Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα επαναλανσάρει το Blue Tick στο Twitter

0
82
Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα επαναλανσάρει το Blue Tick στο Twitter

Μετά τον τερματισμό της κυκλοφορίας της συνδρομής στο Twitter Blue, το Twitter δεν έχει αναφέρει τίποτα σχετικά με την επανεκκίνηση του στο μέλλον, αλλά τώρα ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας σημείωσε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή του.

Από την κυκλοφορία του, έχουμε ήδη δει πολλά προβλήματα στην πλατφόρμα και τώρα επιστρέφει, οπότε η εταιρεία μπορεί να είναι καλά προετοιμασμένη αυτή τη φορά.

Το Twitter θα κυκλοφορήσει ξανά το Blue Tick As Payd στις 29 Νοεμβρίου

Το Twitter θα κυκλοφορήσει ξανά το Blue Tick As Payd στις 29 Νοεμβρίου

Σύμφωνα με tweet από Έλον Μασκοι χρήστες του Twitter θα μπορούν και πάλι να αγοράσουν ένα μπλε σήμα επαλήθευσης για τον λογαριασμό τους, αλλά προς το παρόν, δεν είναι σαφές εάν θα εμφανιστεί ως δυνατότητα στη συνδρομή Twitter Blue ή διαφορετικά.

Όταν λανσαριστεί για πρώτη φορά, συμπεριλήφθηκε ως δυνατότητα στη συνδρομή Twitter Blue, η τιμή της οποίας ήταν 8 $ ανά μήνα, αλλά πριν ο Musk φέρει το Twitter, κόστιζε μόνο 4,99 $ με ορισμένες δυνατότητες δημιουργού.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το tweet περαιτέρω με πόσο σιγουριά ο Elon Musk ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του και επίσης σημείωσε ότι αυτή τη φορά θα είναι σταθερό, κάτι που σχετίζεται με ένα σχέδιο αποτροπής της άσχετης χρήσης του.

Όλοι γνωρίζουμε ότι μόλις 48 ώρες μετά την κυκλοφορία του, εξαφανίστηκε από την πλατφόρμα επειδή πολλοί άνθρωποι χρησιμοποίησαν αυτό το μπλε τικ για να κάνουν τους ψεύτικους λογαριασμούς να φαίνονται επαληθευμένοι, ώστε να μπορούν να τρολάρουν και να διασκεδάσουν.

Στο Twitter, πάντα πιστεύαμε ότι αυτό το επαληθευμένο τικ στον λογαριασμό είχε σκοπό να δείξει ότι ο λογαριασμός είναι επίσημος, αλλά η απόφαση του Μασκ να τον παρέχει σε όλους όσους πληρώνουν για τη συνδρομή άλλαξε την πλήρη σημασία του.

Επίσης, για να αποτρέψει την πλαστοπροσωπία, το Twitter κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο σήμα με γκρι χρώμα που γράφει “επίσημο” και απευθύνεται σε πολιτικούς και δημιουργούς που έχουν ήδη επαληθευτεί σύμφωνα με την πολιτική του Twitter.

Καθώς είναι νέο για όλους μας και δεν εμφανίζεται με το όνομα του λογαριασμού, επομένως θα χρειαστεί χρόνος για να το συνηθίσουμε. Ας περιμένουμε λοιπόν την επανεκκίνηση αυτού του Blue Tick, που είναι στις 29 Νοεμβρίου, για να δούμε πώς θα πάει.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here