Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Time-lapse για Android

0
141
Καλύτερες εφαρμογές Time-Lapse για Android 2019
Καλύτερες εφαρμογές Time-Lapse για Android 2019

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυνατότητες και τις δυνατότητες του γνωστού και πιο χρησιμοποιούμενου λειτουργικού συστήματος κινητής τηλεφωνίας του τεχνολογικού γίγαντα της Google, φυσικά, δεν μιλάω για κανένα άλλο από το Android. Ως εκ τούτου, σήμερα σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μια καταπληκτική λίστα στην οποία θα σας δείξουμε 10 υπέροχες εφαρμογές για το Android 2019. Έτσι, χωρίς να χάσετε πολύ χρόνο, απλά ξεκινήστε και εξερευνήστε τη λίστα.

10 καλύτερες εφαρμογές Time-lapse για Android 2019

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πόσο προηγμένα και ισχυρά είναι τα smartphone της τρέχουσας γενιάς, όπως δηλώνει το ίδιο το όνομα «Smart», οπότε, φυσικά, είναι πολύ σαφές ότι τα smartphone της τρέχουσας γενιάς είναι πραγματικά έξυπνα. Ωστόσο, για αυτά τα smartphone, θα πρέπει πραγματικά να ευχαριστήσουμε τους προγραμματιστές και τις δυνατότητες των συσκευών που χρησιμοποιούμε.

Επί του παρόντος, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μια καλή κάμερα είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που συνήθως προσπαθούμε να βρούμε σε ένα smartphone, καθώς τα smartphone της τρέχουσας γενιάς έχουν καταφέρει να αντικαταστήσουν τις ψηφιακές κάμερες σε πολλές περιπτώσεις.

Όπως και στο πανόραμα της φωτογραφίας, υπάρχουν πολύ ποικίλες φωτογραφικές τεχνικές που μπορούν να μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε πολύ πρωτότυπα και ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ένα από αυτά και για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα είναι το TimeLapse.

Ναι, η γνωστή συνάρτηση, φυσικά, το TimeLapse είναι μια πολύ δημοφιλής τεχνική που συνίσταται απλώς στην καταγραφή «γρήγορων» γεγονότων που συμβαίνουν αργά. Μιλήσαμε για τα τυπικά βίντεο με σύννεφα που κινούνται πολύ πιο γρήγορα, ένα ηλιοβασίλεμα σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα ή ένα άνοιγμα λουλουδιών. Ωστόσο, αυτό απαιτεί χρόνο, αν και γνωρίζουμε αυτήν την τεχνική, μπορούμε να την συνοψίσουμε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ως εκ τούτου, δίνοντας πολύ εκπληκτικά αποτελέσματα.

Εδώ θα σας δείξουμε 10 εφαρμογές που θα μας επιτρέψουν να δημιουργήσουμε αυτά τα βίντεο γρήγορα και να τα μοιραστούμε με τους φίλους και την οικογένειά μας και ακόμη και εσείς μπορείτε να μοιραστείτε αυτά τα βίντεο στο προφίλ σας στο κοινωνικό δίκτυο.

Ωστόσο, σε αυτό το άρθρο, θα συμπεριλάβουμε απλώς τη γνωστή, φυσικά, δυνατότητα Hyperlapse της γνωστής πλατφόρμας κοινωνικών δικτύων, Instagram του κολοσσού των κοινωνικών δικτύων Facebook. Προς το παρόν, όμως, είναι διαθέσιμο μόνο για το γνωστό λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας του τεχνολογικού γίγαντα Apple, φυσικά μιλάω για το iOS. Ως εκ τούτου, αναμένεται ότι σύντομα αυτή η νέα δυνατότητα του γνωστού κολοσσού των κοινωνικών δικτύων Facebook του Instagram θα φτάσει και στο Android.

#1 Microsoft Hyperlapse Mobile

Ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft επισημαίνει επίσης την τάση του timelapse. Ως εκ τούτου, προορίζεται για επαγγελματίες, καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft διαθέτει έκδοση για Android και Windows Phone. Έτσι, συνολικά, έχουμε δύο εκδόσεις, μια τυπική και μια άλλη είναι PRO.

Μπορούμε να συντομεύσουμε τα βίντεο που καταγράφουμε και απλά να τα μοιραστούμε γρήγορα με τους φίλους και την οικογένειά μας. Είναι επίσης ενσωματωμένο στο Azure Media Services για να μπορεί να ενσωματωθεί και σε άλλους ιστότοπους ή εφαρμογές.

#2 Framelapse – Time Lapse Camera

Μια από τις πιο διάσημες εφαρμογές στο γνωστό κατάστημα εφαρμογών του τεχνολογικού γίγαντα της Google, φυσικά το Google Play Store για τα καλά αποτελέσματα που προσφέρει. Σε αυτό, μπορούμε να ελέγξουμε ουσιαστικά όλες τις απαραίτητες παραμέτρους για να δημιουργήσουμε ένα καλό timelapse.

Καθώς μπορούμε να έχουμε καθαρό έλεγχο της δημιουργίας ανεξάρτητων βίντεο, όπως πόσο καιρό θέλουμε να είναι το τελικό μας βίντεο και στην επάνω δεξιά γωνία, θα μας δείξει πόσο καιρό θα πρέπει να εγγράψουμε. Φυσικά, αυτό θα εξαρτηθεί από τα καρέ ανά δευτερόλεπτο που θέλουμε να καταγράψουμε. Όσο λιγότερα είναι τα καρέ ανά δευτερόλεπτο, τόσο μικρότερη θα είναι και η διάρκεια του αρχικού βίντεο.

Η διεπαφή είναι πολύ απλή και είναι πολύ εύκολο να εγγράψετε το πρώτο σας βίντεο. Στο αριστερό μέρος, μπορούμε να ελέγξουμε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και να ξεκινήσουμε την εγγραφή και την αναπαραγωγή της μόλις επιταχυνθεί.

#3 Hyper Timelapse

Το Hyper Timelapse αυτοαποκαλείται απλώς η καλύτερη εναλλακτική Hyperlapse για το γνωστό και πιο χρησιμοποιημένο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας του τεχνολογικού γίγαντα της Google, φυσικά, δεν μιλάω για άλλο από το Android. Καθώς διαθέτει ένα πολύ απλό και καθαρό περιβάλλον χρήστη με το οποίο μπορούμε εύκολα να εγγράψουμε βίντεο για να δημιουργήσουμε εκπληκτικό time-lapse.

Έτσι, αφού καταγράψουμε το βίντεο που θέλουμε, θα πρέπει μόνο να ορίσουμε μια ταχύτητα προώθησης για να δημιουργήσουμε αυτό το επιθυμητό εφέ. Στη συνέχεια, μπορούμε απλώς να το εξάγουμε και να το μοιραστούμε σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα και υπηρεσίες άμεσων μηνυμάτων.

#4 Lapse It – Κάμερα Time Lapse

Lapse Είναι ένας από τους γνωστούς αντιπάλους του Framelapse που προσφέρει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά και καλά αποτελέσματα στα τελικά βίντεο. Όπως αυτή η γνωστή εφαρμογή, φυσικά, το Lapse προσφέρει έναν απλούστερο και πιο κοντινό τρόπο σε όλους τους χρήστες να καταγράφουν και να κάνουν το δικό τους timelapse.

Μέσα στις ρυθμίσεις εγγραφής, μπορούμε απλά να επιλέξουμε πόσο συχνά θέλουμε να τραβήξουμε το βίντεο. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε, θα πρέπει να επιλέξουμε τη μία ή την άλλη απόσταση και εξαρτάται από εμάς. Ωστόσο, μπορούμε να επιλέξουμε και την ποιότητα του βίντεο καθώς και τη μορφή στην οποία θα εξαχθεί και πιστέψτε με όλα είναι πραγματικά απλά.

#5 Time Lapse

Αυτή είναι η πρώτη εφαρμογή που μπορεί να δημιουργήσει Timelapse σε ανάλυση 4K. Όπως και στα προηγούμενα, μπορούμε να διαμορφώσουμε τον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο από 1fps έως 50fps, ανάλογα με το τι χρειαζόμαστε. Ενώ η λειτουργία εγγραφής 4K είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές με κάμερα 9 MP ή μεγαλύτερη.

Επιπλέον, η επιλογή εγγραφής 4K είναι διαθέσιμη με τη μορφή αγοράς εντός εφαρμογής και μόνο. Καθώς η δυνατότητα εγγραφής έως και 24 ωρών καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενός πραγματικά απίστευτου βίντεο εάν εκμεταλλευτούμε την ανάλυση 4K. Ωστόσο, η εγγραφή σε FullHD θα πρέπει επίσης να είναι φανταστική.

Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον με αυτή την εφαρμογή είναι ότι είναι διαθέσιμη δωρεάν αλλά όπως είπαμε αν θέλουμε να κάνουμε εγγραφή σε 4K θα χρειαστεί να προχωρήσουμε στην αγορά εντός εφαρμογής.

#6 Κάμερα Time Lapse

Αυτή η εφαρμογή, φυσικά, δεν μιλάω για άλλη από το Time Lapse Camera είναι μια μοναδική εφαρμογή για τη δημιουργία Time Lapse. Όπως και με αυτήν την εκπληκτική εφαρμογή, φυσικά, την Time Lapse Camera, μπορείτε απλά να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο και, στη συνέχεια, μπορείτε απλά να τα δημοσιεύσετε όλα στη γιγάντια πλατφόρμα βίντεο του τεχνολογικού γίγαντα της Google, φυσικά στο YouTube.

Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το time lapse είναι μια γρήγορη αναπαραγωγή αργών διαδικασιών που συνήθως δεν γίνονται αντιληπτές στα μάτια μας. Οπότε, φυσικά, η γνωστή εφαρμογή Time Lapse Camera είναι η καλύτερη εφαρμογή για να τραβήξετε όλες αυτές τις στιγμές.

#7 PicPac Stop Motion & TimeLapse

Το ολοκαίνουργιο PicPac Stop Motion & TimeLapse είναι μια άλλη blockbuster εφαρμογή timelapse που διατίθεται δωρεάν για συσκευές Android.

Δεδομένου ότι αυτή η εκπληκτική εφαρμογή, φυσικά, δεν μιλάω για καμία άλλη από το PicPac Stop Motion & TimeLapse που σας επιτρέπει απλώς να συσκευάζετε όλες τις εικόνες σας σε Stop Motion Movies, Stop motion animation και time-lapse, όλες αυτές οι λειτουργίες σε μία μόνο εφαρμογή.

#8 Time Lapse Video Editor Pro

Θέλετε να μετατρέψετε το τρέχον βίντεό σας σε εκπληκτικό time-lapse; Ή μήπως θέλετε να τα επεξεργαστείτε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο υπερ-λάπς;

Τότε μην ανησυχείτε, καθώς βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να ολοκληρώσετε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σχετικά με το timelapse, ναι, μιλάω για την εφαρμογή Tip Lapse Video Editor με την οποία μπορείτε απλά να δημιουργήσετε ομαλά και σταθερά βίντεο timelapse και στη συνέχεια απλά μπορείτε να ανεβάσετε στη συλλογή και να βελτιώσετε όλα τα υπάρχοντα διαθέσιμα βίντεο.

#9 Stop Motion Maker – Life Lapse

Η γνωστή εφαρμογή Life Lapse για το πιο χρησιμοποιημένο και δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Android του τεχνολογικού γίγαντα της Google σάς επιτρέπει απλώς να δημιουργήσετε προσωπικά τα δικά σας εκπληκτικά βίντεο με time-lapse και stop-motion.

Επιπλέον, με αυτήν την καταπληκτική εφαρμογή, μπορείτε απλά να μετατρέψετε τις εικόνες που επιθυμείτε σε βίντεο με βρόχο και το πιο ενδιαφέρον πράγμα σχετικά με αυτήν την εκπληκτική εφαρμογή είναι ότι σε αυτήν την εφαρμογή απαιτείται μηδενική επεξεργασία και ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή η εφαρμογή δεν εμφανίζει ενοχλητικές διαφημίσεις .

#10 TimeLapse

Το TimeLapse είναι μια πολύ γνωστή εφαρμογή για το πιο χρησιμοποιημένο λειτουργικό σύστημα κινητής τηλεφωνίας του τεχνολογικού γίγαντα της Google, φυσικά, το Android, που σας επιτρέπει απλώς να τραβήξετε ένα σύνολο φωτογραφιών και να δημιουργήσετε ένα βίντεο time-lapse.

Αυτές οι εφαρμογές είναι οι καλύτερες προτάσεις μας για εσάς. Ως εκ τούτου, ως πρόταση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε και να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις εφαρμογές απλώς για να βρείτε κάποια που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτήν τη λίστα; Απλώς μοιραστείτε όλες τις απόψεις και τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here