Οι καλύτερες εφαρμογές που δεν μπορούν να έχουν οι χρήστες iOS

0
145
AndroidPIT android uis 4371
© NextPit

Δεν θα σας κρίνω αν είστε εδώ για να γιορτάσετε το Android ή εάν είστε χρήστης iOS που περιεργάζεται την άλλη πλευρά. Ας αποφύγουμε απλώς την οπτική επαφή και ας ρίξουμε μια ματιά στις καλύτερες εφαρμογές που προσφέρει το Android που δεν μπορείτε να αποκτήσετε στο iOS.

  • Σύγκριση Android N με iOS 9
  • Τα χαρακτηριστικά iOS που χρειάζεται σήμερα το Android
AndroidPIT android uis 4372

Ενώ τα δύο οικοσυστήματα μοιράζονται πολλές εφαρμογές, το Android έχει το μερίδιο αποκλειστικοτήτων του. / © ANDROIDPIT

Nova Launcher και Zooper Widget

Ας βουτήξουμε ακριβώς εκεί. Το Android προσφέρει μεγαλύτερη προσαρμογή από το iOS και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσετε να το εκμεταλλεύεστε από την εγκατάσταση αυτού του ζεύγους εφαρμογών στο τηλέφωνό σας. Το Nova Launcher σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τον τρόπο συμπεριφοράς του τηλεφώνου σας με σχεδόν ψυχοπαθητική απόχρωση. Ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές και τα κόλπα του Nova Launcher για να μάθετε περισσότερα.

Συμβουλές και κόλπα για το πρόγραμμα εκκίνησης AndroidPIT nova, πατήστε δύο φορές για κλείδωμα

Το Nova Launcher σάς επιτρέπει να κάνετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως αυτούς τους κρυφούς φακέλους. / © ANDROIDPIT

Τα γραφικά στοιχεία δεν υπάρχουν στο iOS όπως στο Android. Όπου στο iOS υποβιβάζονται στο κέντρο ειδοποιήσεων, στο Android μπορείτε να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε και να τα κάνετε να κάνουν ή να δείχνουν οτιδήποτε. Το Zooper Widget είναι όπου εγώ, και είμαι βέβαιος ότι πολλοί άλλοι, ξεκίνησα το ταξίδι τους με το widget. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας γραφικά στοιχεία και να τα τοποθετήσετε όπου αισθάνεστε κατάλληλοι να το κάνετε.

androidpit οι καλύτερες εφαρμογές όχι στο ios zooper

Το Zooper συνοδεύεται από μια βιβλιοθήκη με ρυθμιζόμενα widget, αλλά μπορείτε επίσης να φτιάξετε τα δικά σας από την αρχή. / © ANDROIDPIT

Οθόνη Gravity

Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη θέση του τηλεφώνου σας σε κατάσταση αναμονής με αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή. Ρυθμίστε το σωστά και θα καταλάβει πότε έχετε βάλει το τηλέφωνό σας στην τσέπη ή κάτω σε ένα τραπέζι και θα απενεργοποιήσει αυτόματα την οθόνη. Όταν το σηκώσετε, η οθόνη ανάβει ξανά. Είναι σχεδόν μαγικό, αλλά δεν είναι. είναι απλά μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τις γωνίες χειροκίνητα αν θέλετε, κάτι που είναι χρήσιμο εάν έχετε τσέπες με ασυνήθιστη γωνία ή τα τραπέζια σας είναι κακώς κατασκευασμένα. Και υπάρχει μια ρύθμιση που ανιχνεύει μικρές κινήσεις του χεριού σας, έτσι ώστε η οθόνη να μην σβήνει όταν διαβάζετε ή κρατάτε με άλλο τρόπο το τηλέφωνό σας σε γωνία που μπορεί να θεωρηθεί εσφαλμένα ως τσέπη ή τραπέζι.

androidpit οι καλύτερες εφαρμογές όχι στην οθόνη βαρύτητας του iOS

Η οθόνη βαρύτητας θα μπορούσε να καταστήσει το κουμπί λειτουργίας σας παρωχημένο, σχεδόν. / © ANDROIDPIT

Google Opinion Rewards

Αυτή η εφαρμογή δεν θα λειτουργούσε σε iOS επειδή δεν διαθέτει το Play Store. Αλλά το iOS δεν έχει καν αντίστοιχη εφαρμογή για το App Store του, κάτι που είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Το Opinion Rewards ανταλλάσσει τον χρόνο και τις προσωπικές σας πληροφορίες με πίστωση που μπορείτε να ξοδέψετε σε εφαρμογές, βιβλία, παιχνίδια και άλλα στο Play Store. Θα σας τροφοδοτήσουν σύντομες έρευνες, τις οποίες συμπληρώνετε και η Google σας δίνει δέκα σεντς εδώ, είκοσι σεντς εκεί.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Google Opinion Rewards και τον τρόπο λήψης περισσότερων ερευνών μέσω της ειδικής σελίδας μας.

ανταμοιβές androidpit oppinion play store 1

Λάβετε κάποια πίστωση στο Play Store συμπληρώνοντας έρευνες. / © ANDROIDPIT

Tasker

Αυτή η εφαρμογή από μόνη της θα μπορούσε να θεωρηθεί επαρκής λόγος για να επιλέξετε το Android έναντι του iOS, αν είστε οπαδοί της αυτοματοποίησης, ούτως ή άλλως. Το Tasker σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε το τηλέφωνό σας ώστε να αλλάζει ρυθμίσεις ή να εκτελεί ενέργειες συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Μερικά βασικά παραδείγματα θα ήταν η απενεργοποίηση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας από τα μεσάνυχτα έως τις 6 π.μ. ή η απενεργοποίηση του Wi-Fi, του GPS και του Bluetooth όταν η μπαταρία σας είναι χαμηλή. Αυτά είναι πολύ βασικά παραδείγματα, καθώς είναι μια ισχυρή εφαρμογή, που προσφέρει πληθώρα επιλογών. βουτήξτε και εξερευνήστε? ανταμείβει τη δημιουργικότητα.

Συνδυάστε το με IFTTT, και θα βρεθείτε σε μια πορεία για να γίνετε κάτοχος του πιο αποτελεσματικού smartphone στον κόσμο. Μάθετε περισσότερα για μερικές χρήσιμες συνταγές IFTTT, όπως ονομάζονται, εδώ.

androidpit οι καλύτερες εφαρμογές όχι σε iOS tasker

Το Tasker είναι εκφοβιστικό στην αρχή, αλλά εξαιρετικά ανταποδοτικό. / © ANDROIDPIT

Εφαρμογές Reddit

Η επίσημη εφαρμογή Reddit είναι διαθέσιμη για iOS, αλλά κάθε geek του Reddit ξέρει ότι είναι απαίσια. Οι καλύτερες εφαρμογές Reddit είναι όλες προσφορές μόνο για Android και δεν το λέω μόνο για τους σκοπούς αυτής της λίστας. είναι πραγματικά αλήθεια. Υπάρχουν Slide, Relay, Boost, Sync, Now. απλά εμπιστεύσου με, εντάξει; Η προσωπική μου προτίμηση είναι το Slide, και δεν λέω ότι πρέπει να είναι δικό σας, αλλά είναι υπέροχο και πρέπει να το δοκιμάσετε.

androidpit οι καλύτερες εφαρμογές για την εξάλειψη της διαφάνειας χρόνου για το reddit

Οι εφαρμογές Reddit είναι ένας τομέας όπου το Android αναμφίβολα εκπαιδεύει το Apple 6. / © ANDROIDPIT

AcDisplay

Μια μικρή προσθήκη που έχουν δει πολλές ναυαρχίδες φέτος είναι μια οθόνη πάντα ενεργή, η οποία χρησιμοποιεί μια μινιμαλιστική διεπαφή για να εμφανίζει την ώρα και τις μη αναγνωσμένες ειδοποιήσεις στην οθόνη, ακόμα και όταν η συσκευή σας βρίσκεται σε αναμονή. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι αυτό είναι (κάπως) διαθέσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται AcDisplay.

Αν και είναι αλήθεια ότι με το AcDisplay η οθόνη δεν είναι πάντα ενεργοποιημένη, φαίνεται και μοιάζει πολύ. Στην πραγματικότητα, μισώ τις οθόνες που είναι πάντα ανοιχτές, οπότε για μένα αυτή η εφαρμογή είναι ακόμα καλύτερη από μια πραγματική οθόνη πάντα ανοιχτή. Κάθε φορά που λαμβάνετε μια νέα ειδοποίηση, η οθόνη σας θα φωτίζεται απαλά για να δείξει την ώρα, την ημερομηνία και τη νέα ειδοποίηση μαζί με τυχόν παλιές μη αναγνωσμένες. Πατήστε σε μια ειδοποίηση για να δείτε ένα διευρυμένο παράθυρο που εμφανίζει τα περιεχόμενα του μηνύματος ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι και πατήστε το για να ανοίξετε τη σχετική εφαρμογή απευθείας από την οθόνη κλειδώματος.

androidpit οι καλύτερες εφαρμογές που δεν είναι σε ios acdisplay

Το AcDisplay είναι μια εξαιρετική οθόνη κλειδώματος τρίτων που στερούνται οι χρήστες της Apple. / © ANDROIDPIT

Γνωρίζετε άλλες εξαιρετικές εφαρμογές που δεν μπορούν να έχουν οι χρήστες iOS επειδή η Apple είναι κακή μαζί τους; Αφήστε ένα σχόλιο και ενημερώστε με.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here