Ο Έλον Μασκ έλαβε δώρο γενεθλίων από το Twitter

0
79
Ο Έλον Μασκ έλαβε δώρο γενεθλίων από το Twitter
Εικόνα: Fortune

Ο ενθουσιώδης άνθρωπος του αιώνα, ο Έλον Μασκ, γεννήθηκε αυτήν την ημέρα. ας του ευχηθούμε χρόνια πολλά, αλλά το Twitter τον εξέπληξε με κάτι ιδιαίτερο με αυτή την ευκαιρία. Ας το συζητήσουμε εν συντομία.

Πρόσφατα, το Twitter κυκλοφόρησε ένα νέο κουμπί εναλλαγής CC για συσκευές iOS και είπε να το κυκλοφορήσει σύντομα για Android, αλλά δεν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με την έκδοση του ιστότοπου για κινητά.

Ο Έλον Μασκ ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια, οι ακόλουθοι σημειώνουν στο Twitter

Ο Έλον Μασκ ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια ακόλουθους στο TwitterΌπως όλοι γνωρίζουμε, ο Έλον Μασκ είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, με καθαρή περιουσία άνω των 234 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αλλά κυρίως κορυφώθηκε τα τελευταία χρόνια. Είχε πολλές εταιρείες πολλαπλών χρήσεων.

Νωρίτερα, ο Έλον Μασκ απέκτησε επίσης το Twitter και έγινε Διευθύνων Σύμβουλός του με μια συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έδωσε πολλές υποσχέσεις να βελτιώσει το Twitter και να δώσει σε όλους περισσότερη ελευθερία να εκφράσουν τις σκέψεις τους μέσω της πλατφόρμας.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας τώρα, πέρασε και το όριο των 100 εκατομμυρίων ακολούθων στον λογαριασμό του στο Twitter. Όλα ξεκίνησαν με τη συνήθη χρήση της πλατφόρμας και η δημοτικότητά του και το χιουμοριστικό του tweet τον έκαναν προσωπικότητα του Twitter influencer.

Ο Musk πέρασε αυτό το σημάδι κάποια στιγμή στις 27 Ιουνίου, και αν κοιτάξετε το SocialBlade αναφορά, δείχνει ότι απέκτησε πάνω από 150.000 ακόλουθους μεταξύ των δύο ημερών, και ενώ γράφω αυτό το άρθρο, έχει 100.102.886 ακόλουθους.

Και αυτός ο αριθμός αυξάνεται ραγδαία, ίσως λόγω των γενεθλίων του. Γι’ αυτό μπορούμε να υποθέσουμε ότι είναι δώρο από το Twitter.

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι πολλά από αυτά είναι αληθινά και πόσα είναι ψεύτικα, όπως επισημαίνει ο Το χείλος.

Σήμερα, κλείνει τα 51, και αν μιλήσουμε για το πώς ξεκίνησε την εταιρεία του, ο Μασκ συνίδρυσε το Zip2, ένα διαδικτυακό υποκατάστατο του κίτρινου φύλλου, το 1995.

Μπορείτε επίσης να δείτε μια πλήρη λίστα της εταιρείας που ανήκει στον Elon Musk με κάθε λεπτομέρεια, όπως η χρηματιστηριακή αξία και το έτος που ξεκίνησε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here