Οι καλύτεροι δωρεάν πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

0
82

Τα προγράμματα-πελάτες email έχουν σκοπό να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη όσον αφορά την πρόσβαση και τη διαχείριση των email σας. Ένα αποδιοργανωμένο inbox ή μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απλά δεν λειτουργεί για εσάς μπορεί να κάνει τη δουλειά σας πιο δύσκολη. Μπορεί να είστε λάτρης των πιο δημοφιλών πλατφορμών ή να θέλετε να εξερευνήσετε εναλλακτικό λογισμικό που σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα όταν οργανώνετε τα εισερχόμενά σας.

Οι καλύτεροι δωρεάν πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τα καλύτερα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή.

Microsoft Outlook

Αποψη είναι ένας υπολογιστής-πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Microsoft και μια δημοφιλής επιλογή τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική χρήση. Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, αυτό το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ήταν μια από τις πιο αξιόπιστες και αποτελεσματικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγορά. Προσφέρει διάφορες ενσωματώσεις που ανεβάζουν την καθημερινή σας επικοινωνία. Τα πρόσθετα της Microsoft σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τον οργανισμό εισερχομένων σας, καθώς και τις επαφές, το ημερολόγιο, τις εργασίες και τις σημειώσεις σας.

Με την εύχρηστη διεπαφή του, το Outlook προσφέρει προσωπική προσαρμογή, όπως επιλογή θέματος και στυλ οργάνωσης που προτιμάτε.

Πλεονεκτήματα

  • Αξιόπιστο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για πολλούς χρήστες
  • Ενοποίηση με το Microsoft Office
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλοί λογαριασμοί email

Μειονεκτήματα

  • Περιορισμένη αποθήκευση

Gmail

Ένας άλλος δημοφιλής και ευρέως χρησιμοποιούμενος πελάτης email, με 1,5 δισεκατομμύριο χρήστες, Το Gmail της Google προσφέρει μια απλοποιημένη, ριγέ προς τα κάτω προβολή των εισερχομένων σας. Όλα αυτά το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για τους πρώτους χρήστες. Είναι ενσωματωμένο με άλλες υπηρεσίες της Google και η οργάνωση γίνεται ευκολότερη μέσω της χρήσης του ημερολογίου και της επεξεργασίας εγγράφων.

Το Gmail σάς προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αφήνοντας τα εισερχόμενά σας απαλλαγμένα από ανεπιθύμητα μηνύματα. Το αυτόματο στυλ οργάνωσής του με κατηγορίες όπως Κύρια, Κοινωνικά και Προώθηση καθιστά πιο εύκολη την εστίαση σε ό,τι είναι σημαντικό για εσάς.

Πλεονεκτήματα

  • Δωρεάν και εύκολο στη χρήση
  • Προστασία ανεπιθύμητων
  • Ενσωματωμένο με άλλες υπηρεσίες της Google

Μειονεκτήματα

  • Περιορισμένη αποθήκευση

Πελάτης eM

Διαθέτει παρόμοιες λειτουργίες με τους πελάτες email που αναφέρονται παραπάνω, Πελάτης eM παρέχει εξαιρετική προσαρμογή της εμφάνισης της εφαρμογής. Είναι μια υπηρεσία email πολλαπλών πλατφορμών που έχει σχεδιαστεί ως μια φιλική προς τον χρήστη εναλλακτική λύση, η οποία σας βοηθά να διαχειριστείτε τον καθημερινό σας φόρτο εργασίας. Εκτός από τις τυπικές λειτουργίες για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να παρακολουθείτε το ημερολόγιο, τις συσκέψεις, τις εκδηλώσεις, τις σημειώσεις και τις επαφές σας.

Το eM Client προσφέρει τεχνολογία PGP για κρυπτογράφηση email, καθιστώντας την επικοινωνία σας ασφαλέστερη. Είναι συμβατό με πολλές υπηρεσίες email όπως το Google Workspace, το Outlook, το iCloud και πολλές άλλες. Το eM Client διαθέτει λειτουργίες όπως η μετάφραση εντός μηνύματος και η συνομιλία που κάνουν την επικοινωνία σας πιο γρήγορη και εύκολη.

Πλεονεκτήματα

  • Ενσωμάτωση τρίτων
  • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο
  • Μετάφραση κειμένου

Μειονεκτήματα

  • Μόνο για επιτραπέζιους υπολογιστές

Yahoo Mail

Yahoo Mail προσφέρει στους χρήστες του ένα terabyte χώρου, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε όλα τα email σας σε ένα μέρος και να μην ανησυχείτε μήπως εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος. Είναι φιλικό προς το χρήστη, με ετικέτες και φίλτρα αναζήτησης. Αυτό περιλαμβάνει πολλές συνήθεις λειτουργίες, όπως αποθήκευση εγγράφων και συνημμένων, ένα ημερολόγιο και μια λίστα επαφών, καθώς και μερικές μοναδικές επιλογές όπως η παρακολούθηση παράδοσης δεμάτων και η επιβεβαίωση ταξιδιού.

Αν ψάχνετε για μια απλή και αξιόπιστη υπηρεσία email, που βασικά δεν έχει περιορισμούς όσον αφορά την αποθήκευση, το Yahoo Mail θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Πλεονεκτήματα

  • Άφθονος δωρεάν χώρος αποθήκευσης
  • Δωρεάν και εύκολο στη χρήση
  • Πρόσθετες λειτουργίες όπως επιβεβαίωση ταξιδιού, παρακολούθηση πακέτου κ.λπ.

Μειονεκτήματα

  • Δεν υποστηρίζει ηλεκτρονική προεπισκόπηση αρχείων

Thunderbird

Ο πελάτης email της Mozilla, Thunderbird, έχει ως στόχο να διευκολύνει το email. Οι δυνατότητες του κάνουν την εμπειρία σας πιο γρήγορη και ασφαλή, χωρίς την περιττή πολυπλοκότητα άλλων υπηρεσιών email. Το Thunderbird διαθέτει πολλαπλές επιλογές, όπως την ενσωματωμένη επιλογή “Να μην παρακολουθείτε” και τον απομακρυσμένο αποκλεισμό περιεχομένου, με στόχο να διατηρείτε τα δεδομένα σας ασφαλή και ιδιωτικά.

Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο με πρόσθετα και θέματα, κάνοντας τα εισερχόμενά σας πιο προσωπικά. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του Thunderbird του Mozilla είναι η υπενθύμιση συνημμένου, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως ξεχάσετε τα αρχεία σας κατά την αποστολή email.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο
  • Υπενθύμιση συνημμένου
  • Εύκολη διαχείριση email

Μειονεκτήματα

  • Δεν βασίζεται σε σύννεφο

Αλληλογραφία και Ημερολόγιο της Microsoft

Αλληλογραφία και Ημερολόγιο της Microsoft είναι μια απλή και ελαφριά εναλλακτική του Outlook που έχει βελτιωθεί από τις προηγούμενες εκδόσεις του. Παλαιότερα γνωστό ως Windows Mail, έχει αναπτυχθεί για χρήστες του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος Windows. Προορίζεται κυρίως για προσωπική χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλες υπηρεσίες email, όπως το Yahoo, το iCloud και το Gmail. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς, από διαφορετικές πλατφόρμες email.

Η διεπαφή της εφαρμογής είναι ελάχιστη και εύκολη στη χρήση, ενσωματώνοντας τη λίστα εκκρεμοτήτων και το ημερολόγιο, ώστε να μπορείτε να παραμένετε οργανωμένοι όλα σε ένα μέρος.

Πλεονεκτήματα

  • Ενσωματωμένο με τις εφαρμογές των Windows
  • Απλό και εύκολο στη χρήση
  • Ενεργοποιεί πολλούς λογαριασμούς

Μειονεκτήματα

  • Διατίθεται μόνο σε χρήστες Windows

Ακίδα

Ακίδα είναι μια πλατφόρμα συνομιλίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στοχεύει να αφαιρέσει την αυστηρή εθιμοτυπία και τις τυπικές διαδικασίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιτρέποντάς σας να επικοινωνήσετε ξανά σαν άνθρωπος. Παρόμοια με άλλες εφαρμογές συνομιλίας, όπως το WhatsApp, το Spike διατηρεί τα email σας να εκτελούνται ομαλά, χωρίς να προκαλούν σύγχυση. Τα πιο έξυπνα εισερχόμενά του αφαιρούν τους περισπασμούς, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε την εστίασή σας στα πιο σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφήνοντας τα μηνύματα χαμηλής προτεραιότητας στο πλάι.

Εκτός από τις τυπικές σημειώσεις και τα πρόσθετα ημερολογίου, το Spike προσφέρει νέα μέσα επικοινωνίας, όπως φωνητικά μηνύματα, βιντεοσυσκέψεις και συνομιλία.

Πλεονεκτήματα

  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
  • Φιλτράρισμα εισερχομένων για email προτεραιότητας
  • Φωνητικά μηνύματα και βιντεοκλήσεις

Μειονεκτήματα

  • Δωρεάν μόνο για δύο λογαριασμούς

Mailbird

Mailbird είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δίνει προτεραιότητα σε ένα προσαρμοσμένο φάκελο εισερχομένων και μια διαισθητική διεπαφή χρήστη. Σας επιτρέπει να συγχρονίζετε όλους τους λογαριασμούς email σας σε ένα inbox, καθώς και τις επαφές. Προσφέρει προσαρμογή, με πολλά θέματα, καθώς και ενσωματωμένες εφαρμογές όπως Facebook, Twitter, WhatsApp, Google Calendar κ.λπ.

Το Mailbird σάς δίνει τη δυνατότητα να αναβάλλετε μηνύματα για αργότερα, φροντίζοντας να εστιάσετε στα email που έχουν προτεραιότητα. Διαθέτει ισχυρό εργαλείο εύρεσης συνημμένων, καθώς και έξυπνες συντομεύσεις πληκτρολογίου για απάντηση, προώθηση, αρχειοθέτηση και άλλες ενέργειες.

Πλεονεκτήματα

  • Εξαιρετικά προσαρμόσιμο
  • Ενσωμάτωση εφαρμογών
  • Χρήσιμα πρόσθετα, όπως η επιλογή αναβολής, η εύρεση συνημμένων κ.λπ.

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι δωρεάν για χρήση

Μελανώδης

Μελανώδης είναι ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου anti-phishing που εστιάζει στην ασφάλεια. Χρησιμοποιεί μηχανισμούς τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης για να διασφαλίσει ότι η εμπειρία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι ασφαλέστερη και ιδιωτική. Οι κύριοι στόχοι του Inky είναι να μπλοκάρει τους μιμητές, τις προσπάθειες phishing και τις επιθέσεις ransomware. Η τεχνολογία αυτού του προγράμματος-πελάτη email διαβάζει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, προκειμένου να αναγνωρίζει τις απόπειρες ηλεκτρονικού ψαρέματος. Χρησιμοποιεί μεθόδους όπως η καραντίνα ενός email ή η παράδοσή του με τους συνδέσμους απενεργοποιημένους, προκειμένου να διατηρεί τα εισερχόμενά σας ασφαλή.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν η κύρια εστίασή σας είναι η προστασία των εισερχομένων σας.

Πλεονεκτήματα

  • Στοχεύει στην ασφάλεια των εισερχομένων σας
  • Χρησιμοποιεί AI για να μπλοκάρει επιθέσεις
  • Τόσο τα εσωτερικά όσο και τα εξωτερικά email προστατεύονται

Μειονεκτήματα

  • Δεν είναι δωρεάν για χρήση

Επιλέγοντας αυτό που λειτουργεί για εσάς

Αν δυσκολεύεστε να συμβαδίσετε με τα πλήρη εισερχόμενά σας και ψάχνατε να αλλάξετε την υπηρεσία email σας, αυτά τα προγράμματα-πελάτες email προσφέρουν λύσεις για τα προβλήματά σας. Είτε οι κύριες ανησυχίες σας είναι η καλύτερη οργάνωση, η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων σας είτε απλά θέλετε να κάνετε το email σας πιο προσαρμοσμένο, μπορείτε να εξερευνήσετε διαφορετικές επιλογές.

Ποιο πρόγραμμα-πελάτη email χρησιμοποιείτε; Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ κάποιο πρόβλημα; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here