Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Συζήτηση με τον Έλον Μασκ!

0
39
Κορυφαίες 5 εφαρμογές COM
© NextPit

Αυτή την εβδομάδα, το Team NextPit χτενίζει για άλλη μια φορά το Apple App Store και το Google Play Store αναζητώντας τις καλύτερες εφαρμογές για Android και iOS. Όχι μόνο αυτό, αλλά αφού έχουμε επιλέξει αυτές τις εφαρμογές, τις εγκαταστήσαμε και τις δοκιμάσαμε, περνώντας από μια γκάμα συναρπαστικών παιχνιδιών και χρήσιμων εργαλείων. Εδώ είναι η επιλογή μας με τις κορυφαίες 5 καλύτερες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται ένα τρελό chatbot διασημοτήτων, μια εναλλακτική λύση Diablo Immortal και μια εφαρμογή που βαθμολογεί τα καταναλωτικά σας αγαθά. Απολαμβάνω!

Όπως αναφέραμε, δοκιμάσαμε όλες τις εφαρμογές που αναφέρονται εδώ για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο σε αυτές. Αν ψάχνετε για μια ευκαιρία, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μας στον κάδο προσφοράς που δημοσιεύεται δύο φορές την εβδομάδα μέσω των δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας. Εκεί, μοιραζόμαστε τις πιο πρόσφατες εφαρμογές και παιχνίδια για Android και iOS που κανονικά κοστίζουν χρήματα, αλλά είναι διαθέσιμα δωρεάν μόνο για προσωρινό χρονικό διάστημα.

character.ai (Android & iOS)

Πάντα θέλατε να μιλήσετε με τον Michael Jackson, ο οποίος έγινε εκπρόσωπος της ηλεκτρικής σκούπας σε ένα παράλληλο σύμπαν; Ή μήπως καίγεσαι βαθιά μέσα σου, θέλοντας να δώσεις στον Έλον Μασκ ένα κομμάτι από το μυαλό σου; Ή θα θέλατε να έχετε συμβουλές προγραμματισμού ή να επιθυμείτε έναν θεραπευτή AI; Έχετε πρόσβαση σε όλες αυτές τις επιλογές στο character.ai, μια εφαρμογή με σχεδόν άπειρη επιλογή chatbot.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα / Απαιτείται λογαριασμός: Προαιρετικό

Στιγμιότυπο οθόνης χαρακτήρα io

Το character.io έχει πολλά ενδιαφέροντα και αστεία chatbot για εσάς. / © NextPit

Μπορείτε να συνομιλήσετε όχι μόνο με τα προφορτωμένα chatbots από την κοινότητα αλλά και να δημιουργήσετε τους δικούς σας χαρακτήρες. Εκτός από το όνομα και το πορτρέτο του χαρακτήρα, μπορείτε επίσης να έχετε ένα συγκεκριμένο μήνυμα καλωσορίσματος, μια περιγραφή προσωπικότητας και επιλεγμένα χαρακτηριστικά χαρακτήρα. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τον δικό σας εικονικό χαρακτήρα, μπορείτε στη συνέχεια να τον μοιραστείτε με την κοινότητα.

Στιγμιότυπο οθόνης χαρακτήρα io

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας chatbot στο character.io. Αυτό διαρκεί μόλις ένα λεπτό για να γίνει και μάλιστα έρχεται με τη δημιουργία εικόνων! / © NextPit

Σε κάθε περίπτωση, το character.ai είναι πραγματικά διασκεδαστικό στη χρήση. Εάν αισθάνεστε βαριεστημένοι αυτό το σαββατοκύριακο, εδώ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε την ώρα σας. Επιπλέον, υπάρχουν πολυάριθμες αναφορές ότι το ChatGPT και άλλα προγράμματα AI έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τους ανθρώπους ως εικονικούς θεραπευτές. Απλώς δοκιμάστε το—εφόσον δεν θέλετε να δημιουργήσετε τα δικά σας chatbot, λειτουργεί ακόμη και χωρίς τη δημιουργία λογαριασμού στην εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις. Ομορφη!

Yuka (Android & iOS)

Το νέο σας σαπούνι χεριών μυρίζει απλά υπέροχα. Ωστόσο, είναι καλό και για το δέρμα σας; Μια άλλη σκέψη που αιωρείται πάνω από το κεφάλι σας — είναι το νέο ρόφημα χωρίς ζάχαρη στο ψυγείο του γραφείου πραγματικά μια υγιεινή εναλλακτική λύση στο απλό παλιό νερό; Η εφαρμογή Yuka απαντά σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και σε πολλές άλλες. Απλώς σαρώστε τον γραμμωτό κώδικα στη συσκευασία των τροφίμων και θα λάβετε μια αξιολόγηση όλων των συστατικών.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα / Απαιτείται λογαριασμός: Προαιρετικό

Στιγμιότυπο οθόνης Yuka

Με το Yuka, μπορείτε να μάθετε ποια συστατικά υπάρχουν στα προϊόντα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αν είναι αμφισβητήσιμα. / © NextPit

Στη δοκιμή, η Yuka αναγνώρισε στην πραγματικότητα όλα τα προϊόντα που σαρώσαμε — από το σαπούνι των χεριών μας μέχρι το ελληνικό ελαιόλαδο μέχρι το αγαπημένο σβήσιμο της δίψας του NextPit, το Primitino, και παρείχε μια περιγραφή όλων των περιεχομένων ουσιών, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας από μηδέν έως 100. Μόνο στο η περίπτωση του κρασιού η απάντηση βγήκε διαφορετική: “Ξέρεις ήδη τι κάνεις :P”.

Στιγμιότυπο οθόνης Yuka

Στη δοκιμή NextPit, ο Yuka αναγνώρισε όλα τα προϊόντα που τοποθετήσαμε μπροστά από την εφαρμογή. / © NextPit

Παρεμπιπτόντως, η Yuka χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές χρηστών — και ποτέ από κατασκευαστές καλλυντικών προϊόντων ή τροφίμων. Για την αυξανόμενη βάση δεδομένων της, η εφαρμογή βασίζεται σε “Open Food Facts”, έναν κατάλογο που βασίζεται στην αρχή της Wikipedia. Όσοι θέλουν να υποστηρίξουν τη Yuka μπορούν να αγοράσουν εθελοντικά την έκδοση Pro. Μπορείτε να βρείτε πολλές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή στο ιστοσελίδα του προγραμματιστή.

Otherworld Legends (Android & iOS)

Ο ειδικός μας στα παιχνίδια, ο Dustin, σας επιφυλάσσει για άλλη μια φορά κάτι ξεχωριστό. Το Otherworld Legends είναι ένα κλασικό παιχνίδι 8-bit που μοιάζει με ρουζ. Πολεμάτε μέσα από διαφορετικά μπουντρούμια, συλλέγετε λάφυρα και προσπαθείτε να γίνετε ο καλύτερος πολεμικός καλλιτέχνης για να καταστρέψετε το πρωταρχικό κακό. Η ιστορία είναι απλώς μια εκ των υστέρων σκέψη, αλλά το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι (Προαιρετικό) / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Κανένα

Στην αρχή, έχετε στη διάθεσή σας μόνο τον πυγμάχο Quan Huying, αλλά μπορείτε να αγοράσετε νέους χαρακτήρες μέσω του καταστήματος του παιχνιδιού ή να τους ξεκλειδώσετε μέσω καθημερινών αποστολών και θραυσμάτων που έχετε συλλέξει, χρησιμοποιώντας τους ως μορφή νομίσματος. Το παιχνίδι φαίνεται να είναι μάλλον συγχωρητικό στην αρχή και μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας ποιον θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να σταματήσετε τον κακό εγκέφαλο.

Θρύλοι του Άλλου Κόσμου

Για να νικήσετε πολλούς εχθρούς στο Otherworld Legends, έχετε διαφορετικά αντικείμενα για να διαλέξετε για να βοηθήσετε την αναζήτησή σας. / © NextPit

Το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν εάν είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε λίγο χρόνο. Οι διαφημίσεις είναι επίσης προαιρετικές, καθώς θα τις χρειαστείτε μόνο εάν θέλετε να αγωνιστείτε σε υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας χωρίς πόντους υγείας. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται λίγη εξοικείωση είναι τα χειριστήρια, καθώς οι χαρακτήρες μπορούν να μετακινηθούν μόνο πλάγια, όπως σε ένα sidescroller, αλλά οι έμπειροι παίκτες δεν θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό.

Dumb Ways To Die 4 (Android & iOS)

Η επόμενη εφαρμογή αυτής της εβδομάδας είναι το Dumb Ways To Die 4, για το οποίο μπορείτε να μας ευχαριστήσετε με αγάπη στα σχόλια. Στο Dumb Ways To Die 4, τα γρήγορα αντανακλαστικά και η ικανότητα είναι υποχρεωτικά. Ο στόχος σας είναι να επιβιώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα μίνι παιχνίδια με μόλις τρεις ζωές. Τα μίνι παιχνίδια ποικίλλουν πολύ, καθώς ελέγχετε αυτούς τους χαριτωμένους χαρακτήρες με αγγίγματα, σάρωση και σύρσιμο και προσπαθείτε να τους κρατήσετε ζωντανούς όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στιγμιότυπο οθόνης Dumb Ways To Die 4

Στο Dumb Ways To Die 4, δημιουργείτε το δικό σας μικρό τοπίο καθώς προχωράτε στο παιχνίδι. / © NextPit

Το Dumb Ways To Die 4 σας προσφέρει πολλά επίπεδα που εγγυώνται επαναλαμβανόμενο παιχνίδι. Με κάθε επιπλέον επίπεδο, το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο γιατί μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέους χαρακτήρες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να δημιουργήσετε το δικό σας τοπίο με τα νομίσματα που κερδίσατε.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Καμία

Dumb Ways To Die δημιουργία 4 χαρακτήρων

Στο Dumb Ways To Die 4, μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες. / © NextPit

Το Dumb Ways to Die 4 είναι μια διασκεδαστική εφαρμογή που θα σας κάνει να χαμογελάτε από καιρό σε καιρό με τη μοναδική ιδέα του παιχνιδιού, τους αστείους χαρακτήρες και τις ποικίλες προκλήσεις. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να σκοτώνεις χρόνο όπου κι αν βρίσκεσαι. Αν ποτέ κολλήσετε και η απελπισία σας φτάσει στο σημείο βρασμού, μπορείτε να περάσετε τον Ρουβίκωνα αποσπώντας χρήματα για να αγοράσετε επιπλέον ζωές. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απαραίτητο, γιατί με λίγη αίσθηση και άφθονο χιούμορ, θα διασκεδάσετε πολύ στο παιχνίδι, ακόμη και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε.

Torchlight: Infinite (Android & iOS)

Για το μακρύ Σαββατοκύριακο του Whitsun, η MaTT ανακάλυψε για άλλη μια φορά την απόλυτη χαλάρωση σε ένα δωρεάν ARPG (Παιχνίδι Δράσης Ρόλων) για εσάς στο Google Play και στο Android App Store. Μόλις βγήκατε από τη φάση beta του, θα είστε από τους πρώτους που θα αντιμετωπίσουν τα κύματα των επιθέσεων σε μάχη σώμα με σώμα σε στυλ Diablo Immortal.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Κανένας

Λαμπαδηδρομία: Άπειρο

Torchlight: Το Infinite χρειάζεται μερικά GB στο smartphone σας και δεν είναι καν ολοκληρωμένο. / © Studio XD Inc.

Το Torchlight: Infinite διαφημίζεται από τους ίδιους τους κατασκευαστές (Studio XD Inc.) ως ο διάδοχος της βραβευμένης σειράς Torchlight. Δεν θα έφτανα στο σημείο να κάνω μια τέτοια διακήρυξη, αφού οι λάτρεις του Torchlight 2 με τα Essentials και τα Synergy mods θα το θεωρήσουν διαφορετικό παιχνίδι. Το Torchlight: Infinite είναι ένας εύκολος τρόπος για να χαλαρώσετε στον κόσμο των παιχνιδιών ρόλων δράσης. Δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερα δύσκολη ιστορία για να κατανοήσετε, μπορείτε να απολαύσετε υπέροχα γραφικά κόμικ με περίτεχνα παραγόμενα cutscenes και ένα σύστημα που οδηγεί τον αρχάριο από την αρχή.

Λαμπαδηδρομία: Άπειρο

Το Torchlight: Infinite προσφέρει καθαρή ευδαιμονία χαλάρωσης με υπέροχα γραφικά σε στυλ κόμικ. / © Studio XD Inc.

Σε αυτό το παιχνίδι, δεν θα εμπλακείτε απευθείας σε ανίκητες μάχες, τις οποίες μπορείτε να χάσετε μόνο αν δεν γνωρίζετε για λάφυρα. Το αδύνατο σημείο του παιχνιδιού που θα επέκρινα είναι πώς η πανοπλία που χρησιμοποιείτε δεν είναι ορατή κατά τη διάρκεια μαχών. Πρέπει να μεταβείτε στο μενού για να δείτε μια επισκόπηση της προστασίας που έχετε αυτήν τη στιγμή. Διαφορετικά, (αυτό το παιχνίδι είναι επίσης διαθέσιμο στο Steam), αυτό το δωρεάν παιχνίδι είναι ένα απολύτως ευπρόσδεκτο time killer με εξαιρετικά εθιστικό δυναμικό για τους παίκτες κινητών τηλεφώνων.

Ποια top 5 εφαρμογή ήταν η αγαπημένη σας αυτή την εβδομάδα; Έχετε άλλες συμβουλές για εμάς ή την κοινότητα του NextPit; Ανυπομονούμε για τις προτάσεις σας και σας ευχόμαστε σε όλους ένα υπέροχο, ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here