Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας

0
60
Κορυφαίες 5 εφαρμογές COM
© NextPit

Το πιστεύεις ότι μπαίνουμε στην τέταρτη εβδομάδα του Ιανουαρίου; Ο χρόνος σίγουρα κυλάει πολύ γρήγορα. Ανεξάρτητα από το πώς αντιλαμβανόμαστε το πέρασμα του χρόνου, εξακολουθούν να υπάρχουν σταθερές στη ζωή που βοηθούν στη διατήρηση της αρμονίας του σύμπαντος – δουλεύοντας σκληρά στα παρασκήνια για να παρουσιάσουμε τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας για πλατφόρμες Android και/ή iOS στις αγαπημένοι αναγνώστες.

Πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό το άρθρο είναι διαφορετικό σε σύγκριση με την έκδοση των δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας δύο φορές την εβδομάδα. Κάνουμε πολύ περισσότερα από το να διαβάζουμε απλώς για αυτές τις εφαρμογές. Στην πραγματικότητα, κατεβάζουμε και εγκαταστήσαμε αυτές τις εφαρμογές μεμονωμένα, εξετάζοντάς τις με περισσότερες λεπτομέρειες και ελέγχοντας τις προσωπικά για να διασφαλίσουμε ότι καμία από αυτές δεν συνοδεύεται από ανεπιθύμητες αγορές εντός εφαρμογής. Αυτό δεν αναφέρεται σε βασικές λειτουργίες. Προφανώς, θα φροντίσουμε επίσης να μην πάει κανένας από αυτούς πίσω από την πλάτη σας και να εξορύξει τα δεδομένα ή τις προσωπικές σας πληροφορίες με απρόοπτη εγκατάλειψη, καθώς και εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε το απόρρητό μας με ασφαλή και ασφαλή τρόπο!

Αυτό το άρθρο δημοσιεύεται σε εβδομαδιαία βάση, επομένως διαβάστε τις κορυφαίες 5 εφαρμογές μας από την περασμένη εβδομάδα και δείτε εάν κάτι σας αρέσει. Αυτή την εβδομάδα, έχουμε ένα νέο παιχνίδι αγώνων καρτ που είναι δημοφιλές εκτός των Η.Π.Α., και έχει επίσης μεγάλους ακόλουθους. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, αυτές είναι οι παρακάτω εφαρμογές που μπήκαν στη λίστα μας αυτή την εβδομάδα!

Monefy (iOS & Android)

Εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τα έξοδά σας, ώστε να μην καταλήξετε να καταρρίπτετε τον μηνιαίο μισθό σας σε μη βασικά πράγματα που σας δυσκολεύουν να παραμείνετε ζεστοί κατά τη διάρκεια του πικρού χειμώνα. Βοηθά επίσης ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς σε μία συσκευή, όπου μπορούν να ενσωματωθούν όλοι οι διάφοροι λογαριασμοί για να δείτε τη συνολική αξία. Είναι ιδανικό για όσους βγαίνουν έξω να μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους μαθαίνοντας για τις προσωπικές τους συνήθειες δαπανών και αποταμίευσης. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να θυμάστε να πληκτρολογείτε τις καθημερινές σας δαπάνες προκειμένου να διασφαλίσετε ένα πιο ακριβές επίπεδο συλλογής δεδομένων.

Όλα τα δεδομένα εμφανίζονται σε ένα γράφημα πίτας, το οποίο μπορεί να είναι περιορισμένο ως προς την ερμηνεία εάν είστε ισχυρός χρήστης. Θα ήταν ωραίο να δούμε πρόσθετες οπτικές επιλογές δεδομένων σε μελλοντικές ενημερώσεις. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει μια πληρωμένη έκδοση αυτής της εφαρμογής που σας επιτρέπει να αποκτήσετε όλα τα πλεονεκτήματα μιας συνδρομής, αν και με εφάπαξ πληρωμή. Εάν χρειάζεστε κάτι βασικό για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς την οικονομική ανεξαρτησία, τότε η δωρεάν έκδοση του Monefy θα το κάνει. Διαφορετικά, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε την πληρωμένη έκδοση της ίδιας εφαρμογής.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται

Monefy

Τακτοποιήστε τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας με το Monefy. / © NextPit

The Wonder Weeks (iOS & Android)

Η ζωή έχει να κάνει με στιγμές και οι νέοι γονείς είναι (κυρίως) πάντα ενθουσιασμένοι με την τελευταία προσθήκη στην οικογένεια. Αυτό είναι ακόμη πιο έντονο για τους γονείς που πρωτοεμφανίζονται, καθώς θα υπάρξουν πολλές «πρωτιές» που μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία. Εάν είστε κολλητοί στις λεπτομέρειες και αισθάνεστε πολύ πιο άνετα με ένα smartphone σε σύγκριση με το στυλό και το χαρτί, τότε το The Wonder Weeks είναι ιδανικό για να υποδεχτεί τη νέα σας άφιξη.

Αυτή η εφαρμογή παρακολουθεί τη διανοητική ανάπτυξη του μωρού σας από τη στιγμή της γέννησης μέχρι το τέλος των 20 μηνών. Ας ελπίσουμε ότι θα σας κάνει καλύτερο γονέα καθώς μαθαίνετε για τα 10 νοητικά άλματα, διασφαλίζοντας ότι είστε σε καλή θέση για να παρέχετε τη σωστή βοήθεια στο μωρό σας στα διάφορα στάδια ενός άλματος. Όλα τα ορόσημα μπορούν να καταγραφούν σε ένα ημερολόγιο, καθώς κοιτάτε τον κόσμο εκ νέου — μέσα από τα μάτια του μωρού σας. Με περισσότερα από 350 ορόσημα προς εξερεύνηση, μπορεί να καταλήξετε να αποκτήσετε άλλο ένα μωρό νωρίτερα από όσο νομίζετε!

  • Τιμή: 4,99 $ / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται (αλλά συνιστάται)

Wonder Weeks

Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, οπότε θα πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να παρακολουθείτε κάθε ορόσημο. / © NextPit

Bookey (iOS & Android)

Αν βρεθήκατε σε αδιέξοδο ενώ κάνατε πρόσφατα την ετήσια ανασκόπηση της νέας χρονιάς, ίσως ο Bookey να έχει το σωστό για να σας κρατήσει κίνητρο και να αυξήσει την αυτοεκτίμησή σας. Είναι βασικά ένα αποθετήριο βασικών ιδεών και αποσπασμάτων που θα προσφέρει βασικές πληροφορίες από τα μπεστ σέλερ του κόσμου μέσα σε 30 λεπτά, ώστε να μπορέσετε να ενισχύσετε την προσωπική σας ανάπτυξη και να εξερευνήσετε τις δυνατότητές σας στο μέγιστο.

Οι ιδέες που καλύπτονται περιλαμβάνουν μια επιμελημένη λίστα βιβλίων που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Προσωπική Ανάπτυξη, Βιογραφία, Ηγεσία, Τέχνη και Επιχειρήσεις. Παίρνετε ακόμη και έναν νοητικό χάρτη για κάθε βιβλίο που αναδεικνύει την ατομική ουσία, ώστε να χρειάζεται μια απλή ματιά για να καταγράψετε ολόκληρη την ουσία.

Εάν πιστεύετε ότι το Bookey σας βοήθησε πολύ στο ταξίδι αυτοανάπτυξής σας εν καιρώ, ίσως είναι καιρός να δείτε την έκδοση Premium που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους τίτλους με πλήρη ήχο και κείμενο, εκτός από απεριόριστη πρόσβαση στο μυαλό χάρτη του κάθε τίτλου ενώ έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης του σχεδίου δεδομένων.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Λογαριασμός: Υποχρεωτικό

Bookey

Απολαύστε να είστε πιο ώριμοι και να βιώσετε άλματα στην αυτο-ανάπτυξή σας φέτος. / © NextPit

Tilla – Διαχειριστής συνδρομών (Android)

Ζούμε σε μια κοινωνία που βασίζεται σε συνδρομές αυτές τις μέρες, όπου σχεδόν τα πάντα συνοδεύονται από έναν βαθμό συνδρομής — είτε είναι μηνιαία είτε ετήσια. Η ροή έχει γίνει το de facto πρότυπο όσον αφορά την οικιακή ψυχαγωγία κατ’ απαίτηση. Αν είστε σαν εμένα, τείνω να μπερδεύομαι με τις διαφορετικές συνδρομές και, σε συνδυασμό με την αποστροφή μου για την αυτόματη χρέωση, υπάρχουν μήνες που αφήνω την μπάλα και ξεχνάω να πληρώσω.

Η Tilla διευκολύνει την οργάνωση όλων των συνδρομών μου κάτω από την ίδια στέγη, στέλνοντάς μου μια έγκαιρη υπενθύμιση (της οποίας μπορώ να ορίσω τη συχνότητα) πριν από την ημερομηνία λήξης. Από τότε που έχω αυτήν την εφαρμογή, η ζωή μου έγινε πολύ πιο διαχειρίσιμη και δεν χρειάστηκε ποτέ να προσπαθήσω να κάνω καθυστερημένες πληρωμές! Η πληρωμένη έκδοση θα διαθέτει τοπικά αντίγραφα ασφαλείας και συγχρονισμό cloud, ο οποίος σας επιτρέπει να μεταφέρετε από μια συσκευή σε μια άλλη συσκευή χωρίς να χάσετε όλες τις πολύτιμες πληροφορίες σας.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Λογαριασμός: Δεν απαιτείται (αλλά συνιστάται)

Τίλα

Ακολουθεί μια ακόμη εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τη ζωή σας όσον αφορά τις συνδρομές. / © NextPit

  • Κατεβάστε το Tilla – Subscription Manager από το Google Play Store.

Static Shift Racing (iOS & Android)

Θέλετε να αποκτήσετε έναν δικό σας πύραυλο αγώνα; Το Static Shift Racing ταιριάζει απόλυτα στον λογαριασμό ως ένα δωρεάν παιχνίδι. Φυσικά, υπάρχουν αγορές εντός εφαρμογής που σας επιτρέπουν να αυξήσετε τη βόλτα σας σε τρελά επίπεδα δυνατοτήτων. Τα γραφικά είναι σίγουρα εκπληκτικά και αντί να περιορίζεστε σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον τεράστιο ανοιχτό κόσμο. Με άλλα λόγια, έχετε τη χαρά να περιηγείστε στη συλλογή των αυτοκινήτων σας με τον δικό σας ρυθμό.

Το όλο θέμα αυτού του παιχνιδιού αφορά περισσότερο την προσαρμογή αυτοκινήτου παρά οτιδήποτε άλλο. Θα μπορείτε να επιδοθείτε σε mods όπως ζάντες, προφυλακτήρες, πλαϊνές φούστες, αεροτομές, κουκούλες και ακόμη και να κάνετε μια ολική ανανέωση με κιτ για ολόκληρο το σώμα και μια προσαρμοσμένη εργασία βαφής. Φυσικά, το να έχεις ένα γρήγορο αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι είναι γρήγορο – το να βάλεις τις ικανότητές σου ενάντια σε ανθρώπινους αντιπάλους σε όλο τον κόσμο είναι ένα άλλο αξιοθέατο. Υπάρχουν επίσης καθημερινές προκλήσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να επιστρέφετε ξανά και ξανά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Λογαριασμός: Υποχρεωτικό

Αυτό είναι για τις προσφορές αυτής της εβδομάδας που έχουμε επιμεληθεί ειδικά για εσάς! Πώς πιστεύετε ότι η λίστα μας με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας σε σύγκριση με αυτό που έχετε στο μυαλό σας; Εάν έχετε κάτι που θα θέλατε να προτείνετε ή θέλετε να μοιραστείτε τις δικές σας προτάσεις, αφήστε ένα σχόλιο στην ενότητα ακριβώς παρακάτω!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here