Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές Soul Anime το 2021 (Παρακολουθήστε βίντεο Anime)

0
190

Παρακολουθήστε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο σε αυτούς τους ιστότοπους!

Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές Soul Anime το 2021 (Παρακολουθήστε βίντεο Anime)
Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές Soul Anime το 2021 (Παρακολουθήστε βίντεο Anime)

Κάποιοι προτιμούν να παρακολουθούν Netflix και να παίζουν παιχνίδια, ενώ κάποιοι προτιμούν να παρακολουθούν κινούμενα σχέδια ή ταινίες κινουμένων σχεδίων για να ξεπεράσουν την πλήξη. Αν μιλάμε για βίντεο anime, το Soul Anime ήταν ο καλύτερος ιστότοπος ροής anime. Διαπιστώθηκε ότι φιλοξενεί περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον τελικό του θάνατο.

Πριν από την κατάρρευσή του, ο ιστότοπος κατάφερε να κερδίσει πολλούς πιστούς χρήστες, γι’ αυτό και εξακολουθεί να αναζητείται σήμερα. Εάν ήσασταν χρήστης Soul Anime και μόλις διαπιστώσατε ότι ο ιστότοπος δεν είναι πλέον προσβάσιμος, πρέπει να εξετάσετε τις εναλλακτικές του.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εναλλακτικές Soul Anime το 2021

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες ιστοσελίδες Soul Anime Alternatives. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες βίντεο anime και κινούμενων σχεδίων σε αυτούς τους ιστότοπους. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. 9 Anime

9 anime

Είναι ένας από τους καλύτερους και κορυφαίους ιστότοπους ροής anime στη λίστα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ατελείωτες ώρες περιεχομένου βίντεο δωρεάν σε αυτόν τον ιστότοπο. Ήταν η διεπαφή χρήστη που κάνει τον ιστότοπο να ξεχωρίζει από το πλήθος. Αν μιλάμε για το περιεχόμενο βίντεο, το 9Anime έχει να προσφέρει μια τεράστια συλλογή από βίντεο Anime, μυθιστορήματα και Mangas.

2. Κέντρο Anime

Κέντρο Anime

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εναλλακτικές Soul Anime για να παρακολουθήσετε viral anime σειρές, τότε πρέπει να επισκεφτείτε το Anime Center αυτή τη στιγμή! Κανένας άλλος ιστότοπος δεν μπορεί να ξεπεράσει το Anime Center όσον αφορά το περιεχόμενο. Ο ιστότοπος έχει μια μοναδική συλλογή anime να προσφέρει. Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε πολλούς δημοφιλείς τίτλους κινουμένων σχεδίων όπως Naruto, Fairy tail κ.λπ.

3. Ταινίες κινουμένων σχεδίων HQ

Αρχηγείο ταινιών κινουμένων σχεδίων

Το Cartoon Movies HQ είναι γνωστό για την τεράστια βάση δεδομένων περιεχομένου Anime. Σε σύγκριση με το Soul Anime, το Cartoon Movies HQ έχει περισσότερο περιεχόμενο. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά είναι καθαρή και απλή στη χρήση. Το καλό του κεντρικού κινουμένων σχεδίων είναι ότι σχεδόν όλα τα βίντεο κινουμένων σχεδίων ήταν διαθέσιμα σε υψηλή ποιότητα. Μαζί με τις τελευταίες ταινίες anime, ο ιστότοπος έχει πολλούς δημοφιλείς και κλασικούς τίτλους κινουμένων σχεδίων όπως Batman, Ben 10 και πολλά άλλα.

4. Σειρά Watch

Σειρά Watch

Λοιπόν, το WatchSeries δεν είναι μια πλατφόρμα ροής anime, αλλά φιλοξενεί μια χούφτα βίντεο anime. Ο ιστότοπος έχει πολλές δημοφιλείς και δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Black Mirror, το Game Of Throne και άλλα. Όσον αφορά τη διεπαφή χρήστη, ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος, που σας επιτρέπει να αναζητήσετε απευθείας το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Το μόνο μειονέκτημα του ιστότοπου είναι ότι είναι απαγορευμένο σε πολλές περιοχές. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο.

5. 123ταινίες

123 ταινίες

Το 123movies είναι σχεδόν παρόμοιο με τον ιστότοπο του WatchSeries που είχε αναφερθεί παραπάνω. Μαζί με το περιεχόμενο Anime, ο ιστότοπος φιλοξενεί τακτικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους ροής ταινιών όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο κανονικών και κινουμένων σχεδίων. Από τη διεπαφή χρήστη μέχρι το περιεχόμενο, όλα στον ιστότοπο είναι τέλεια. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο, καθώς είναι απαγορευμένος σε πολλές περιοχές.

6. KissAnime

KissAnime

Το KissAnime είναι πιθανότατα η καλύτερη εναλλακτική Soul Anime στη λίστα. Μπορείτε να κάνετε streaming ή να κατεβάσετε οποιαδήποτε βίντεο anime δωρεάν σε αυτόν τον ιστότοπο. Αν μιλάμε για το περιεχόμενο, το KissAnime έχει περισσότερο περιεχόμενο να προσφέρει από κάθε άλλο ιστότοπο που αναφέρεται στο άρθρο. Όχι μόνο αυτό, αλλά το KissAnime διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ροή βίντεο από ένα smartphone.

7. Crunchyroll

Crunchyroll

Το Crunchyroll είναι ένας ιστότοπος ροής anime, αλλά είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι ένας ιστότοπος ροής που βασίζεται σε συνδρομές, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο νόμιμα. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον ιστότοπο δωρεάν, αλλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Ο δωρεάν λογαριασμός έχει περιορισμένο περιεχόμενο και εμφανίζει σχεδόν τρεις έως τέσσερις διαφημίσεις μεταξύ των επεισοδίων. Μπορείτε να κάνετε ροή βίντεο anime σε ανάλυση 360P ή 1080p HD με έναν δωρεάν λογαριασμό.

8. GoGoAnime

GoGoAnime

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εναλλακτικές Soul Anime για να παρακολουθήσετε μεταγλωττισμένες ταινίες anime, τότε το GoGoAnime μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Αν μιλάμε για το περιεχόμενο, ο ιστότοπος έχει μια μοναδική συλλογή να προσφέρει. Είναι ενδιαφέρον ότι το GoGoAnime επιτρέπει στους χρήστες του να βαθμολογούν τις ταινίες που αναφέρονται στον ιστότοπο. Οι αξιολογήσεις βοηθούν άλλους χρήστες να αποφασίσουν αν αξίζει να παρακολουθήσουν μια σειρά ή μια ταινία ή όχι.

9. Τροχαλισμός

Κροτάλισμα

Το Crackle, που υποστηρίζεται από τη Sony, είναι ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος ροής anime που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτήν τη στιγμή. Παρόλο που ο ιστότοπος δεν έχει πολύ περιεχόμενο, το αντισταθμίζει παρέχοντας βίντεο υψηλής ποιότητας χωρίς να προβάλλει ούτε μια διαφήμιση. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα του ιστότοπου είναι ότι είναι διαθέσιμος μόνο στον Καναδά, την Αυστραλία και σε άλλες 18 χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ωστόσο, μπορείτε να καταργήσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN.

10. Anime Toon

Anime Toon

Αν ψάχνετε για εναλλακτικές Soul Anime για να παρακολουθήσετε δωρεάν βίντεο Anime, το Anime Toon μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η διεπαφή χρήστη κάνει τον ιστότοπο διαφορετικό από όλους τους άλλους που αναφέρονται στο άρθρο. Για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους τίτλους ταινιών, ο ιστότοπος προσφέρει μοναδικές επιλογές ταξινόμησης. Μπορείτε να ταξινομήσετε βίντεο με βάση τα είδη, τις αξιολογήσεις, την ημερομηνία κυκλοφορίας, τις προβολές κ.λπ.

Αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εναλλακτικές Soul Anime που μπορείτε να εξετάσετε. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here