Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Παρακολούθηση διάθεσης και αποδείξεων και ένα παιχνίδι cyberpunk

0
36
Κορυφαίες 5 εφαρμογές DE
© NextPit

Κάθε Σάββατο, το πλήρωμα του NextPit έχει την πρόκληση να περάσει από μυριάδες εφαρμογές προκειμένου να βρει πέντε προτάσεις για πλατφόρμες Android και iOS. Ενώ ορισμένες εφαρμογές αφορούν μόνο μια συγκεκριμένη πλατφόρμα, προσπαθούμε να βρούμε εφαρμογές που λειτουργούν και στις δύο. Αυτή την εβδομάδα, ελπίζουμε να προσφέρουμε μια ανάπαυλα για όσους θέλουν να παρακολουθούν τη διάθεσή τους, να οργανώνουν τις αποδείξεις τους, να επεξεργάζονται βίντεο εν κινήσει, να βρίσκουν φωτογραφίες χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά αντί να τις φιλτράρουν κατά ημερομηνία και να επιδίδονται σε ένα παιχνίδι κυβερνοπάνκ χωρίς τρελούς απαιτήσεις συστήματος του Cyberpunk 2077.

Ως συνήθως, δοκιμάσαμε καθεμία από αυτές τις εφαρμογές για εσάς για να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο. Αν θέλετε να βουτήξετε τα δάχτυλά σας στον κάδο ευκαιριών εφαρμογών, φροντίστε να ελέγξετε την έκδοση των δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας, η οποία έχει πολλές εφαρμογές και παιχνίδια — δωρεάν!

Neopunk (Android)

Τοποθετημένο σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου κάθε ελπίδα φαίνεται να έχει χαθεί, παίζετε τον ρόλο του πρωταγωνιστή – ενός μισθοφόρου ατζέντη που αποφάσισε να ανέβει στη σκάλα της καριέρας μετακομίζοντας στην πόλη Kaanalos. Αυτή δεν είναι μια πόλη που συγχωρεί, όπου η σπαρμένη κοιλιά μυρίζει εγκληματίες και ανομία. Ως μισθοφόρος, βρίσκεσαι μέχρι το γόνατο σε μπελάδες αφού κληθείς να εξιχνιάσεις έναν φόνο.

Τελικά ανακαλύπτεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και είναι ένας αρκετά ανοιχτός κόσμος με την έννοια ότι μπορείς να αφιερώσεις τον περισσότερο, αν όχι όλο, από τον χρόνο σου, ερευνώντας διαφορετικούς δυνητικούς πελάτες για να λύσετε τα μυστήρια. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του παιχνιδιού του Neopunk προσφέρει έναν τρόπο να εξερευνήσετε άλλες πτυχές. Τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται ενδιαφέροντα καθώς αλληλεπιδράτε με τους πολυάριθμους τοπικούς χαρακτήρες.

  • Τιμή: 2,99 $ / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Κανένας

Κάπως έτσι, η οικονομία των συναυλιών είναι ακόμα καλά και ζωντανή στο Neopunk, όπου μπορείτε να παραδώσετε πίτσα για να βοηθήσετε τον εαυτό σας. Τα γραφικά είναι αρκετά αξιοπρεπή για να σας κάνουν να πιστέψετε στο περιβάλλον, αλλά μπορείτε να ξεχάσετε την ομορφιά του Cyberpunk 2077 που ιχνηλατείται από ακτίνες και να βασιστείτε σε απλά κινούμενα σχέδια και υπέροχα πορτρέτα με το χέρι όταν αλληλεπιδράτε με άλλους. Η γκάμα των εχθρών είναι μεγάλη, από μεταλλαγμένους μέχρι ρομπότ. Συνολικά, το παιχνίδι μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες για να ολοκληρωθεί, αλλά είναι ωραίο να επισκεφτείτε ξανά διαφορετικές περιοχές μόλις τελειώσετε και να δείτε τι άλλο μπορείτε να ανακαλύψετε.

Voidpets (Android και iOS)

Το να ξέρεις πώς νιώθεις είναι η μισή μάχη που κερδήθηκε, ειδικά για όσους βιώνουν λιγότερο από τη βέλτιστη ψυχική υγεία. Το Voidpet ήταν πολύ καλό για μένα και σίγουρα με βοήθησε να παρακολουθώ πώς ένιωθα όλη την εβδομάδα. Δεν είναι μόνο ένα ημερολόγιο διάθεσης, αλλά υπάρχουν και στοιχεία gamification που κάνουν την τήρηση αρχείων μια πολύ λιγότερο κουραστική υπόθεση.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (3,99 $/μήνα, 39,99 $/έτος) / Απαιτείται λογαριασμός: Κανένας

Το Voidpet διασπά διαφορετικά συναισθήματα σε διάφορα κατοικίδια, από φθόνο μέχρι απληστία, λαγνεία, νοσταλγία, υπερηφάνεια, χαρά και άλλα. Δεν σταματά μόνο σε ένα μόνο κατοικίδιο, καθώς υπάρχουν και διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές για να διαλέξετε. Ακριβώς όπως τα Pokemon, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να τα μαζέψετε όλα. Βρήκα καθαρτικό το ότι μπορούσα να εκφράσω αυτό που νιώθω αυτήν τη στιγμή σε αυτά τα ζώα που δεν κρίνουν, σαν να ήταν πραγματικός σκύλος ή γάτα, αλλά χωρίς να πρέπει να τα φροντίζω υπεύθυνα. Εξάλλου, ένα άτομο σε κακή κατάσταση ψυχικής υγείας μπορεί να μην είναι ο καλύτερος φροντιστής κατά καιρούς.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Voidpets

Επιλέξτε το αρχικό σας συναίσθημα από τρεις επιλογές. Τι θα συμβεί αν αισθάνεστε ήδη υπέροχα; / © NextPit

Εάν μπορώ να πω ένα πράγμα για αυτήν την εφαρμογή, αυτό θα είναι αυτό. Μερικές φορές με χωρίζουν στη μέση όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσω αυτήν την εφαρμογή. Από τη μία πλευρά, το να έχω μια σοβαρή εφαρμογή ημερολογίου είναι πιο λογικό αν θέλω πραγματικά να ανακάμψω, αντί να αντιμετωπίζω το θεραπευτικό μου ταξίδι ως παιχνίδι. Από την άλλη, ένα παιχνίδι φτιάχνει τη διάθεση και κάνει τη ζωή πιο υποφερτή με κάποιο παιχνίδι. Θα ήταν ωραίο αν ο προγραμματιστής εισάγει νέα Voidpets, ειδικά για όσους έχουν πλησιάσει στην ολοκλήρωση ολόκληρου του βιβλίου.

Αναμφίβολα μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον αντικείμενα από αγορές εντός εφαρμογής, αλλά αυτά είναι περισσότερο για καλλυντικούς σκοπούς παρά οτιδήποτε άλλο.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Voidpets

Η πρόοδος παρακολουθείται καθημερινά και θα μπορείτε επίσης να φυτεύετε φυτά, να κάνετε νέους φίλους και να πηγαίνετε για ψώνια. / © NextPit

SparkReceipt (Android και iOS)

Είμαι απολύτως τρομερός όταν πρόκειται για τη διατήρηση αποδείξεων. Αφήστε με να είμαι υπεύθυνος για μια ομάδα που έχει πάει μαζί για ψώνια και θα διαπιστώσετε ότι οι λογαριασμοί δεν θα εξισορροπηθούν στο τέλος της ημέρας. Κατά κάποιο τρόπο, φαίνεται να χάνω τα ίχνη αυτών των μικρών κομματιών τυπωμένου χαρτιού στην πορεία, οπότε ήμουν περίεργος να δω πώς το SparkReceipt μπορεί να κάνει τη ζωή μου καλύτερη.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (5,49 $/μήνα, 54,99 $/έτος) / Λογαριασμός: Υποχρεωτικό

Στην ουσία, το SparkReceipt είναι μια εφαρμογή σαρωτής αποδείξεων και αποθήκευσης. Οι περιστασιακοί χρήστες που είναι ανένδοτοι στο να παρακολουθούν πού πηγαίνει κάθε σεντ θα το βρουν επίσης χρήσιμο, αλλά κατά κύριο λόγο, βλέπω ότι αυτή η εφαρμογή στοχεύει περισσότερο επιχειρήσεις — ειδικά μικρότερες επιχειρήσεις και νεοσύστατες επιχειρήσεις. Βασιζόμενοι στο OCR για τη σάρωση αποδείξεων, μπορείτε πλέον να ψηφιοποιήσετε όλες τις αποδείξεις σε ένα μέρος για να προετοιμαστείτε για τη φορολογική περίοδο.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Spark Receipt

Με το SparkReceipt, η παρακολούθηση των αποδείξεων έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. / © NextPit

Υπάρχουν λειτουργίες που συνάδουν με το 2023, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης cloud για την ασφαλή φύλαξη των αποδείξεων σας και μια δυνατότητα συνεργασίας που επιτρέπει σε μια ολόκληρη ομάδα να παρακολουθεί τα έξοδά της (αυτό είναι εξαιρετικό για υπευθυνότητα!). Στην πραγματικότητα, άλλα οργανωτικά χαρακτηριστικά θα εξασφαλίσουν ότι όταν κυλήσει η φορολογική περίοδος, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να πληκτρολογήσετε τις σχετικές λεπτομέρειες.

Η πληρωμή για τη μηνιαία ή ετήσια συνδρομή θα σας επιτρέψει να προσθέσετε περισσότερους χρήστες στο λογαριασμό, χωρίς να έχετε κανένα όριο στον αριθμό των εγγράφων που μπορούν να σαρωθούν ή να αποθηκευτούν, με τη δυνατότητα προσθήκης απεριόριστου αριθμού φιλοξενούμενων χρηστών στο λογαριασμό (π. ως εξωτερικός λογιστής) και δημιουργία συνδέσμων με δυνατότητα κοινής χρήσης για εύκολη κοινή χρήση με άλλους χρήστες.

Reelsy Reel Maker (Android & iOS)

Όλοι το κάνουν για το «γραμμάριο» αυτές τις μέρες. Ομολογουμένως, αρνιόμουν συνεχώς να πηδήξω στο TikTok bandwagon, αλλά δεν κατάφερα να αποτρέψω την επίθεση στο Instagram. Όταν βλέπετε μερικά εκπληκτικά βίντεο μικρής μορφής να εμφανίζονται σχεδόν παντού από απλούς ανθρώπους που δεν έχουν πάει ποτέ σε σχολή κινηματογράφου, ξέρετε ότι μια καταπληκτική εφαρμογή κρύβεται πίσω από μια τέτοια δουλειά. Ρίξτε μια ματιά στο Reelsy Reel Maker, αυτή η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο φαίνεται να καλύπτει όλες τις βασικές βάσεις καλά για τον αρχάριο.

Θα χρειαστεί να έχετε λογαριασμό Instagram πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή. Με τουλάχιστον δέκα διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξω, μου αρέσει το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει αμέσως. Γίνε trendsetter αντί να ακολουθείς τους άλλους. Δυστυχώς, ένα σημαντικό μειονέκτημα που αντιμετώπισα είναι η έλλειψη δυνατότητας αυτόματης αποθήκευσης. Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσετε τα πρόχειρά σας, επομένως είναι όλα ή τίποτα κάθε φορά που ξεκινάτε ένα νέο βίντεο. Το καλύτερο από όλα, δεν υπάρχουν υδατογραφήματα για να ανησυχείτε.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (2,99 $/εβδομάδα, 9,99 $/μήνα, 19,99 $/έτος) / Απαιτείται λογαριασμός: Κανένας

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Reelsy

Δημιουργήστε ένα βίντεο που αξίζει το Insta on the fly με τον Reelsy. / © NextPit

Φυσικά, εάν θέλετε να απολαύσετε πρόσθετα πρότυπα, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δαπανήσετε επιπλέον χρήματα για μια συνδρομή. Το ερώτημα είναι, θα υπάρχουν νέα πρότυπα που αξίζει να ελέγχετε κάθε εβδομάδα; Θα πορευόμουν προσεκτικά με μια μηνιαία συνδρομή πρώτα αν βγάζω βίντεο σύντομης μορφής σε τακτική βάση και δω αν υπάρχει αρκετό στο ρεζερβουάρ. Εξάλλου, εξακολουθώ να έχω αυτόν τον παράλογο φόβο ότι ένας προγραμματιστής κλείνει κατάστημα και εγώ έχω σπαταλήσει τη συνδρομή μου.

Βρείτε αυτήν τη φωτογραφία (Android)

Η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να διευκολύνει τη ζωή, αλλά το κάνει; Η Εύρεση αυτής της φωτογραφίας είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στο Android και έχει έναν μόνο στόχο: να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε άφθονο χρόνο όταν κάνετε κύλιση στη συλλογή φωτογραφιών σας. Υπήρξαν στιγμές που ενθουσιαστήκατε να μοιραστείτε κάποια ανάμνηση με την οικογένεια και τους φίλους σας αλλά απλά δεν μπορούσατε να θυμηθείτε πότε την πήρατε; Η κύλιση σε ολόκληρη τη συλλογή φωτογραφιών είναι σίγουρα χάσιμο χρόνου, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να το κάνετε. Όχι πια, καθώς το Find that Photo απλοποιεί τα πράγματα επιτρέποντάς σας να κάνετε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Κανένα / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Κανένας

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος στην αρχή, καθώς η εφαρμογή περνάει από το τηλέφωνό σας, συγκεντρώνοντας κάθε φωτογραφία στη συλλογή σας προτού αρχίσει να λειτουργεί ευρετηριάζοντας μια βάση δεδομένων. Είναι αρκετά γρήγορο χωρίς να βουλιάζει το ακουστικό σας και πληκτρολογείτε τη λέξη-κλειδί της επιλογής σας προτού εμφανιστούν άλλες φωτογραφίες που η εφαρμογή θεωρεί σχετικές για να επιλέξετε.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Βρείτε αυτήν τη φωτογραφία

Όχι άλλοι πονοκέφαλοι όταν ψάχνετε παλιές φωτογραφίες στη συλλογή σας. / © NextPit

Αυτήν τη στιγμή, αυτή η εφαρμογή είναι μάλλον σπαρταριστής φύσης, καθώς είναι ακόμα ένα έργο σε εξέλιξη. Ωστόσο, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι την επόμενη φορά που θα ψάξω για ντόνατς ή στιγμιότυπα ηλιοβασιλέματος στη γκαλερί μου, αυτές οι απολαυστικές αναμνήσεις θα αναδυθούν νωρίτερα από όσο μπορείς να πεις Jack Robinson! Αναζητώ σίγουρα μελλοντικές ενημερώσεις αυτής της εφαρμογής και δω πόσο βαθιά πηγαίνει η τρύπα του κουνελιού.

  • Κατεβάστε Βρείτε αυτήν τη φωτογραφία από το Google Play Store.

Ποια είναι η αγαπημένη σας προτεινόμενη εφαρμογή αυτή την εβδομάδα; Έχετε κάτι στο μυαλό σας που θα θέλατε να μοιραστείτε με την κοινότητα του NextPit; Γράψτε τις σκέψεις σας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here