Οι προδιαγραφές του tablet Pixel της Google που διέρρευσαν δείχνουν συμβατότητα με γραφίδα

0
49
Σχέδιο και χρώματα Google Pixel Tablet
© Google / Στιγμιότυπο οθόνης από: NextPit

Το Google Pixel Tablet παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρυσι και οι μήνες που ακολούθησαν είδαν την Google να κρατά τη μαμά για τις περισσότερες από τις προδιαγραφές του tablet. Λίγες μέρες λίγο πριν το I/O 2023, όπου ο γίγαντας της αναζήτησης στο Διαδίκτυο αναμένεται να ανακοινώσει το Pixel Tablet, μια τυχαία καταχώριση αποκάλυψε τις βασικές προδιαγραφές του tablet, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με γραφίδα, λεπτομέρειες τιμών και ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το εύρημα κοινοποιήθηκε στο Reddit, όπου ορισμένοι χρήστες εντόπισαν μια πρώιμη λίστα Amazon του Pixel Tablet στην Ιαπωνία. Η ανάρτηση, η οποία έκτοτε αφαιρέθηκε, ανέφερε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει στη Χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου στις 20 Ιουνίου μαζί με μια τιμή 590 $ (79.800 ¥ / 530 €) για το μοντέλο 8+128 GB. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτό είναι φθηνότερο σε σύγκριση με την ευρωπαϊκή τιμολόγηση που κυμαίνεται από €600 έως €650 όπως αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα tablet Samsung που μπορείτε να αγοράσετε το 2023

Προδιαγραφές Google Pixel Tablet και συμβατότητα γραφίδας

Εκτός από την τιμή, αποκαλύφθηκαν προδιαγραφές του tablet, οι οποίες ήταν συνεπείς με προηγούμενες διαρροές. Αποκαλύφθηκε ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη LCD 11 ιντσών με φωτεινότητα 500 nits και ανάλυση 2560×1600. Οι χρήστες θα μπορούν να αντιστοιχίσουν το Pixel Tablet με γραφίδες τρίτων μέσω της υποστήριξης USI 2.0, αν και παραμένει ασαφές εάν η Google πρόκειται να παρουσιάσει το επίσημο στυλό Pixel που είναι παρόμοιο με το Stylo του OnePlus Pad.

Καταχώριση στο Google Pixel Tablet Amazon

Οι προδιαγραφές του Google Pixel Tablet αποκαλύφθηκαν στην καταχώριση της Amazon Japan. / © NextPit

Επιπλέον, το Pixel Tablet θα διαθέτει κάμερα 8 MP τοποθετημένη εμπρός και πίσω το καθένα, η οποία είναι ικανή για εγγραφή βίντεο έως και 1080p. Ταυτόχρονα, το tablet της Google διαθέτει μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης της UWB (υπερευρείας ζώνης) για τη δυνατότητα Fast Pair, Wi-Fi 6, USB-C 3.2 και μια υποδοχή 4 ακίδων για τη βάση σύνδεσης του ηχείου φόρτισης Pixel. Υπάρχουν επίσης τρία ενσωματωμένα μικρόφωνα, τα οποία υποδηλώνουν συμβατότητα με εκτεταμένες έξυπνες λειτουργίες που βασίζονται στο σπίτι.

Η εκδήλωση I/O 2023 της Google θα ξεκινήσει στις 10 Μαΐου. Το αποκορύφωμα του συνεδρίου είναι το λειτουργικό σύστημα Android 14 της εταιρείας, αλλά το Pixel Fold και το Pixel 7a πιθανότατα θα ανακοινωθούν μαζί με το Pixel Tablet.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις προδιαγραφές και την τιμή του Google Pixel Tablet; Αξίζει να αγοράσετε την πρώτη πλάκα Pixel του γίγαντα της αναζήτησης στο Διαδίκτυο; Μοιραστείτε τις απαντήσεις σας μαζί μας στα σχόλια.

Πηγή:
Reddit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here