Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Παιχνίδια, Ταξίδια και Ειδήσεις

0
50
Κορυφαίες 5 εφαρμογές DE
© NextPit

Κάθε Κυριακή, το NextPit έχει πέντε καυτές προτάσεις εφαρμογών για εσάς σε πλατφόρμες Android και iOS. Αυτή την εβδομάδα, σας φέρνουμε σε ένα ταξίδι, είτε στην πραγματική ζωή είτε σε ένα διαυγές όνειρο. Επιπλέον, θα συμπεριλάβουμε επίσης έναν φανταστικό αθροιστή ειδήσεων και μερικά τρελά παιχνίδια για κινητά. Τσέκαρέ το!

Ως συνήθως, δοκιμάσαμε καθεμία από αυτές τις εφαρμογές για εσάς ως μέρος των ποιοτικών μας ελέγχων. Εάν αναζητάτε μια γρήγορη προσφορά για εφαρμογές, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά και στις δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας που διαθέτουν μια λίστα με εφαρμογές και παιχνίδια που είναι δωρεάν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Oniri (Android & iOS)

Αυτό που ακούγεται σαν μια νέα παραλλαγή σούσι προέρχεται από την ελληνική λέξη “oneiros”, που σημαίνει “όνειρο”. Μπορείτε να καταγράψετε τα όνειρά σας χρησιμοποιώντας το Oniri, καθώς και να εξερευνήσετε διαυγή όνειρα. Εδώ είναι που τα πράγματα γίνονται πραγματικά συναρπαστικά.

Πρώτα απ ‘όλα, έχουμε ένα ημερολόγιο ονείρων: Εδώ κρατάτε σημειώσεις για τα όνειρά σας (αν μπορείτε φυσικά να τα θυμηθείτε). Εάν το κάνετε αυτό τακτικά, θα εκπαιδεύσετε τον εγκέφαλό σας να θυμάται τα όνειρα και σύντομα θα μπορείτε να θυμάστε τα όνειρά σας λεπτομερώς σχεδόν κάθε πρωί. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό είναι αλήθεια με βάση τη δική μου εμπειρία.

Στιγμιότυπα οθόνης Oniri

Με το Oniri μπορείτε να καταγράψετε τα όνειρά σας. Ως premium χρήστης, μπορείτε ακόμη και να έχετε εικόνες που δημιουργούνται από AI. / © NextPit

Το πιο συναρπαστικό μέρος αφορά τα διαυγή όνειρα. Σε ένα διαυγές όνειρο, ξυπνάτε και συνεχίζετε να ονειρεύεστε ταυτόχρονα. Λάβετε αυτό: Έχετε πλήρη επίγνωση ότι ονειρεύεστε και έτσι είστε σε θέση να πάρετε τον πλήρη έλεγχο του ονείρου σας. Θα μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε, να επισκεφτείτε οποιοδήποτε μέρος ή να συναντήσετε οποιοδήποτε άτομο.

Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε διαυγή όνειρα είναι να κάνετε ελέγχους πραγματικότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πιέσετε το δεξί σας δάχτυλο στην αριστερή σας παλάμη και να φανταστείτε να τρυπάτε το χέρι σας με το δάχτυλό σας. Φυσικά, αυτό δεν λειτουργεί στον πραγματικό κόσμο.

Εάν το ασκείτε τακτικά αυτό, αργά ή γρήγορα, θα συμβεί στα όνειρά σας. Αυτό είναι όπου ο έλεγχος πραγματικότητας θα σας πει ότι ονειρεύεστε. Η ίδια ιδέα στο Inception του Christopher Nolan περιγράφηκε ως «τοτέμ». Αυτή τη στιγμή, παίρνετε τον έλεγχο του ονείρου. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό στην εφαρμογή, με την εφαρμογή να σας στέλνει τακτικές υπενθυμίσεις για να πραγματοποιείτε Ελέγχους πραγματικότητας.

Στιγμιότυπα οθόνης Oniri

Με το Oniri μπορείτε να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας για διαυγή όνειρα. Οι ειδοποιήσεις για ελέγχους πραγματικότητας είναι δωρεάν, οι προηγμένες τεχνικές απαιτούν συνδρομή. / © NextPit

Στη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να επωφεληθείτε από το ημερολόγιο των ονείρων και την προπόνηση διαυγών ονείρων με ελέγχους πραγματικότητας. Για προηγμένες τεχνικές διαυγούς ονείρου όπως WILD, MILD ή SSILD που σας επιτρέπουν να εισάγετε ένα διαυγές όνειρο απευθείας από την κατάσταση εγρήγορσης, απαιτείται συνδρομή, η οποία κοστίζει 7,99 $ το μήνα ή 47,99 $ ανά έτος.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Προαιρετικό

Το Oniri είναι διαθέσιμο για το iPhone εδώ και αρκετά χρόνια και έχει εξαιρετική βαθμολογία 4,9 στα 5 αστέρια. Από αυτήν την εβδομάδα, η εφαρμογή είναι επιτέλους διαθέσιμη και για χρήστες Android. Με την ευκαιρία: Πώς και δεν έχετε ονειρευτεί το smartphone σας παρά το ότι το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα; Ίσως το ξεκαθαρίσουμε κάποια άλλη φορά 😉

Polarsteps (Android & iOS)

Με τα ταξίδια συναυλιών των Depeche Mode να πλησιάζουν, η περιπλάνηση του Casi έχει αρχίσει να εισχωρεί ξανά. Ως εκ τούτου, είναι μάλλον φυσικό ότι έπεσε πάνω σε μια εξαιρετική ταξιδιωτική εφαρμογή γνωστή ως Polarsteps. Αυτή η εφαρμογή με υψηλή βαθμολογία σάς βοηθά να καταγράφετε τα ταξίδια σας. Η εφαρμογή ταξιδιού μπορεί να παρακολουθεί το ταξίδι σας όταν βρίσκεστε στο δρόμο, καθώς και να σας επιτρέπει να προγραμματίζετε εκ των προτέρων ταξίδια. Εν ολίγοις, μπορείτε να καταγράψετε τα ολοκληρωμένα ταξίδια σας ως όμορφες αναμνήσεις.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Polarsteps

Τα στατιστικά είναι αραιά και θέλω πολύ να μπω εδώ τα προηγούμενα ταξίδια μου. / © NextPit

Μπορείτε να τροφοδοτήσετε την εφαρμογή με ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλα μέρη που έχετε επισκεφτεί, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο. Αυτό σας επιτρέπει να ξαναζήσετε τα ταξίδια στο smartphone σας. Επιπλέον, υπάρχει μια καρτέλα στατιστικών που θα ήθελε πολύ να τροφοδοτηθεί με σχετικές πληροφορίες, δίνοντάς της μια κάπως εθιστική κλίση.

Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τα επερχόμενα ταξίδια σας και όχι μόνο να λαμβάνετε επιμελημένες πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς στους οποίους πηγαίνετε, αλλά μπορείτε επίσης να έχετε προτεινόμενες διαδρομές που λαμβάνουν υπόψη διάφορες επιλογές ταξιδιού. Μπορείτε να αποφασίσετε ανά πάσα στιγμή εάν τα ταξίδια σας μπορούν να τα δει το κοινό, μόνο για τους φίλους σας ή να τα δουν τα μάτια σας και κανείς άλλος. Μπορείτε να ακολουθήσετε άλλους χρήστες και να μοιραστείτε τα ταξίδια σας σε διάφορες πλατφόρμες. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ταξιδιωτικό κοινωνικό δίκτυο.

Ολόκληρη η εφαρμογή είναι δωρεάν και δεν έχει ενοχλητικές διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής για να αντιμετωπίσετε, αν και απαιτεί λογαριασμό. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα ταξιδιωτικό άλμπουμ φωτογραφιών από τα ταξίδια σας. Είναι ωραίο που η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός σύνδεσης. Ένα άλλο προσεγμένο κόλπο είναι η δυνατότητα βελτιστοποίησης της εφαρμογής για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης μπαταρίας κατά τη χρήση της εφαρμογής.

Polarsteps

Μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας και να λάβετε πολλές συμβουλές. / © NextPit

Αναγνώστης Substack (Android & iOS)

Το Substack είναι ουσιαστικά μια συμβίωση του Twitter και του τυπικού σας αθροιστή ειδήσεων. Το Substack κέρδισε τη φήμη του από όλους τους ανθρώπους, τον Elon Musk, όταν κατηγόρησε τους δημιουργούς ότι έκλεψαν περιεχόμενο από το Twitter και επισήμανε ανεπιτήδευτα την εταιρεία ως μη επαληθευμένη. Το πραγματικό «κύριο εργαλείο» είναι το Substack Notes, το οποίο στοχεύει να πληρώσει τους δημιουργούς ειδήσεων και περιεχομένου για τη δουλειά τους. Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω το “Substack Reader”, μια εφαρμογή όπου δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα αν δεν θέλετε.

Αναγνώστης υποστοίβας

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε μέσω email. / © Substack Inc.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail σας, να αποφασίσετε πώς θέλετε να ενημερώνεστε για νέα στο μέλλον και, στη συνέχεια, να εγγραφείτε στο περιεχόμενο που επιθυμείτε μέσω μιας εξαντλητικής λίστας ενημερωτικών δελτίων και συγγραφέων. Φυσικά, θα βρείτε επίσης το Casa Casi, το εβδομαδιαίο μας podcast, όπου η Casi συζητά και μερικές φορές μαλώνει με τον Fabi και τον Sascha Pallenberg για τα γεγονότα στον κόσμο της τεχνολογίας. Αυτό μερικές φορές μπορεί να παρασυρθεί στον τελευταίο αγώνα Σάλκε εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά είναι πάντα διασκεδαστικό.

Αναγνώστης υποστοίβας

Μπορείτε επίσης να ακούτε ένα νέο επεισόδιο του Casa Casi κάθε εβδομάδα μέσω του Substack Reader. / © Substack Inc.

Η εφαρμογή είναι μάλλον σαφής και απλή στη χρήση. Έχετε μια γραμμή καρτελών στο κάτω μέρος όπου μπορείτε να μεταβείτε στις πέντε πιο σημαντικές κατηγορίες της εφαρμογής. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα επειδή οι δραστηριότητές σας δεν σώθηκαν, τότε να είστε λίγο επιεικής. Η εφαρμογή λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις (τελευταίες πριν από τέσσερις ημέρες) και βελτιώνεται συνεχώς. Ως συντάκτης, είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή στην καθημερινή μου αναζήτηση για ειδήσεις τεχνολογίας που πιθανότατα θα έχανα διαφορετικά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφημίσεις: Κανένα / Αγορές εντός εφαρμογής: Κανένα / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Brotato: Premium (Android & iOS)

Ο ειδικός μας στα παιχνίδια, ο Dustin, συναναστρεφόταν με τους απατεώνες οπαδούς αυτή την εβδομάδα και διάλεξε το Brotato: Premium για εσάς. Όπως υποδηλώνει το όνομα, σε αυτό το παιχνίδι 8-bit, παίζετε μια πατάτα και πρέπει να αντιμετωπίσετε διάφορα κύματα εχθρών για να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό και τα στατιστικά σας για να γίνετε ακόμα πιο δυνατοί. Περιμένετε, μια πατάτα; Όχι ακριβώς, αλλά ένα ψωμί πατάτας. Αυτό συμβαίνει επειδή έχετε την επιλογή διαφορετικών κατηγοριών, οι οποίες έχουν όλα διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

  • Τιμή: 4,99 $ / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Κανένας

Στην αρχή, θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα εν λόγω Brotatos, καθώς και ένα αρχικό όπλο. Μετά από αυτό, θα πεταχθείτε στο παιχνίδι όπου ο αριστερός αντίχειρας ελέγχει το Brotato. Το Brotato φροντίζει να στοχεύει και να πυροβολεί αυτόματα, οπότε το μόνο καθήκον σας είναι να αποφύγετε τους εχθρούς. Αυτό που ακούγεται εύκολο γίνεται πολύ πιο δύσκολο όσο το παιχνίδι εξελίσσεται, αφού όχι μόνο εμφανίζονται περισσότεροι εχθροί, αλλά είναι και πολύ πιο ανθεκτικοί. Η τακτική είναι η λέξη-κλειδί εδώ.

Brotato: Premium

Στο Brotato: Premium, επιλέγεις πρώτα τον σωστό χαρακτήρα και μετά κυνηγάς τους εχθρούς σου. / © NextPit

Θα λάβετε διάφορες αναβαθμίσεις μετά την ολοκλήρωση κάθε κύματος, το οποίο διαρκεί μόνο λίγο. Μεταξύ άλλων, έχετε τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε νέα όπλα ή αντικείμενα εάν έχετε συγκεντρώσει αρκετό από το νόμισμα του παιχνιδιού. Εκτός από το πιστόλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ένα δισκοπρίονο ή ένα απλό ραβδί, που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε. Ο σωστός συνδυασμός των επιμέρους στοιχείων είναι επομένως απαραίτητος εδώ.

Brotato: Premium

Στο Brotato: Premium, ο σωστός συνδυασμός όπλων είναι το κλειδί για να κερδίσετε τις μάχες σας. / © NextPit

Viking Rise (Android και iOS)

Είστε εξοικειωμένοι με τη σκανδιναβική μυθολογία; Οχι? Τότε ήρθε η ώρα να γνωριστείτε! Με το Viking Rise, σας παρουσιάζουμε το σωστό παιχνίδι που είναι άκρως εθιστικό. Στο Viking Rise, δημιουργείτε τον δικό σας κόσμο των Βίκινγκ. Χτίζετε νέα κτίρια, εξερευνάτε τον κόσμο και πολεμάτε εχθρικά στρατεύματα ή τέρατα στην πορεία. Καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται, μπορείτε να βρείτε περισσότερα στρατεύματα για να ενταχθούν στο στρατό σας ή ακόμα και να απελευθερώσετε χωριά.

Viking Rise

Στο Viking Rise, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας κόσμο. / © NextPit

Εκτός από την ύπαρξη πολλών διαφορετικών πολεμιστών για να διαλέξετε, θα αποκτήσετε επίσης ισχυρότερους ηγέτες στρατευμάτων με μοναδικές ικανότητες με την πάροδο του χρόνου. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ωραίο είναι το εξής: Μπορείτε επίσης να δικτυωθείτε με άλλους παίκτες και να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον για να επιταχύνετε την πρόοδό σας. Αυτό σημαίνει ότι τα κτίρια θα ολοκληρωθούν πιο γρήγορα ή τα στρατεύματά σας θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους πιο γρήγορα. Εάν η πρόοδός σας δεν είναι αρκετά γρήγορη για τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να την ωθήσετε χρησιμοποιώντας αγορές εντός εφαρμογής. Ωστόσο, με λίγη υπομονή, ο κόσμος σας θα συνεχίσει να μεγαλώνει χωρίς να χρειάζεται να ρίξετε ούτε μια δεκάρα, αν και πιο αργά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Κανένα / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Viking Rise

Οι επικές μάχες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του Viking Rise. / © NextPit

Ποια προτεινόμενη εφαρμογή σας αρέσει περισσότερο αυτή την εβδομάδα; Ποιες εφαρμογές ανακαλύψατε πρόσφατα ότι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει η κοινότητα του NextPit; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here