Οι 10 καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για το Android σας

0
117

Οι καλύτερες εφαρμογές για πολλαπλές εργασίες στο Android!

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για το Android σας

Ας παραδεχτούμε? Το Android είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για κινητά. Σε σύγκριση με άλλα λειτουργικά συστήματα κινητών για υπολογιστές, το Android σάς προσφέρει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής.

Το Android είναι επίσης γνωστό για τις λειτουργίες πολλαπλών εργασιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να χωρίσετε την οθόνη στο Android για να εκτελέσετε και τις δύο εφαρμογές δίπλα δίπλα. Ωστόσο, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις ενσωματωμένες λειτουργίες πολλαπλών εργασιών, πρέπει να βασιστείτε σε εφαρμογές τρίτων.

Λίστα με 10 εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για το Android σας

Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για Android, διαβάζετε το σωστό άρθρο. Αυτό το άρθρο θα αναφέρει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για smartphone Android. Ας τσεκάρουμε.

1. Βοηθητικό πρόγραμμα Swipeup

καλύτερη εφαρμογή πολλαπλών εργασιών

Αποφασίστε τις χειρονομίες για διάφορες εργασίες και αυτή η εφαρμογή θα κάνει το ίδιο για εσάς. Χρησιμοποιώντας το σάρωση προς τα επάνω, μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε τη λειτουργία του κουμπιού σπιτιού σας.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διαφορετικές κινήσεις ολίσθησης για σχεδόν κάθε εργασία, επομένως θα πρέπει να τη δοκιμάσετε.

2. EAS (Εύκολη εναλλαγή εφαρμογών)

Εναλλαγή εφαρμογών για android

Το EAS είναι ένας τύπος εναλλαγής εφαρμογών που σας βοηθά να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δύο διαφορετικών εφαρμογών που χρησιμοποιήσατε πρόσφατα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πρόσφατες εφαρμογές σας μέσω του αιωρούμενου εικονιδίου στυλ ολίσθησης στην οθόνη σας. Απλώς αγγίξτε το και θα λάβετε τις επιλογές των εφαρμογών στις οποίες μπορείτε να κάνετε εναλλαγή.

3. Ανταλλαγές! Όλες οι εφαρμογές, παντού

Ανταλλαγές!  Όλες οι εφαρμογές, παντού

Είναι μια εφαρμογή εκκίνησης για Android που προσθέτει μια πλαϊνή γραμμή στην οθόνη σας. Η πλαϊνή γραμμή κολλάει στην οθόνη σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών γρήγορα.

Το υπέροχο με το Swapps είναι ότι σας επιτρέπει να προσθέτετε/αφαιρείτε με μη αυτόματο τρόπο εφαρμογές από την πλαϊνή γραμμή. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε την αδιαφάνεια της πλευρικής γραμμής, το χρώμα, το χρώμα του κειμένου και πολλά άλλα.

4. Εναλλαγή ειδοποίησης

Εναλλαγή ειδοποίησης

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή συντόμευσης Android που σας παρέχει εύκολη πρόσβαση σε WiFi, Bluetooth, Αθόρυβη λειτουργία, Περιστροφή οθόνης, λειτουργία πτήσης και άλλα, τότε μην κοιτάξετε παρά μόνο την εναλλαγή ειδοποιήσεων.

Δημιουργεί μια εναλλαγή για κάθε δυνατότητα στη γραμμή κατάστασης Android. Επιπλέον, διαθέτει διαθέσιμες εναλλαγές για περισσότερες από 20 διαφορετικές λειτουργίες Android.

5. Έλεγχος πίτας

καλύτερη εφαρμογή ελέγχου πίτας για android

Λοιπόν, αυτή είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή συντόμευσης που μπορείτε να έχετε στο smartphone Android σας. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή προσθέτει τη δυνατότητα «PIE» στο Smartphone σας.

Οι χρήστες πρέπει να το σύρουν από την άκρη της οθόνης για να εκκινήσουν ένα πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών τύπου Pie. Η λειτουργία είναι η καταλληλότερη για πολλαπλές εργασίες.

6. Κύκλος SideBar

Κύκλος SideBar

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Circle Side προσθέτει μια κυκλική πλαϊνή γραμμή και στις δύο πλευρές της οθόνης του τηλεφώνου σας. Πρέπει να σύρετε την άκρη της οθόνης σας για να εκκινήσετε την πλευρική γραμμή του κύκλου.

Μπορείτε να προσθέσετε μη αυτόματα τις εφαρμογές σας στην πλαϊνή γραμμή. Και ναι, μπορείτε να προσαρμόσετε το Circle Sidebar σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

7. IFTTT

Εφαρμογή διαχείρισης Android

Το IFTTT σημαίνει «αν αυτό, τότε εκείνο». Μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει σε εκδόσεις όπως οι New York Times και το ProPublica.

Λοιπόν, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα εντολών. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εντολή όπως «Αν αλλάξω τη φωτογραφία μου στο Facebook, αλλάξτε και τη φωτογραφία μου στο Twitter». Η εφαρμογή θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία για εσάς.

8. Κυμαινόμενες εφαρμογές δωρεάν

Κυμαινόμενες εφαρμογές δωρεάν

Με το Floating Apps Free, μπορείτε να ανοίξετε περισσότερες εφαρμογές ταυτόχρονα σε αιωρούμενα παράθυρα και να απολαύσετε την πραγματική εμπειρία πολλαπλών εργασιών.

Με αυτήν την εφαρμογή, δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε την τρέχουσα εφαρμογή για να εκτελέσετε μια μικρή εργασία.

9. LAS: Last App Switcher

το καλύτερο πρόγραμμα εναλλαγής εφαρμογών android

Λοιπόν, εάν περιηγείστε στον Ιστό και φτάσει ένα SMS. Συνήθως, ελαχιστοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και ανοίγετε την εφαρμογή συνομιλίας για να απαντήσετε στο μήνυμα.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Last App Switcher για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ δύο εφαρμογών με ένα μόνο πάτημα. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να έχετε ποτέ στο smartphone Android.

10. Επικαλύψεις

Η καλύτερη εφαρμογή πολλαπλών εργασιών android

Λοιπόν, σύμφωνα με το Google Play Store, το Overlays είναι μια αυτοματοποιημένη εφαρμογή πολλαπλών εργασιών. Είναι ένα έξυπνο εργαλείο που εντοπίζει διαφορετικά συμβάντα συστήματος για την εκκίνηση επικαλύψεων.

Για παράδειγμα, εμφανίζει ένα γραφικό στοιχείο αναπαραγωγής μουσικής όταν συνδέετε τα ακουστικά σας, εμφανίζει επικαλύψεις όταν εκτελείται μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές πολλαπλών εργασιών και συντομεύσεων για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here