Οι φήμες της Apple αναφέρουν AirPods SE και Max 2 κάτω των $100 το 2024

0
53
AndroidPIT airpods pro 19
© Ben Miller / NextPit

Ίσως να περιμένουμε λίγο ακόμα πριν δούμε τα Apple AirPods Max 2 και τα υποτιθέμενα οικονομικά AirPods SE, καθώς η εταιρεία αναμένεται να ενημερώσει τη σειρά ακουστικών ακύρωσης θορύβου έως το 2024. Ο νέος ισχυρισμός αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη της Apple, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής τιμής για τα φθηνά ακουστικά.

Αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα ότι η Apple εργάζεται σε μια χαμηλού κόστους έκδοση των ασύρματων ακουστικών της AirPods που μπορεί να φθάσουν με το όνομα «SE» ή ίσως κάτι σχετικό, όπως το AirPods Lite. Τώρα, ο αξιόλογος αναλυτής Ming Chi Kuo μοιράστηκε τα τελευταία του ευρήματα και εδραιώνει περαιτέρω την ύπαρξη αυτών των ανώνυμων AirPods.

  • Μην χάσετε: κριτική Bose QuietComfort Earbuds 2

Έκδοση και τιμή Apple AirPods SE ή Lite

Η πηγή πρόσθεσε μάλιστα ότι η Apple στοχεύει στην κυκλοφορία των ακουστικών στο δεύτερο εξάμηνο του 2024. Αλλά θα μπορούσε να επεκταθεί μέχρι τις αρχές του 2025, αν και δεν διευκρίνισε τον λόγο για αυτήν την κίνηση. Επιπλέον, το πολύ καθυστερημένο AirPods Max 2 πιστεύεται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του μαζί με τα πιο ήπια AirPods.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, ο Kuo έδωσε επίσης την πρόβλεψή του ότι το Apple AirPod SE θα κοστίζει $99. Αν και δεν είναι τελική, η τιμή θα μπορούσε να τοποθετήσει τα in-ears ως τη φθηνότερη είσοδο. Επί του παρόντος, τα AirPods 2 είναι διαθέσιμα για 129 $, ενώ τα πιο ικανά AirPods 3 (2021) διατίθενται στα 199 $ περίπου.

Η Apple θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τα φθηνότερα AirPods SE ή Lite

Σχέδιο Apple AirPods Pro vs AirPods 2 / © Ben Miller / NextPit

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, τα πρώτα ακουστικά Apple με το σήμα SE μπορεί να καταλήξουν ως μια αναθεωρημένη παραλλαγή κάπου μεταξύ των AirPods 2ης και 3ης γενιάς. Θα μπορούσε να διατηρήσει την αποδεδειγμένη σχεδίαση που βασίζεται σε στέλεχος και το chipset ήχου και τους κωδικοποιητές που βρίσκονται στα σημερινά μοντέλα.

Πέρα από τις συσκευές ήχου, η κατασκευάστρια εταιρεία iPhone σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πρώτο της ακουστικό AR/VR στην πλατφόρμα XR φέτος. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας από τους πολλούς λόγους που η Apple καθυστερεί μεγάλο μέρος των κύκλων υλικού AirPods της.

Σκοπεύετε να αναβαθμίσετε τα ακουστικά σας όταν κυκλοφορήσουν τα AirPods Max ή AirPods επόμενης γενιάς; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here