Οι 10 καλύτερες δωρεάν γεννήτριες πλαστών email το 2022 (Προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

0
113
Γεννήτριες πλαστών email

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η διεύθυνση email σε αυτόν τον ψηφιακό κόσμο. Δεν μπορείτε να εγγραφείτε σε εφαρμογές ή υπηρεσίες χωρίς έγκυρη διεύθυνση email. Ακόμη και λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows και το macOS απαιτούν μια διεύθυνση email για να λαμβάνουν ενημερώσεις εφαρμογών και συστήματος.

Ωστόσο, η εισαγωγή μιας προσωπικής διεύθυνσης email σε κάθε άλλο ιστότοπο που επισκέπτεστε στον ιστό δεν είναι η κατάλληλη επιλογή, καθώς προσκαλεί ανεπιθύμητα μηνύματα και αυξάνει τον κίνδυνο απορρήτου. Για να είστε ασφαλείς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστά ή αναλώσιμα email.

Τα email μιας χρήσης ήταν προσωρινά email που διαγράφονται αυτόματα μετά από λίγα λεπτά, ώρες ή ημέρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να εγγραφείτε σε ιστότοπους, υπηρεσίες και εφαρμογές στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, εάν ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε τους καλύτερους ιστότοπους προσωρινών email, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Οι 10 καλύτερες δωρεάν γεννήτριες πλαστών email

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες συσκευές δημιουργίας πλαστών email που μπορούν να δημιουργήσουν προσωρινά, μιας χρήσης ή ψεύτικα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες δωρεάν γεννήτριες πλαστών email το 2022.

1. Temp Mail

Temp Mail

Το Temp Mail είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα δημιουργίας διευθύνσεων email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η δωρεάν δημιουργία email μπορεί να προστατεύσει το απόρρητό σας παρέχοντάς σας μια ψεύτικη διεύθυνση email για χρήση.

Αφού λάβετε ένα προσωρινό email από το Temp Mail, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε σε διάφορους ιστότοπους, εφαρμογές και υπηρεσίες. Το καλό με το Temp Mail είναι ότι οι διευθύνσεις email του γίνονται αποδεκτές από δημοφιλείς ιστότοπους και υπηρεσίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας πλαστών email για να εγγραφείτε σε ύποπτους ιστότοπους. Το Temp Mail είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και είναι εντελώς απαλλαγμένο από ανεπιθύμητα μηνύματα.

2. Fake email

Fake email

Το Emailfake είναι ένας από τους μοναδικούς δημιουργούς email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Το καλό με αυτήν τη συσκευή δημιουργίας email μιας χρήσης είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσωρινό email με το όνομά σας.

Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να γράψετε ένα όνομα χρήστη ή έναν τομέα που σας αρέσει και να δημιουργήσετε μια διεύθυνση email που περιέχει τους όρους που έχετε εισαγάγει.

Το μόνο μειονέκτημα του Emailfake είναι ότι δεν σας παρέχει ξεχωριστό φάκελο εισερχομένων. Όλα τα email που λαμβάνει η διεύθυνσή σας εμφανίζονται στη σελίδα δημιουργίας email. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έχει τη διεύθυνση email σας μπορεί να δει τα email σας.

3. Generator.email

Generator.email

Το Generator.email είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας προσωρινών email που μπορεί να δημιουργήσει μια προσωρινή διεύθυνση email για εσάς. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια διεύθυνση email με το Generator.email και να τη χρησιμοποιήσετε για να επιβεβαιώσετε το email σας, να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο, να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Το καλύτερο μέρος του Generator.email είναι ότι εμφανίζει αυτόματα όλα τα εισερχόμενα email. Ως εκ τούτου, δεν θα χρειάζεται να το επαναφορτώνετε συνεχώς. Η διεπαφή χρήστη είναι καθαρή και είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργήσετε ένα προσωρινό μήνυμα.

Ωστόσο, το σημαντικό μειονέκτημα του Generator.email είναι ότι όλα τα ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μοιάζουν με ανεπιθύμητα μηνύματα και οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του αποκλείστηκαν σε δημοφιλείς ιστότοπους και εφαρμογές. Έτσι, μπορείτε να περιοριστείτε αυστηρά στη χρήση προσωρινών μηνυμάτων σε ύποπτους ιστότοπους.

4. Ταχυδρομείο 10 λεπτών

Ταχυδρομείο 10 λεπτών

Το 10 Minute Mail είναι ένας από τους καλύτερους και κορυφαίους παρόχους προσωρινών email που σας παρέχει προσωρινές διευθύνσεις email για προστασία του απορρήτου. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια διεύθυνση email στο 10λεπτο ταχυδρομείο για να αποφύγετε ανεπιθύμητα και ανεπιθύμητα email στην κύρια διεύθυνση email σας.

Ο ιστότοπος δημιουργεί αυτόματα μια διεύθυνση email μιας χρήσης για εσάς και κάθε διεύθυνση ισχύει για 10 λεπτά. Εντός του χρονικού πλαισίου των 10 λεπτών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση για να εγγραφείτε σε εφαρμογές και υπηρεσίες.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στο 10 Minute Mail για να δημιουργήσετε μια διεύθυνση email. αν θέλετε, μπορείτε επίσης να επαναφέρετε το χρονόμετρο για να παρατείνετε την εγκυρότητα της διεύθυνσης email σας.

5. YOPmail

Γεννήτριες πλαστών email

Το YOPmail είναι ένας άλλος καλύτερος δωρεάν και πλούσιος σε δυνατότητες δημιουργίας πλαστών email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η συσκευή δημιουργίας πλαστών email προστατεύει το απόρρητό σας και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα ανεπιθύμητα email παρέχοντάς σας μια διεύθυνση email μιας χρήσης.

Το περιβάλλον χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρό και καλά οργανωμένο. Δεν απαιτεί εγγραφή και κωδικό πρόσβασης. Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα λαμβάνει η διεύθυνση email μιας χρήσης θα εμφανίζονται στα εισερχόμενα email του YOPmail.

Το καλό με το YOPmail είναι ότι διατηρεί τα μηνύματα email σας για 8 ημέρες. Μετά από 8 ημέρες, όλα τα μηνύματα διαγράφηκαν αυτόματα από τον διακομιστή του.

6. GuerrillaMail

GuerrillaMail

Το GuerrillaMail είναι πιθανώς η παλαιότερη συσκευή δημιουργίας προσωρινών διευθύνσεων email μιας χρήσης στη λίστα, δημιουργώντας πάνω από 14 εκατομμύρια email μέχρι τώρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική συσκευή δημιουργίας email μιας χρήσης για να διατηρείτε τα εισερχόμενά σας ασφαλή και καθαρά.

Το GuerrillaMail δημιουργεί αυτόματα μια τυχαία διεύθυνση email σε κάθε επίσκεψη και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εγγραφείτε σε διάφορους ιστότοπους και υπηρεσίες, να τη χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση email και πολλά άλλα.

Το πιο χρήσιμο πράγμα για το GuerrillaMail είναι ότι όλα τα email ισχύουν για 60 λεπτά και μπορείτε να στείλετε συνημμένα αρχεία έως και 150 MB στα email.

7. Trash-Mail

Trash-Mail

Το Trash-Mail είναι μια υπηρεσία email μιας χρήσης με όλες τις συμβατικές λειτουργίες γραμματοκιβωτίου. Με το Trash-Mail, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα email μιας χρήσης, να το συνθέσετε, να προωθήσετε και να απαντήσετε σε οποιαδήποτε διεύθυνση.

Το Trash-Mail είναι ασφαλές και ισχυρίζεται ότι κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας με ένα SSL. Η δημιουργία ενός email μιας χρήσης με το Trash-Mail είναι επίσης αρκετά εύκολη και δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγγραφείτε σε καμία υπηρεσία.

Μπορείτε ακόμη και να στείλετε συνημμένα αρχεία με τα μηνύματά σας με το Trash-Mail. Συνολικά, το Trash-Mail είναι μια εξαιρετική συσκευή δημιουργίας πλαστών email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. MintEmail

MintEmail

Το MintEmail μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες συσκευές δημιουργίας πλαστών email στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να σας εκχωρεί μια προσωρινή διεύθυνση email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση email.

Δεν έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε τη διεύθυνση email σας στο MintEmail, καθώς ο ιστότοπος δημιουργεί μια για εσάς αυτόματα. Αυτή είναι μια υπηρεσία email μιας χρήσης χωρίς κλικ που παρέχει μια διεύθυνση email που ισχύει μόνο για μία ώρα.

Ο ιστότοπος δεν διαθέτει αποκλειστικό φάκελο εισερχομένων για να διατηρεί το μήνυμά σας απόρρητο. Εμφανίζει όλα τα εισερχόμενα email στην κύρια σελίδα του.

9. MailDrop

Γεννήτριες πλαστών email

Το MailDrop είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας πλαστών email χωρίς εγγραφή, το οποίο είναι δωρεάν για όλους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν χρειάζεστε μια γρήγορη, μίας χρήσης διεύθυνση email.

Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία email, ειδικά αν θέλετε να αποφύγετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα ανεπιθύμητα email στα εισερχόμενά σας.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε απεριόριστα προσωρινά email δωρεάν και ο ιστότοπος διαθέτει αυστηρά φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που μπλοκάρουν αυτόματα όλα τα email.

10. Μιας χρήσης

Μιας χρήσης

Το Dipostable είναι η τελευταία επιλογή στη λίστα. απλά πρέπει να επιλέξετε μια τυχαία διεύθυνση email και να αρχίσετε να λαμβάνετε email.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προσαρμοσμένα email σας, αλλά θα πρέπει να τελειώνουν με @dispostable.com. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε Διαθέσιμα προσωρινά email χωρίς καν να ανοίξετε τον ιστότοπό του.

Όποτε νιώθετε την ανάγκη για ένα email μιας χρήσης, πληκτρολογήστε οτιδήποτε και βάλτε @dispostable.com στο τέλος. Στη συνέχεια, ανοίξτε τον ιστότοπο Dispostable και ελέγξτε τα εισερχόμενα.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες συσκευές δημιουργίας πλαστών email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Όλες οι υπηρεσίες email μιας χρήσης που παραθέσαμε ήταν δωρεάν για χρήση και δεν απαιτούν εγγραφή. Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα δημιουργίας προσωρινών email, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here