Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι λήψης λογισμικού για Windows 10/11 (2022)

0
71
Οι καλύτεροι ιστότοποι λήψης λογισμικού για Windows

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ψεύτικους ιστότοπους, υλικό εισβολής, ανεπιθύμητα μηνύματα κ.λπ., και η λήψη οτιδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους μπορεί να είναι επικίνδυνη. Μπορεί να καταλήξετε ότι κάποιος ιός επηρεάζει τη συσκευή σας λόγω λήψης αρχείων από κακόβουλους ιστότοπους ή συνδέσμους. Πολλά τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν και μπορείτε να παραμείνετε άγνωστοι μέχρι να λειτουργήσει στο μέγιστο επίπεδο.

Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη λήψη υλικού από το διαδίκτυο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβουμε υπόψη πριν κατεβάσουμε οτιδήποτε. Το πρώτο και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι η τοποθεσία λήψης. Ο ιστότοπος από τον οποίο κάνετε λήψη Λογισμικού παίζει τεράστιο ρόλο. Για παράδειγμα, η λήψη Λογισμικού από έναν μη αξιόπιστο ιστότοπο θα μπορούσε να καταλήξει στην εγκατάσταση ενός ιού ή κακόβουλου λογισμικού.

Επομένως, είναι πάντα καλύτερο να κάνετε λήψη Λογισμικού από αξιόπιστους ιστότοπους. Αυτό το άρθρο έχει γράψει περίπου δέκα ιστότοπους για τη λήψη της ασφάλειας λογισμικού των Windows. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε για αυτούς τους ιστότοπους, αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει.

Οι 10 καλύτερες τοποθεσίες λήψης λογισμικού για Windows 10

Παρακάτω είναι μερικοί από τους καλύτερους ιστότοπους για να αποκτήσετε γρήγορα γνήσιο λογισμικό Windows. Επιλέξαμε αυτόν τον ιστότοπο με βάση τις αξιολογήσεις και τις κριτικές χρηστών.

1. Microsoft Store

Microsoft Store

Το Microsoft Store διατίθεται ενσωματωμένο και στα λειτουργικά συστήματα Windows 10 και 11. Χρειάζεται απλώς έναν λογαριασμό Microsoft για λήψη Λογισμικού από το Microsoft Store.

Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει Microsoft Store, πρέπει να το ανοίξετε, να αναζητήσετε το Λογισμικό που θέλετε να κατεβάσετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη.

Το Λογισμικό θα εγκατασταθεί απευθείας στον υπολογιστή σας με Windows 10. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις της εφαρμογής με το Microsoft Store.

2. SnapFiles

SnapFiles

Το SnapFiles είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους στη λίστα από όπου μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία δωρεάν λογισμικού και λογισμικού κοινής χρήσης. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους ιστότοπους λήψης λογισμικού ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, το SnapFiles δεν συνδυάζει κακόβουλο λογισμικό με τις λήψεις.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά είναι απλή στη χρήση και ελαφριά. Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να κατεβάσει βοηθητικά εργαλεία, σουίτες παραγωγικότητας, προγράμματα οδήγησης Windows 10, μετατροπείς βίντεο, προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων και πολλά άλλα.

3. Softpedia

Softpedia

Μπορείτε να ανακαλύψετε οποιοδήποτε δωρεάν και επί πληρωμή προγραμματισμό χρειάζεστε για πολλά στάδια σε αυτόν τον ιστότοπο. Το καλό με το Softpedia είναι ότι προσφέρει την πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Δεν θα βρείτε ούτε ένα απαρχαιωμένο λογισμικό στο Softpedia. Επιπλέον, η Softpedia προσφέρει επίσης μονάδες δίσκου συσκευών, βοηθητικά εργαλεία κ.λπ.

4. Ninite

Ninite

Λοιπόν, το Ninite είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλους τους άλλους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτή είναι μια τοποθεσία λήψης λογισμικού, αλλά δεν σας προσφέρει απευθείας συνδέσμους λήψης. Πρέπει να επιλέξετε τα πλαίσια για όλο το Λογισμικό που θέλετε να εγκαταστήσετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης.

Η Ninite θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο αρχείο εγκατάστασης που θα περιέχει όλο το επιλεγμένο Λογισμικό, επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε το Λογισμικό μαζικά. Ο ιστότοπος είναι πολύ ασφαλής και δεν προσθέτει καμία πρόσθετη γραμμή εργαλείων ή επιπλέον ανεπιθύμητα κατά την εγκατάσταση.

5. MajorGeeks

Ιστότοποι για λήψη λογισμικού

Η διεπαφή χρήστη του MajorGeeks φαίνεται λίγο ξεπερασμένη, αλλά είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους λήψης λογισμικού που μπορείτε να επισκεφτείτε.

Οι εκδότες επαληθεύουν με μη αυτόματο τρόπο κάθε κομμάτι περιεχομένου στον ιστότοπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος adware ή κακόβουλου λογισμικού. Μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές Android, εργαλεία ασφαλείας, DVD, προγράμματα οδήγησης, παιχνίδια κ.λπ.

6. DownloadCrew

DownloadCrew

Είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους στη λίστα, τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή για να κάνετε λήψη Λογισμικού. Οι ιστότοποι οργανώνουν κάθε λήψη σε κατηγορίες.

Μπορείτε να βρείτε Λογισμικό που σχετίζεται με τον προγραμματισμό στην ενότητα «Προγραμματισμός». Ομοίως, υπάρχουν παιχνίδια, βοηθητικό πρόγραμμα εγγραφής δίσκου κ.λπ.

7. FileHorse

Ιστότοποι για λήψη λογισμικού

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το FileHorse εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους λήψης λογισμικού που μπορείτε να επισκεφτείτε σήμερα. Ο ιστότοπος δεν έχει ένα τεράστιο αποθετήριο λογισμικού, αλλά τα καλύτερα και πιο χρησιμοποιημένα προγράμματα.

Κάθε σελίδα λογισμικού σάς δείχνει το στιγμιότυπο οθόνης, ώστε να γνωρίζετε τι να περιμένετε. Εμφανίζει επίσης άλλες πληροφορίες σχετικά με το Λογισμικό, όπως τη συμβατότητα με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, το αρχείο καταγραφής αλλαγών, συνδέσμους σε παλαιότερη έκδοση και άλλα.

8. FileHippo

Ιστότοποι για λήψη λογισμικού

Το FileHippo είναι ίσως ο καλύτερος και παλαιότερος ιστότοπος λήψης λογισμικού στη λίστα, τον οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή. Το υπέροχο με το FileHippo είναι ότι διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με περιεχόμενο λογισμικού.

Όχι μόνο Λογισμικό, αλλά μπορείτε επίσης να κατεβάσετε εφαρμογές για κινητά και αρχεία ISO. Πολλοί χρήστες εμπιστεύονται τον ιστότοπο και κάθε Λογισμικό είναι απαλλαγμένο από ιούς και κακόβουλο λογισμικό.

9. FilePuma

FilePuma

Το FilePuma από τη Glarysoft είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος λήψης όπου μπορείτε να κάνετε λήψη Λογισμικού για τον υπολογιστή σας με Windows 10. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι ελαφριά και παραθέτει το δημοφιλές λογισμικό στην αρχική σελίδα.

Από τώρα, το FilePuma παρέχει λογισμικό μόνο για λειτουργικό σύστημα Windows. Το FilePuma διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ενημερώσεων που διευκολύνει την εύρεση και εγκατάσταση ενημερώσεων για το λογισμικό του υπολογιστή σας.

10. Επίσημες Ιστοσελίδες του Λογισμικού

Επίσημες Ιστοσελίδες του Λογισμικού

Δεν χρειάζεστε ιστότοπο λήψης για να αποκτήσετε Λογισμικό αυτές τις μέρες. Μπορείτε να ανοίξετε απευθείας τον επίσημο ιστότοπο του Λογισμικού και να πάρετε το αρχείο λήψης. Οι επίσημοι ιστότοποι του Λογισμικού είναι πάντα το ασφαλέστερο μέρος για λήψη.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κάνετε λήψη του προγράμματος περιήγησης Firefox, ανοίξτε το Firefox.com και κατεβάστε απευθείας το πρόγραμμα περιήγησης. Ο επίσημος ιστότοπος θα σας παρέχει πάντα την πιο πρόσφατη έκδοση του Λογισμικού, ενώ οι ιστότοποι λήψης τρίτων θα χρειαστούν χρόνο για να ενημερώσουν τον πιο πρόσφατο σύνδεσμο λήψης.

Τέλος, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα πρέπει να γνωρίζετε περίπου δέκα ασφαλείς ιστότοπους για τη λήψη λογισμικού Windows. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με άλλους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here