Οι καλύτερες προσαρμοσμένες ROM για το Galaxy S6

0
94
AndroidPIT Galaxy S6 εγκατάσταση προσαρμοσμένης ROM
© NextPit

Ενώ περιμένουμε την ενημέρωση Android 6.0 Marshmallow για το Galaxy S6, ελέγχω τις καλύτερες ROM Galaxy S6 για να περάσω την ώρα. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα από τη χρήση μιας προσαρμοσμένης ROM στο Galaxy S6 σας, συμπεριλαμβανομένης της απομάκρυνσης των προεγκατεστημένων εφαρμογών, των τροποποιήσεων και των προσαρμογών, της καλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της ταχύτερης απόδοσης. Εδώ είναι οι καλύτερες προσαρμοσμένες ROM για το Galaxy S6.

  • Συμβουλές και κόλπα για το Galaxy S6
  • Συμβουλές μπαταρίας Galaxy S6

Σημείωση: Προτού αναβοσβήσετε κάποια από αυτές τις ROM, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την κατάλληλη έκδοση λογισμικού για τη ROM που θέλετε να αναβοσβήσετε και ότι υποστηρίζεται το μοντέλο Galaxy S6. Σημειώστε ότι ορισμένες από αυτές τις ROM λειτουργούν τόσο στο Galaxy S6 όσο και στο Galaxy S6 Edge.

Όπως πάντα, διαβάστε το νήμα στο XDA και ακολουθήστε τις οδηγίες που αναβοσβήνουν σωστά. Η κοινότητα XDA θα μπορεί να σας βοηθήσει εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα.

AndroidPIT Samsung Galaxy S6 bootloader

Οι καλύτερες προσαρμοσμένες ROM για το Galaxy S6 μπορούν πραγματικά να ανακατέψουν τα πράγματα. / © ANDROIDPIT

Για να αναβοσβήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις προσαρμοσμένες ROM, θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένο ένα ξεκλείδωτο bootloader, πρόσβαση root και μια προσαρμοσμένη ανάκτηση. Εάν σας λείπει κάποιο από αυτά, απλά πρέπει να εγκαταστήσετε έναν πυρήνα με δυνατότητα root και στη συνέχεια να λάβετε το TWRP, το οποίο μπορείτε να αναβοσβήσετε μέσω του Flashify μόλις κάνετε root.

Εάν έχετε ένα SM-G920F σε Android 5.1.1 όπως εγώ, μπορείτε να το αναβοσβήσετε Unibase πυρήνας διά μέσου Odin (στο πλαίσιο AP) και, στη συνέχεια, πιάστε το Flashify για να λάβετε το TWRP.

Συρτάρι εφαρμογών AndroidPIT Galaxy S6 xtrestrolite rom

Η προσαρμοσμένη ROM XtreStroLite παρέχει μια πολύ ξεφουσκωμένη έκδοση του TouchWiz. / © ANDROIDPIT

Το καλύτερο Galaxy S6 ROM για τον καθαριστή του TouchWiz

XtreStoLite Deodexed Mod Edition 2.4

Το XtreStoLite είναι βασικά η στοκ έκδοση του TouchWiz που θα πρέπει να θέλει κάθε κάτοχος της Samsung: βελτιωμένη και εντελώς απαλλαγμένη από bloatware. Με μόλις 480 MB – λιγότερο από το ένα τέταρτο του μεγέθους του τυπικού TouchWiz στο Galaxy S6 – το XtreStoLite είναι μικρό, αλλά εξακολουθεί να συνοδεύεται από μερικές ωραίες προσθήκες.

Κάμερα ήχου κλείστρου rom AndroidPIT Galaxy S6 xtrestrolite

Το XtreStroLite προσφέρει πολύ ωραίες λειτουργίες όπως η απενεργοποίηση του ήχου κλείστρου της κάμερας. / © ANDROIDPIT

Το XtreStoLite προσθέτει ένα πιο προηγμένο μενού επανεκκίνησης, το KNOX καταργείται, θα λάβετε SuperSU και BusyBox, δυνατότητα εγγραφής κλήσεων, την επιλογή αφαίρεσης των κουμπιών S-Finder και Quick Connect από το πλαίσιο ειδοποιήσεων και πολλά προαιρετικά πρόσθετα: τροποποιημένη εφαρμογή κάμερας, μπαταρία 3MinIt mod, εναλλαγή ήχου κλείστρου και ενσωματωμένη επιδιόρθωση για το σφάλμα «χωρίς βαθύ ύπνο».

Το καλύτερο Galaxy S6 ROM για προσαρμογή

AllianceROM

Εάν η προσαρμογή είναι περισσότερο θέμα σας, το AllianceROM είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το AllianceROM συνοδεύεται από μια δέσμη θεμάτων σε όλο το σύστημα. Δεν θα χάσετε καμία δυνατότητα του TouchWiz, επομένως θα διατηρήσετε όλη τη λειτουργικότητά του, αλλά πολλά μπορείτε να κερδίσετε με πρόσθετες επιλογές.

AllianceROMForGalaxyS6

Το AllianceROM διαθέτει επιλογές θεμάτων stock, Black Glass και AOSP κατά την εγκατάσταση. / © AllianceROM

Εκτός από τη διαχείριση θεμάτων και τη μηχανή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η Alliance έχει πολλές άλλες προσθήκες και τροποποιήσεις που αξίζει να ελέγξετε. Η Alliance ROM συνοδεύεται επίσης από το πρόγραμμα εγκατάστασης Aroma, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε και να αφαιρείτε τα στοιχεία της ROM που κάνετε και δεν θέλετε. Ρίξτε μια ματιά στο αρχείο καταγραφής αλλαγών XDA για την πλήρη λίστα δυνατοτήτων.

Η καλύτερη Galaxy S6 ROM για διάρκεια μπαταρίας

Tyrannus ROM

Το Tyrannus ROM σχεδιάστηκε για να είναι γρήγορο και να παρέχει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διαθέτει πολλές από τις ίδιες δυνατότητες με τις δύο προηγούμενες ROM: deodexed, zip-aligned, bloatware-free, Aroma installer, ‘no deep sleep’ fix, SuperSU and BusyBox, Viper4AndroidFX, build.prop edits, εγγραφή κλήσεων και πολλά άλλα, αλλά τα πραγματικά οφέλη της Tyrannus ROM είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η ταχύτητα και η γενική απόδοση.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα άλλων τροποποιήσεων και επιλογών που περιγράφονται στο νήμα XDA, επομένως διαβάστε σχετικά πριν αποφασίσετε εάν αυτή είναι η ROM για εσάς.

AndroidPIT Tyrannus ROM Galaxy S6

Το Tyrannus ROM φαίνεται καλό και προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. / © Tyrannus ROM

Θυμηθείτε, προτού προσπαθήσετε να αναβοσβήσετε κάποια από αυτές τις ROM, διαβάστε προσεκτικά την τεκμηρίωση στο XDA Developers και ελέγξτε τα πιο πρόσφατα σχόλια. Εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη διαδικασία αναλαμπής, διαβάστε λίγο και βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με τους κινδύνους που εμπεριέχονται πριν συνεχίσετε. Ούτε οι προγραμματιστές ROM ούτε το AndroidPIT θα φέρουν ευθύνη εάν συμβεί κάτι κακό στο τηλέφωνό σας, επομένως προχωρήστε με δική σας ευθύνη.

Έχετε συναντήσει μια σταθερή ROM Galaxy S6; Τι ψάχνετε σε μια προσαρμοσμένη ROM; Πείτε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here