Οι τελευταίες αποδόσεις του iPhone 15 Pro αποκαλύπτουν νέο σχέδιο, κουμπιά και άλλα

0
39

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 15 τους τελευταίους τέσσερις μήνες του τρέχοντος έτους, αλλά είναι δύσκολο να περιμένουμε να δούμε όλες τις αλλαγές σχεδιασμού μέσω της επίσημης ανακοίνωσης, επειδή απομένουν περίπου πέντε μήνες.

Αλλά σε αυτό το άρθρο, μπορείτε τώρα να πάρετε μια πλήρη ιδέα για το πώς θα μοιάζει το iPhone 15 Pro και να δείτε όλες αυτές τις αλλαγές σχεδιασμού σε αυτό καθώς τα νέα υψηλής ποιότητας renders φτάνουν στο διαδίκτυο, οπότε ας ξεκινήσουμε τη συζήτηση παρακάτω.

Νέες αποδόσεις iPhone 15 Pro: Όλες οι λεπτομέρειες

Το νέο iPhone 15 Pro αποδίδει όλες τις λεπτομέρειες
Πηγή: 9to5Mac

Αυτά τα νέα υψηλής ποιότητας renders αποκαλύπτονται από 9 έως 5 Mac και τους παρέχονται από Μαξ Βάινμπαχ και η άλλη πηγή του.

Νωρίτερα, 9 έως 5 Mac κυκλοφόρησε επίσης ορισμένα CAD renders της σειράς iPhone 15, αλλά δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα για να δείξουν όλες τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε μετά την πραγματική κυκλοφορία.

Και τώρα, αυτά τα νέα CAD renders δείχνουν περισσότερες διαστάσεις του τηλεφώνου σε μια ρεαλιστική άποψη, και όπως ανέφερε η πηγή ότι περιλάμβαναν όλες τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 15 Pro.

Επιλογή χρώματος βαθύ κόκκινο για το μοντέλο iPhone 15 Pro

Πρώτα απ ‘όλα, θα υπάρχει μια επιλογή βαθύ κόκκινου χρώματος με όλες τις συνήθεις χρωματικές επιλογές της Apple για το μοντέλο Pro και τον χρωματικό του κωδικό 410D0D. Μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα ότι είναι διαφορετικό από την κανονική επιλογή Product RED.

Και μπορούμε να εντοπίσουμε μερικές ακόμη αλλαγές στην περιοχή της κάμερας, όπως υπάρχει μια μικρότερη προεξοχή της κάμερας και το χτύπημα που φαίνεται πιο συνδεδεμένο μπορεί να οφείλεται σε κάποια μείωση του μήκους της.

Επιπλέον, υπάρχει νέο περίβλημα από τιτάνιο με σχεδίαση με πιο στρογγυλεμένες άκρες και απτική ένταση ήχου και κουμπιά σίγασης, τα οποία ήδη ανακαλύψαμε στις διαρροές.

Και τα bezels είναι το πιο αξιοσημείωτο πράγμα σε αυτές τις εικόνες, που έχουν μήκος περίπου 1,55 mm.

USB-C στο iPhone 15 pro

Με όλες αυτές τις τροποποιήσεις, μπορούμε επίσης να δούμε την πιο συναρπαστική αλλαγή, η οποία είναι η μετάβαση σε μια θύρα USB-C για iPhone από τη θύρα Lightning της Apple.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here