Οι προδιαγραφές Pixel 7 Ultra της Google αποκαλύπτουν τρελή τηλεφακό κάμερα

0
152
Διαρροή Ultra μοντέλου Google Pixel 7 Pro Plus
© Google

Το μη ανακοινωθέν Pixel 7 Ultra της Google με κωδικό όνομα Lynx αναφέρθηκε για πρώτη φορά πριν από δύο μήνες. Από τότε όμως δεν έχουν υπάρξει ουσιαστικές λεπτομέρειες. Ευτυχώς, μια νέα αναφορά από την κινεζική πλατφόρμα Weibo που παρέχεται από έναν εξέχοντα χρήστη, το Digital Chat Station, φαίνεται να αναζωογονεί το ενδιαφέρον γύρω από το premium μοντέλο.

TL;DR

  • Έχουν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Pixel 7 Ultra και την κάμερά του.
  • Το Pixel 7 Ultra φαίνεται να διαθέτει κύρια κάμερα 50MP σε συνδυασμό με τηλεφακό 64MP.
  • Δεν είναι ακόμα σαφές σε αυτό το στάδιο εάν το Pixel 7 Ultra θα καταλήξει ως πραγματική συσκευή.

Η πηγή υποδηλώνει ότι η Foxconn παράγει δύο άγνωστες συσκευές Google. Το ένα από αυτά είναι το υποτιθέμενο Pixel 7 Ultra ενώ το άλλο είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Google. Όσον αφορά το μοντέλο Ultra, είπε ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη διάτρησης 2K και κεραμικό σώμα μαζί με ένα προσαρμοσμένο chipset Tensor 2 που αναμένεται επίσης να εμφανίζεται στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα τηλέφωνα παιχνιδιών για αγορά το 2022!

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι η επιλογή των αισθητήρων κάμερας. Πιο συγκεκριμένα, η διαρροή λεπτομερειών για μια κύρια κάμερα Isocell GN1 50MP με περισκοπικό και “πολυεστιακό” φακό – τι ακριβώς σημαίνει αυτό, δεν έχει φανεί ακόμη. Αντίθετα, το τρέχον Pixel 6 Pro χρησιμοποιεί κάμερα ευρείας 50MP. Ο άλλος αισθητήρας που αναφέρεται είναι ο μεγάλος Sony IMX787 (64MP) που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως δευτερεύουσα τηλεφακό κάμερα όπως εικάζεται ο διαρρήκτης Kuba Wojciechowski. Συνολικά, μπορεί να δούμε μερικές τρελές δυνατότητες ζουμ εάν το Pixel 7 Ultra κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά.

Ναι, σωστά διαβάσατε: Σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμα σαφές εάν το Pixel 7 Ultra θα γίνει ποτέ πραγματικό προϊόν. Θα μπορούσε τελικά να καταλήξει ως μια πρωτότυπη μονάδα που θα χρησιμοποιηθεί για δοκιμή και αναφορά για μελλοντικές συσκευές. Επιπλέον, αναφέρθηκε και το Pixel Fold που φημολογείται εδώ και καιρό. Αλλά οι λεπτομέρειες είναι σπάνιες σχετικά με την πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή Google.

Ημερομηνία κυκλοφορίας των Pixel 7 και Pixel 7 Pro

Η Google έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τη σειρά Pixel 7 στις 13 Οκτωβρίου με βάση έναν ισχυρισμό της Frontpagetech. Οι αναμενόμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν τον νέο επεξεργαστή Tensor 2 και τις περσινές μονάδες κάμερας και στα δύο μοντέλα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για ένα τηλέφωνο Ultra Pixel; Πιστεύετε ότι η Google πρέπει να κυκλοφορήσει μια πιο ικανή ναυαρχίδα εκτός από το ζευγάρι των Pixel 7; Χτυπήστε μας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here