Ουάου! Η Microsoft αναπτύσσει ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα

0
46

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εδώ και αρκετό καιρό, μάθαμε ότι ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft εργάζεται πάνω στο ολοκαίνουργιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα. Αυτό το ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα θα είναι διαφορετικό από τα Windows 10, καθώς αναμένεται ότι η εμφάνιση θα είναι πιο κοντά στο Chrome OS, που είναι αυτό που θα προσπαθήσει να το ανταγωνιστεί.

Ουάου! Η Microsoft αναπτύσσει ένα ολοκαίνουργιο σύγχρονο λειτουργικό σύστημα

Ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft χρησιμοποίησε πρόσφατα τον επίσημο ιστότοπό του για να επισημάνει τα βασικά στοιχεία ενός «σύγχρονου λειτουργικού συστήματος» χωρίς να αναφέρει την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows, τα Windows 10. Όπως δήλωσε ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft: «θα ήταν εύκολο να αναβαθμιστεί, με ασφάλεια προεπιλογή, συμβατή με στυλό αφής και γραφίδας και προσαρμόσιμη σε διαφορετικές μορφές υπολογιστή».

Φαίνεται ότι ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft μπορεί να αναφέρεται στο ολοκαίνουργιο Windows Lite, το οποίο είναι κατασκευασμένο για ανταγωνιστές όπως το Chromebook που βασίζεται σε ChromeOS και συσκευές διπλής οθόνης.

Σε μια σημαντική δήλωση, ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft παραθέτει οκτώ στοιχεία που «θα παρέχουν τα θεμελιώδη στοιχεία για την αλλαγή του οικοσυστήματος των Η/Υ και θα επιτρέψουν στους συνεργάτες να προσφέρουν περισσότερες μελλοντικές εμπειρίες με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Ενώ εδώ, το πιο περίεργο είναι ότι ο τεχνολογικός κολοσσός Microsoft δεν λέει ούτε προτείνει σε κανένα σημείο ότι η τελευταία έκδοση των Windows, φυσικά, τα Windows 10, πληροί όλες αυτές τις απαιτήσεις. Τώρα, χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε και ας εξερευνήσουμε ολόκληρη τη λίστα που έχει παραθέσει ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft:-

  • Απρόσκοπτες ενημερώσεις – Αόρατες ενημερώσεις στο παρασκήνιο χωρίς καμία διακοπή.

  • Ασφαλές από προεπιλογή – Με ξεχωριστή επεξεργασία εφαρμογών και συγκεκριμένα διαφορετικά στοιχεία συστήματος, προστατεύει απλώς τον χρήστη από κακόβουλες επιθέσεις.

  • Πάντα συνδεδεμένο – Υποστηρίζει συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας 4G και 5G.

  • Διαρκής απόδοση – Διατηρεί πάντα τα πάντα έτοιμα μόλις ο χρήστης πάρει τη συσκευή.

  • Σύνδεση με σύννεφο – Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια απρόσκοπτη σύνδεση με το cloud.

  • AI (Τεχνητή νοημοσύνη) – Η ενσωμάτωση του AI επιτρέπει στο σύστημα να προβλέπει τις ενέργειες των χρηστών και να κάνει όλες τις εφαρμογές πιο έξυπνες.

  • Multi-sense – Υποστηρίζει επίσης διάφορους τύπους εισόδου, όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι, στυλό γραφίδας, φωνή, αφή, ακόμη και εμφάνιση.

  • Ευελιξία παράγοντα μορφής – Έρχεται επίσης με την κατάλληλη υποστήριξη αισθητήρα και επίγνωση της στάσης του σώματος, επιτρέποντας στο σύστημα και τις εφαρμογές να προσαρμοστούν σύμφωνα με το οικοσύστημα των συνεργατών.

Σύμφωνα με το γνωστό media portal, Windows Central, ο τεχνολογικός κολοσσός Microsoft μάλλον αναφέρεται στα Windows Lite. Ενώ οι φήμες λένε ότι αυτό θα είναι άμεσος ανταγωνιστής του Chrome OS, θα έρθει με μια νέα διεπαφή και θα είναι έτοιμο να προσαρμοστεί για φορητούς υπολογιστές διπλής οθόνης, κάτι που είναι μια ισχυρή τάση στη φετινή έκθεση Computex 2019.

Επιπλέον, το Windows Lite του τεχνολογικού γίγαντα της Microsoft θα άφηνε έξω τα κληρονομικά στοιχεία του συστήματος. Θα μπορεί να εκτελεί καθολικές εφαρμογές (UWP), προοδευτικές εφαρμογές ιστού (PWA) και παραδοσιακό Microsoft Store με προγράμματα Win32.

Ενώ εκτός από όλα αυτά, άνθρωποι κοντά στον τεχνολογικό γίγαντα Microsoft έχουν επίσης δηλώσει ότι η Microsoft θα πρέπει να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για το ολοκαίνουργιο Windows Lite αργότερα φέτος, ενδεχομένως τον Οκτώβριο, εάν δεν αλλάξει το εσωτερικό πρόγραμμα ανάπτυξης. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Και αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με τους φίλους και την οικογένειά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here