους χρήστες όταν είναι ώρα για ρουτίνα καθαρισμού ή γέμισμα του δοχείου νερού. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν έξυπνο προγραμματισμό και χρονόμετρο χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.

Δεν είναι σαφές πόσο θα κοστίσει το Smartmi Humidifier Rainforest. Αντίθετα, ο φθηνότερος υγραντήρας από την εταιρεία που ανήκει στην Xiaomi πωλείται στα 140 $. Η κυκλοφορία θα μπορούσε να είναι προ των πυλών, δεδομένου ότι η συσκευή είναι ήδη καταχωρημένη στους ιστότοπους του Smartmi, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά και της Ευρώπης.

Μέσω: Homekit
Πηγή:
Smartmi ΗΠΑ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here