Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android Flashlight για το 2022

0
127
Οι 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android Flashlight για το 2022

Ας παραδεχτούμε? Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν μαζί τους φακό βαρέως τύπου όπου κι αν πάνε μετά την άφιξη των smartphone Android. Τα τηλέφωνα Android με χαρακτηριστικά φακού είναι αρκετά δημοφιλή στην Ινδία και είναι χρήσιμα κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος.

Ακόμα κι αν δεν ζείτε στην Ινδία, οι εφαρμογές Flashlight μπορούν να σας βοηθήσουν σε διαφορετικές καταστάσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας τη νύχτα. μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε σήματα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε την αγαπημένη σας συναυλία κ.λπ.

Η λειτουργία φακού είναι ήδη διαθέσιμη σε smartphone με Android Lollipop και άνω. Ακόμη και οι OEM έχουν συμπεριλάβει τη λειτουργία φακού στα OEM δέρματά τους για πολύ περισσότερο. Ωστόσο, η λειτουργία φακού δεν είναι διαθέσιμη σε πολύ παλιές συσκευές.

Λίστα με τις 10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές Android Flashlight

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές φακού Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Αυτές οι εφαρμογές απαιτούν δικαιώματα κάμερας για να ενεργοποιήσουν το φλας της κάμερας, το οποίο λειτουργεί ως φακός. Εάν το smartphone σας δεν διαθέτει φλας, αυτές οι εφαρμογές θα χρησιμοποιήσουν το φως της οθόνης σας για να μετατρέψουν τη συσκευή σας σε εύχρηστο φακό.

1. Ανακινήστε τον φακό

Ανακινήστε τον φακό

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν, διαισθητική και εύχρηστη εφαρμογή φακού και κάμερας για το Android σας, μην ψάχνετε άλλο από το Shake Flashlight. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στον φακό σας απλώς κουνώντας το τηλέφωνό σας.

Η λειτουργία ανακίνησης της εφαρμογής λειτουργεί επίσης ακόμα και όταν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι κλειδωμένη. Εκτός από τον φακό, το Shake Flashlight προσφέρει επίσης μερικές κινήσεις για το άνοιγμα της κάμερας.

2. Φακός υψηλής ισχύος

Φακός υψηλής ισχύος

Το High-Powered Flashlight είναι μια εφαρμογή Android που σας προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές φακού. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το φλας της κάμερας για να ενεργοποιήσει έναν εξαιρετικά φωτεινό φακό. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση και προσφέρει μερικές άλλες ενδιαφέρουσες και χρήσιμες λειτουργίες.

Με τον φακό υψηλής ισχύος, έχετε επίσης πυξίδα Always-on, λειτουργία στροβοσκοπίου με 10 διαφορετικές συχνότητες, ενσωματωμένο σήμα SOS και πολλά άλλα.

3. Έγχρωμος φακός

Έγχρωμος φακός

Το Color Flashlight είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές φακών που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Το υπέροχο με τον έγχρωμο φακό είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν είτε την οθόνη είτε το φλας LED για να μετατραπούν σε φακό.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή φλας οθόνης, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλαπλά χρωματικά εφέ ή μοτίβα.

4. Φακός

Φακός

Αν ψάχνετε για μια απλή, εύχρηστη και φωτεινή εφαρμογή φακού για το Android smartphone σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Flashlight.

Όπως και ο έγχρωμος φακός, η εφαρμογή Flashlight Android επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέξουν είτε την οθόνη του τηλεφώνου είτε το φλας LED για φως. Εκτός από αυτό, το Flashlight προσφέρει στους χρήστες και άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως χρονόμετρο φακού, widgets κ.λπ.

5. Απλός φακός

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Simple Flashlight είναι μια εύχρηστη εφαρμογή φακού για Android. Δεν ενεργοποιεί τον φακό του τηλεφώνου σας, αλλά κάνει την οθόνη του τηλεφώνου σας πλήρως φωτεινή.

Το καλό με τον απλό φακό είναι ότι σας επιτρέπει να αλλάξετε το χρώμα της οθόνης. Με διαφορετικά χρώματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή led light για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

6. Φακός: Φως LED

Φακός LED Φως

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android για να μετατρέψετε αμέσως τη συσκευή σας σε φωτεινό φακό, πρέπει να δοκιμάσετε το Flashlight: LED Light. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα σχετικά με τον φακό: Το φως LED είναι το περιβάλλον χρήστη του που φαίνεται καθαρό και αναπαράγει την εμφάνιση ενός αρχικού φακού.

Εκτός από αυτό, το Flashlight: LED Light προσφέρει επίσης λειτουργία strobe με ευαίσθητο ελεγκτή συχνότητας, σήμα φακού SOS κ.λπ.

7. Φακός HD LED

Φακός HD LED

Το Flashlight HD LED είναι μια άλλη εφαρμογή φακού Android με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το φλας LED της κάμερας ως φακό. Η εφαρμογή φακού Android είναι εύκολη στη χρήση και είναι συμβατή με κάθε έκδοση Android.

Ο φακός HD LED επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέψουν την οθόνη Android τους σε έγχρωμη λάμπα φωτός. Εκτός από αυτό, το Flashlight HD LED έλαβε επίσης υποστήριξη widget.

8. Φακός – Κλασικός

Φακός - Κλασικός

Αν ψάχνετε για μια απλή, όμορφη και εύχρηστη εφαρμογή φακού για το Android smartphone σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Flashlight – Classic.

Η εφαρμογή φακού για Android διαθέτει ενσωματωμένο στροβοσκοπικό και χρόνο απενεργοποίησης. Φακός – Το Classic διαθέτει επίσης ένα γραφικό στοιχείο που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τον φακό απευθείας από την αρχική οθόνη.

9. Μικροσκοπικός φακός + LED

Μικροσκοπικός φακός + LED

Το Tiny Flashlight + LED είναι μια άλλη καλύτερη δωρεάν και απλή εφαρμογή φακού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android σας.

Το υπέροχο με το Tiny Flashlight + LED είναι ότι παρέχει στους χρήστες πολλαπλές λειτουργίες οθόνης. Για παράδειγμα, υπάρχουν φώτα Strobe, Morse και Blinking που χρησιμεύουν ως εργαλείο παραγωγικότητας.

10. Απλός φακός – φακός

Απλός Φακός - Φακός

Είναι μια εφαρμογή φακού Android που βασίζεται σε widget, διαθέσιμη στο Google Play Store. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή widget που επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν/σβήνουν τον φακό απευθείας από την αρχική οθόνη. Εκτός από αυτό, προσθέτει επίσης ένα κουμπί ελέγχου φακού ακριβώς στη γραμμή ειδοποιήσεων.

Λοιπόν, αυτές είναι οι δέκα καλύτερες εφαρμογές φακού Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here