Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθείτε νόμιμα δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο Διαδίκτυο

0
76
Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για να παρακολουθείτε νόμιμα δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο Διαδίκτυο

Ας παραδεχτούμε, οι υπηρεσίες ροής βίντεο όπως το Netflix, το Amazon Prime κ.λπ., έχουν συμβάλει πολύ τα τελευταία χρόνια. Τώρα, οι άνθρωποι επιλέγουν πλατφόρμες OTT αντί της τυπικής καλωδιακής σύνδεσης αυτές τις μέρες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τηλεπικοινωνιακοί φορείς εστιάζουν περισσότερο στο να συμπεριλάβουν στις υπηρεσίες τους το Amazon Prime, το Netflix κ.λπ. Ωστόσο, υπηρεσίες όπως το Netflix, το Amazon Prime, το Hulu κ.λπ., δεν ήταν δωρεάν. Οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν σε ένα μηνιαίο, τριμηνιαίο ή ετήσιο πακέτο για να παρακολουθήσουν τα αποκλειστικά βίντεο.

Ορισμένοι χρήστες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τα μηνιαία τέλη συνδρομής και ως εκ τούτου αναζητούν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις. Έτσι, αυτό το άρθρο απευθύνεται σε εκείνους τους χρήστες που αναζητούν τους καλύτερους ιστότοπους για να παρακολουθήσουν δωρεάν ταινίες/τηλεοπτικές εκπομπές.

Λίστα με τους 10 καλύτερους ιστότοπους για παρακολούθηση δωρεάν ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς καλύτερους ιστότοπους για να παρακολουθήσετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο διαδίκτυο δωρεάν. Λοιπόν, ας δούμε τους καλύτερους ιστότοπους για να παρακολουθήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν και νόμιμα.

1. YouTube

YouTube

Το YouTube μπορεί να είναι το περίεργο στη λίστα, αλλά είναι ένας ιστότοπος από τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο βίντεο δωρεάν και νόμιμα. Πολλά δημοφιλή κανάλια στο YouTube δημοσιεύουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές δωρεάν. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε δωρεάν χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα.

Εναλλακτικά, το YouTube σάς επιτρέπει επίσης να νοικιάσετε ταινίες σε προσιτές τιμές. Έτσι, το YouTube είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος για να παρακολουθείτε νόμιμα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

2. SonyLiv

SonyLiv

Αν ζείτε στην Ινδία, σίγουρα θα σας αρέσει το SonyLiv. Η SonyLiv ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη υπηρεσία OTT στην Ινδία. Με το SonyLiv, μπορείτε να παρακολουθήσετε ινδικές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, αθλητικά, ζωντανά αθλητικά και πολλά άλλα.

Ναι, διαθέτει επίσης μια premium έκδοση που ξεκλειδώνει το αποκλειστικό περιεχόμενο και σας προσφέρει μια εμπειρία βίντεο χωρίς διαφημίσεις. Συνολικά, το SonyLiv είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος ροής βίντεο στη λίστα όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο.

3. Τούμπι

Tubi

Είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Το υπέροχο με την Tubi είναι ότι είχε συνεργαστεί με παραγωγούς ταινιών όπως οι Starz, MGM, Lionsgate κ.λπ., για να σας φέρουν το αποκλειστικό περιεχόμενο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες δωρεάν, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό.

4. Vudu

Vudu

Αν και δεν είναι δωρεάν, το Vudu εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για παρακολούθηση ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο περιορισμένες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Με τον λογαριασμό επί πληρωμή, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε τους τίτλους ταινιών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Έτσι, αν είστε λάτρης του κινηματογράφου όπως εγώ, πρέπει να δείτε αυτόν τον ιστότοπο.

5. Kanopy

Kanopy

Είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος στη λίστα από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες δωρεάν νόμιμα. Γενικά, το Kanopy είναι μια premium υπηρεσία, αλλά αν είστε μαθητής ή καθηγητής, μπορείτε να έχετε μια κάρτα δημόσιας βιβλιοθήκης για δωρεάν πρόσβαση στα βίντεο.

6. Τροχαλισμός

Κροτάλισμα

Το Sony Crackle είναι ένας ιστότοπος ροής βίντεο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες δωρεάν. Ο ιστότοπος είναι γνωστός για το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και την εξαιρετική διεπαφή χρήστη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε διάσημες τηλεοπτικές εκπομπές όπως Firefly, The Shield κ.λπ., δωρεάν. Ο ιστότοπος έχει επίσης πολύ περιεχόμενο anime που μπορεί να μεταδοθεί δωρεάν.

7. Hotstar

Hotstar

Εάν ζείτε στην Ινδία και αναζητάτε έναν ιστότοπο για να παρακολουθείτε δωρεάν περιεχόμενο με περιορισμούς, πρέπει να δοκιμάσετε το Hotstar. Μερικά από τα περιεχόμενα του Hotstar είναι δωρεάν.

Το Hotstar είναι πιο εντυπωσιακό γιατί σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν ινδικά τηλεοπτικά κανάλια όπως Life Ok, Star Bharat κ.λπ.

8. Popcornflix

PopcornFlix

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά το Popcornflix αυτή τη στιγμή διαθέτει πάνω από 150 τηλεοπτικές σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν. Ο ιστότοπος καλύπτει διάφορα είδη όπως δράση, κωμωδία, δράμα, τρόμου, επιστημονικής φαντασίας κ.λπ.

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό. Επίσης, το Popcornflix έχει την εφαρμογή του διαθέσιμη και για συσκευές Android και iOS.

9. Yidio

Yidio

Το ίδιο το Yidio δεν είναι ιστότοπος ροής ταινιών, αλλά λειτουργεί ως συσσωρευτής βίντεο. Απλώς παραθέτει τις δημοφιλείς Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές και κοινοποιεί συνδέσμους απευθείας ροής.

Μερικές φορές, οι σύνδεσμοι οδηγούν σε ιστότοπους τρίτων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές όπως το The Flash, το Gotham κ.λπ.

10. Pluto TV

Pluto TV

Είναι ένας ιστότοπος που λειτουργεί όπως η κανονική τηλεόραση. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να περιηγηθείτε στα τηλεοπτικά κανάλια μέχρι να βρείτε το κατάλληλο. Ο ιστότοπος καλύπτει πολλά είδη όπως ψυχαγωγία, lifestyle, κωμωδία κ.λπ. Επίσης, καλύπτει ορισμένα δημοφιλή κανάλια όπως το Science TV, το Nasa TV κ.λπ.

Το αρνητικό είναι ότι κανένα περιεχόμενο δεν είναι μόνιμο στην πλατφόρμα. Πρέπει να παρακολουθήσετε τα βίντεο που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο από αυτούς τους ιστότοπους. Αυτοί ήταν αυθεντικοί ιστότοποι και φιλοξενούν 100% νόμιμο περιεχόμενο. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here