Οι 20 καλύτερες εφαρμογές Hacking Android το 2021 για Rooted & Non Rooted

0
91

Οι καλύτερες εφαρμογές Hacking Android το 2020!

Οι 20 καλύτερες εφαρμογές Hacking Android το 2021 για Rooted & Non Rooted
Οι 20 καλύτερες εφαρμογές Hacking Android το 2021 για Rooted & Non Rooted

Μπορείτε να κάνετε πολλά πειράματα και εκπληκτικά πράγματα με το τηλέφωνό σας. Το Android δεν είναι απλώς μια μηχανή. Γίνεται ένα μηχάνημα υπολογιστή με πλήρεις δυνατότητες όταν κάνετε root το τηλέφωνό σας Android, επειδή μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στη συσκευή σας Android. Μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένες εφαρμογές Android για ηθική παραβίαση στο τηλέφωνο που θα το μετατρέψουν σε μια πλήρως εξοπλισμένη μηχανή hacking.

Λίστα με τις 20 καλύτερες εφαρμογές Hacking Android το 2021

Συγκεντρώσαμε μια πλήρη συλλογή από εφαρμογές Android Best Free Hacking που μπορούν να μετατρέψουν το Android σας σε μηχάνημα hacking. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να πραγματοποιήσετε όλα τα πειράματά σας ασφαλείας, όπως τον έλεγχο των πρωτοκόλλων ασφαλείας, την ανάλυση του δικτύου WiFi κ.λπ.

Έτσι, χωρίς να χάνουμε άλλο χρόνο, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές hacking για συσκευές Android με ρίζες και μη το 2021.

1. ZAnti Penetration Testing Android Hacking Toolkit

Εργαλειοθήκη ZAnti Penetration Testing Android Hacking

Είναι ένα κιτ εργαλείων δοκιμών διείσδυσης κινητών που επιτρέπει στους διαχειριστές ασφαλείας να αξιολογούν το επίπεδο κινδύνου με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτή η εύχρηστη εργαλειοθήκη για κινητά επιτρέπει στους διαχειριστές ασφάλειας IT να προσομοιώνουν έναν προηγμένο εισβολέα για να εντοπίσουν τις κακόβουλες τεχνικές που χρησιμοποιούν στη φύση για να υπονομεύσουν το εταιρικό δίκτυο.

2. WiFi Kill (εφαρμογή χακαρίσματος WiFi)

Wifi Kill

Αυτή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές εφαρμογές που θα επιτρέψει τη θανάτωση όλων των συνδεδεμένων συσκευών στο δίκτυο WiFi. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε εύκολα να αποκλείσετε την πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλες τις άλλες συνδεδεμένες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WiFi. Επομένως, πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την δροσερή εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

3. CSploit – καλύτερες εφαρμογές hacking για rooted Android

CSploit

Λοιπόν, το dSploit είναι μια σουίτα ανάλυσης και διείσδυσης δικτύων Android που στοχεύει να προσφέρει σε εμπειρογνώμονες / geeks σε θέματα ασφάλειας IT τις πιο ολοκληρωμένες και προηγμένες τεχνικές. Λειτουργεί μόνο σε συσκευές Android με ρίζες.

4. Σύνδεση WPS (χωρίς ρίζα)

Σύνδεση Wps

Είναι μια εφαρμογή Hacking WiFi Android για ένα τηλέφωνο Android με ρίζες. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις συνδέσεις δικτύου άλλων χρηστών στο ίδιο δίκτυο WiFi. Με αυτήν την εφαρμογή WPS Connect, μπορείτε να χακάρετε οποιοδήποτε δίκτυο WiFi και να συνδεθείτε αυτόματα σε οποιοδήποτε δίκτυο WiFi που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Κατεβάστε το WPS Connect και αρχίστε να σπάζετε το δίκτυο WiFi γύρω σας.

5. Wifi Wps Wpa Tester

Wifi Wps Wpa Tester

Η καλύτερη εφαρμογή Android που θα λειτουργήσει με το ριζικό σας Android είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές για να μπείτε σε ένα δίκτυο WiFi. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να συνδεθείτε σε ορισμένους από τους δρομολογητές με ορισμένες ευπάθειες που μπορεί να στοχεύσει αυτή η εφαρμογή. Δοκιμάστε λοιπόν αυτήν την εφαρμογή, σίγουρα θα έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα που σκέφτεστε.

6. Επιθεώρηση WiFi

Οι καλύτερες εφαρμογές Hacking Android

Είναι ένα πολυεργαλείο που προορίζεται για επαγγελματίες Ασφάλειας Υπολογιστών και άλλους προχωρημένους χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθούν τα δίκτυα που κατέχουν ή έχουν άδεια, δηλαδή η εφαρμογή είναι εργαλείο ελέγχου ασφαλείας και όχι εργαλείο πειρατείας. Επομένως, πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την δροσερή εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

7. Εργαλεία Fing Networks

δακτύλιος

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ανάλυσης δικτύου που λειτουργούν στο ριζωμένο Android σας. Μάθετε ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο WiFi σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αυτή η εφαρμογή είναι γρήγορη και ακριβής. Το Fing είναι μια επαγγελματική εφαρμογή για ανάλυση δικτύου. Μια απλή και διαισθητική διεπαφή σάς βοηθά να αξιολογήσετε τα επίπεδα ασφάλειας, να εντοπίσετε εισβολείς και να επιλύσετε προβλήματα δικτύου.

8. Arpspoof

Οι καλύτερες εφαρμογές Hacking Android

Λοιπόν, το Arpspoof είναι ένα εργαλείο για έλεγχο δικτύου που γράφτηκε αρχικά από τον Dug Song ως μέρος του πακέτου dsniff του. Αυτή η εφαρμογή ανακατευθύνει την κυκλοφορία στο τοπικό δίκτυο πλαστογραφώντας απαντήσεις ARP και στέλνοντάς τις είτε σε έναν συγκεκριμένο στόχο είτε σε όλους τους κεντρικούς υπολογιστές στις διαδρομές του τοπικού δικτύου.

9. Ανακάλυψη δικτύου

Οι καλύτερες εφαρμογές Hacking Android

Αυτή είναι μια αρκετά απλή και δροσερή εφαρμογή που δεν απαιτεί πρόσβαση root για να εκτελέσει τη λειτουργία της. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δροσερή εφαρμογή στο Android σας για να παρακολουθείτε όλες τις λεπτομέρειες δικτύου στο οποίο είναι συνδεδεμένο το Android σας αυτήν τη στιγμή.

10. Nmap για Android

Nmap για Android

Το Network Mapper ή το Nmap είναι ένα από τα καλύτερα μεταξύ των διαφορετικών εργαλείων δικτυακού σαρωτή (port finder), το Nmap αναπτύχθηκε κυρίως για Unix OS, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο σε Windows και Android. Δεν είναι επίσημη εφαρμογή, αλλά λειτουργεί καλά.

11. Δικτυακός Spoofer

Οι καλύτερες εφαρμογές Hacking Android

Αυτή η εφαρμογή είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία δοκιμών ασφαλείας για το Android σας. Και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή ιστοτόπων σε υπολογιστές άλλων ατόμων από τα smartphone σας που βασίζονται σε Android. Αν και αυτό δεν είναι ακριβώς ένα εργαλείο δοκιμής διείσδυσης, μπορεί να σας δείξει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να χακάρετε ένα συγκεκριμένο δίκτυο με το Android σας.

12. WiFi Finder

WiFi Finder

Είναι το καλύτερο για την εύρεση δωρεάν ή επί πληρωμή δημόσιων σημείων πρόσβασης WiFi στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης — ιδανικό για χρήστες Skype εν κινήσει. Μπορεί να δει λεπτομέρειες του σημείου πρόσβασης WiFi, να καλέσει την τοποθεσία, να λάβει οδηγίες, να μοιραστεί το σημείο πρόσβασης, να φιλτράρει τα αποτελέσματα κατά τοποθεσία (καφετέρια, ξενοδοχείο, κ.λπ.) ή τύπο παρόχου, να σαρώσει για σημεία πρόσβασης WiFi γύρω σας.

13. Αναλυτής WiFi

Οι καλύτερες εφαρμογές Hacking Android

Η εφαρμογή μετατρέπει το τηλέφωνό σας Android σε αναλυτή WiFi! Δείτε τα κανάλια WiFi γύρω σας. Σας βοηθάω να βρείτε ένα λιγότερο γεμάτο κανάλι για τον ασύρματο δρομολογητή σας. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή σάς βοηθά επίσης να βρείτε πολλά σφάλματα WiFi όπως νεκρές ζώνες, κενά ασφαλείας κ.λπ.

14. WiFi Εσείς

Οι καλύτερες εφαρμογές Hacking Android

Είναι μια ισχυρή εφαρμογή που συλλέγει εκατομμύρια κωδικούς πρόσβασης wifi που μοιράζονται οι τελικοί χρήστες σε όλο τον κόσμο και τους αποθηκεύει και τους διανέμει από τον διακομιστή μας στο cloud για να απολαμβάνετε δωρεάν εξοικονόμηση δικτύου και κίνησης. Θα είναι το κλειδί WiFi σας και θα βρει αυτόματα όλα τα διαθέσιμα δίκτυα WiFi σε κοντινή απόσταση. Μπορείτε να συνδεθείτε στο δωρεάν WiFi με ένα μόνο κλικ.

15. Arpspoof

Arpspoof

Λοιπόν, το Arpspoof είναι ένα εργαλείο για έλεγχο δικτύου που γράφτηκε αρχικά από τον Dug Song ως μέρος του πακέτου dsniff του. Αυτή η εφαρμογή ανακατευθύνει την κυκλοφορία στο τοπικό δίκτυο πλαστογραφώντας απαντήσεις ARP και στέλνοντάς τις είτε σε έναν συγκεκριμένο στόχο είτε σε όλους τους κεντρικούς υπολογιστές στις διαδρομές του τοπικού δικτύου. Έτσι, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Hacking Android το 2020 που μπορείτε να εξετάσετε.

16. DroidSheep

DroidSheep

Είναι μια εφαρμογή Android για ανάλυση ασφάλειας σε ασύρματα δίκτυα και λήψη λογαριασμών Facebook, Twitter, LinkedIn και άλλων. Το DroidSheep αναπτύχθηκε ως εργαλείο για τον έλεγχο της ασφάλειας των λογαριασμών σας και βασίζεται στη διατριβή Bachelor με τίτλο “Παραπειρατεία συνεδρίας σε συσκευές Android”.

17. Droidsniff

Droidsniff

Το DroidSniff είναι μια εφαρμογή Android για ανάλυση ασφάλειας σε ασύρματα δίκτυα και λήψη λογαριασμών Facebook, Twitter, LinkedIn και άλλων λογαριασμών για όσους δεν γνωρίζουν. Είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Hacking Android, αλλά έχει αναπτυχθεί μόνο για λόγους ασφαλείας.

18. Faceniff

Faceniff

Ακριβώς όπως ένα Firesheep (για hacking firefox), υπάρχει ένα FaceNiff για την παραβίαση της περιόδου σύνδεσης δημοφιλών ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook και Twitter. Το FaceNiff αναπτύχθηκε από τον Bartosz Ponurkiewicz, ο οποίος δημιούργησε το Firesheep στο παρελθόν για επιτραπέζιους υπολογιστές και τώρα το faceniff είναι για Android.

19. SMSCombo

SMSCombo

Λοιπόν, το SMS Combo σάς επιτρέπει να στέλνετε ένα απλό SMS αγγίζοντας ένα μόνο κουμπί. Μπορείτε να στείλετε πολλά SMS αγγίζοντας το κουμπί πολλές φορές στη σειρά. Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα σε πολλές επαφές για να τις προσκαλέσετε σε ένα πάρτι; Επιλέξτε τις με το κουμπί επιλογής ή πληκτρολογήστε επαφές διαχωρίζοντάς τις με κενό διάστημα, γράφοντας το μήνυμα και στέλνοντάς τις.

20. Wibrvlus

Wibrvlus

Είναι μια προηγμένη εφαρμογή για τον έλεγχο της ασφάλειας των δικτύων WPA/WPA2 PSK WiFi. Αυτή η εφαρμογή εντοπίζει τη διείσδυση ασύρματου δικτύου σε ένα δίκτυο. Ωστόσο, η εφαρμογή προορίζεται μόνο για προχωρημένους χρήστες που έχουν σωστή γνώση του τρόπου λειτουργίας του WiFi.

Σημείωση: Όλο το περιεχόμενο προορίζεται για σκοπούς έρευνας ασφάλειας και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται παράνομα.

Αυτές οι εφαρμογές λειτουργούν σε συσκευές που δεν έχουν root;

Ορισμένες από τις εφαρμογές λειτουργούν σε συσκευές με root, αλλά οι περισσότερες χρειάζονταν πρόσβαση root για να εκτελεστούν.

Είναι αυτές οι εφαρμογές ασφαλείς στη χρήση;

Όλα εξαρτώνται από την πηγή από την οποία κατεβάζετε το αρχείο. Αυτές οι εφαρμογές προορίζονταν για λόγους ασφαλείας και θα πρέπει να ληφθούν από αξιόπιστες πηγές.

Μπορώ να χακάρω το WiFi με αυτές τις εφαρμογές;

Οι εφαρμογές προορίζονταν για λόγους ασφαλείας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση διαφορετικών τεχνικών hacking. Δεν συνιστούμε να χακάρετε πράγματα για κακό σκοπό.

Αυτό το άρθρο αφορά τις καλύτερες εφαρμογές hacking Android το 2020 για smartphone Android με ρίζες και μη. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here