Οι προδιαγραφές Nothing’s Phone (1) υποδηλώνουν ότι μπορεί να ανταποκριθεί στη διαφημιστική εκστρατεία

0
84
Nothing Τηλέφωνο 1 Μονάδες περιορισμένης έκδοσης γλυφών χαρακτηριστικά φωτισμού
© StockX

Οι περισσότερες από τις προδιαγραφές του πρώτου smartphone Nothing έχουν προκύψει πριν από την επίσημη αποκάλυψη την επόμενη εβδομάδα. Αρκετές πηγές —συμπεριλαμβανομένου ενός αξιοσημείωτου στοιχείου που διαρρεύσει— και η ίδια η εταιρεία υπαινίσσονται ότι το Nothing Phone (1) μπορεί τελικά να ανταποκριθεί στη διαφημιστική εκστρατεία.

TL;DR

  • Οι κύριες προδιαγραφές του Nothing Phone (1) έχουν κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο.
  • Το Nothing Phone (1) αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Under Display και γρήγορη φόρτιση 33W.
  • Τίποτα δεν έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνό του (1) δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ.

Από το επίσημο κανάλι Tiktok της Nothing εμφανίζεται ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη (UD) του Nothing Phone (1). Με βάση το βίντεο κλιπ, ο αισθητήρας στην οθόνη θα τοποθετηθεί στο κάτω κέντρο. Δείχνει επίσης μια αισθητά γρήγορη χειρονομία ξεκλειδώματος. Περισσότεροι ειδικοί υποθέτουν τώρα ότι ο αισθητήρας θα χρησιμοποιεί τεχνολογία υπερήχων παρόμοια με πιο ακριβές συσκευές όπως το Galaxy S22.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα smartphone μεσαίας κατηγορίας για αγορά με τιμή κάτω από 400 $

Ένας συχνός χρήστης που διαρρέει στο Twitter, ο Mukul Sharma, μοιράστηκε ένα έγγραφο που γνωμοδοτεί σχετικά με τις δυνατότητες φόρτισης του τηλεφώνου μεσαίας κατηγορίας. Η λίστα υποδεικνύει ότι το Nothing Phone (1) θα διαθέτει γρήγορη φόρτιση 33 watt μέσω ενσύρματης σύνδεσης. Ωστόσο, γίνεται λίγο πιο περίεργο καθώς ο προσαρμογέας που αναφέρεται στη λίστα έρχεται με ταχύτερη βαθμολογία 45 watt, πράγμα που μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα πωλείται ξεχωριστά.

Τίποτα Τηλέφωνο (1) τιμολόγηση και προδιαγραφές

Άλλες προδιαγραφές του Nothing Phone (1) περιλαμβάνουν οθόνη AMOLED 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μπαταρία 4500 mAh και κύρια κάμερα 50 MP σε συνδυασμό με αισθητήρα υπερευρείας ανάλυσης 16 MP. Το mid-ranger θα διαθέτει έως και 12 GB μνήμης RAM, chipset Snapdragon 778G+ 5G και μοναδική διεπαφή Glyph.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, η συσκευή φημολογείται ότι θα κοστίζει περίπου 470 ευρώ στην Ευρώπη σύμφωνα με μια καταχώριση της Amazon. Εν τω μεταξύ, η Nothing έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το Phone της (1) δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ.

Γνωρίζοντας την τιμή και τις προδιαγραφές του Nothing Phone (1), πιστεύετε ότι αξίζει τη διαφημιστική εκστρατεία; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here