Οι καλύτερες εφαρμογές περιοδικών για Android: δημιουργήστε αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή

0
80
MGL2361
© NextPit

Η τήρηση ημερολογίου μοιάζει με παράδοση από παλιά. Σήμερα, πολλοί από εμάς είμαστε συνεχώς απασχολημένοι και εν κινήσει με λίγο χρόνο για να καταγράψουμε τις σκέψεις μας. Ωστόσο, υπάρχει μια συσκευή που κουβαλάμε μαζί μας παντού – το smartphone μας. Και αν θέλετε να καταγράψετε πολύτιμες αναμνήσεις χωρίς να τις μοιραστείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχετε πολλές επιλογές με τη μορφή εφαρμογών ημερολογίου, ημερολογίου και λευκώματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα που μπορείτε να βρείτε στο Google Play.

Φυσικά, δεν συμφωνούν όλοι σχετικά με την καλύτερη μέθοδο διατήρησης των αναμνήσεων – για ορισμένα οπτικά στοιχεία είναι τα πιο εντυπωσιακά, για άλλα είναι προτιμότερη η καταγραφή συναισθημάτων και σκέψεων. Κάποιοι θέλουν στατιστικά και απτές στόχους για να πετύχουν, άλλοι θέλουν απλώς ένα αρχείο σημαντικών γεγονότων της ζωής. Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε κάτι για όλους σε αυτή τη λίστα!

Daylio

Αν θέλετε να κρατάτε ημερολόγιο χωρίς να γράφετε ούτε μια λέξη, το Daylio είναι η εφαρμογή για εσάς. Σας επιτρέπει να καταγράφετε τη διάθεσή σας κάθε μέρα, με επιλογές από rad έως απαίσια. Μπορείτε επίσης να εισάγετε δραστηριότητες από μια λίστα, όπως εργασία, χαλάρωση, παιχνίδια και άλλα, ή να δημιουργήσετε τις δικές σας. Στη συνέχεια, το Daylio μπορεί να βρει μοτίβα και να παρέχει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία με ένα μηνιαίο διάγραμμα διάθεσης, επιτρέποντάς σας να δείτε ποιες δραστηριότητες σας επηρεάζουν αρνητικά. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορεί επίσης να βοηθήσει όταν προσπαθείτε να χτίσετε καλύτερες συνήθειες, επιτρέποντάς σας να θέσετε στόχους.

daylio

Το Daylio δεν είναι μια παραδοσιακή εφαρμογή περιοδικών, αλλά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για την εύρεση μοτίβων και την αντιστροφή αρνητικών συνηθειών. / © NextPit

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε ότι το Daylio έχει μια αυστηρή πολιτική απορρήτου, που σημαίνει ότι οι καταχωρίσεις σας είναι μόνο δικές σας για προβολή. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά προσφέρει επίσης μια premium έκδοση «πληρωμή μία φορά, ξεκλείδωμα για πάντα», η οποία είναι χωρίς διαφημίσεις και σας δίνει πρόσβαση σε απεριόριστες διαθέσεις, στόχους, υπενθυμίσεις και πολλά άλλα.

Ταξίδι

Η ζωή είναι ένα ταξίδι! Αυτή η εφαρμογή με το κατάλληλο όνομα μπορεί να σας βοηθήσει να το τεκμηριώσετε. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές ημερολογίου σε αυτήν τη λίστα. Δεν σας επιτρέπει μόνο να γράφετε τις σκέψεις σας και να παρακολουθείτε τη διάθεσή σας, αλλά να εισάγετε φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικές σημειώσεις στις καταχωρίσεις σας. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μέρη και τον καιρό της εποχής της γραφής. Εάν είστε λάτρης των εμπνευσμένων αποσπασμάτων, το Journey σας καλύπτει και εκεί – μπορείτε να λαμβάνετε νέα καθημερινά.

εφαρμογή ταξιδιού

Το Journey είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές ημερολογίου που κυκλοφορούν. / © NextPit

Το πιο σημαντικό, ό,τι κι αν επιλέξετε να τεκμηριώσετε, θα παραμείνει ιδιωτικό. Το Journey σάς επιτρέπει να κρατάτε το ημερολόγιό σας μυστικό με κωδικό πρόσβασης ή κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ούτε οι πολύτιμες αναμνήσεις σας θα χαθούν, χάρη στην επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο Google Drive. Φυσικά, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ένα τίμημα. Μπορείτε να δοκιμάσετε το Journey σε μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών μετά την οποία θα χρεώνεστε είτε μηνιαία είτε ετήσια.

Project Life – Scrapbooking

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις! Το scrapbooking γενικά έχει τη δύναμη να αιχμαλωτίζει υπέροχες αναμνήσεις με τον τρόπο που μερικές φορές δεν μπορούν οι λέξεις. Αυτός είναι ο λόγος που συμπεριλάβαμε το Project Life στη λίστα μας. Σας επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία διατάξεων, τις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να γεμίσετε με φωτογραφίες ή πολύχρωμα σχέδια που έρχονται σε πακέτα σε κιτ. Υπάρχουν μόνο τέσσερα δωρεάν κιτ και πρέπει να αγοράσετε επιπλέον, αλλά τα δωρεάν κιτ μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν εκθαμβωτικά σχέδια.

εφαρμογή ζωής έργου

Δεν χρειάζεται να εκτυπώνετε φωτογραφίες και να χρησιμοποιείτε ψαλίδι και κόλλα όταν έχετε το Project Life στο smartphone σας. / © NextPit

Το Project Life σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε απρόσκοπτα τα τελειωμένα αριστουργήματά σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εγγραφής φωτογραφιών και παρόλο που δεν προσφέρει αυτοκόλλητα και άλλα εντυπωσιακά στοιχεία που θα βρείτε σε άλλες εφαρμογές, έχει εξαιρετικό μινιμαλιστικό στυλ και εύχρηστη διεπαφή.

Penzu

Αν ψάχνετε για μια κλασική εφαρμογή ημερολογίου, το Penzu είναι ίσως ένα από τα καλύτερα στοιχήματα σε αυτήν τη λίστα. Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής είναι αρκετά βασική, επιτρέποντάς σας να κάνετε καθημερινές καταχωρίσεις κειμένου. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, δεν φαίνεται να υπάρχει η επιλογή προσθήκης φωτογραφιών ή βίντεο. Ωστόσο, μπορείτε να εισάγετε emojis και να ορίσετε υπενθυμίσεις γραφής.

εφαρμογή penzu

Το Penzu καλύπτει τα βασικά και δεν σας κατακλύζει με περιττό bling. / © NextPit

Το Penzu σάς επιτρέπει επίσης να συγχρονίζετε με τον Ιστό και άλλες πλατφόρμες για κινητές συσκευές με έμφαση στην ασφάλεια. Αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια απλή εφαρμογή ημερολογίου για να γράψετε τις σκέψεις σας, αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, ειδικά με την επιλογή κλειδώματος ημερολογίων.

Ημερολόγιο Luna

“Μόνο το φεγγάρι ακούει την ιστορία μου σιωπηλά” – αυτό θα δείτε όταν εκτοξεύσετε για πρώτη φορά το Luna Diary. Είναι μια από τις πιο ασυνήθιστες, αλλά και μια από τις πιο εντυπωσιακές εφαρμογές αυτής της λίστας. Το όμορφο τοπίο μεταμορφώνεται καθώς μοιράζεστε περισσότερα με το ημερολόγιό σας – ο αριθμός των αστεριών και των λουλουδιών πολλαπλασιάζεται. Φυσικά, αυτό είναι μόνο το προεπιλεγμένο θέμα. Θα βρείτε μια ποικιλία από υπέροχα δωρεάν και επί πληρωμή φόντο με τα ίδια εφέ.

εφαρμογή ημερολόγιο luna

Η εμφάνιση λουλουδιών και αστεριών με νέες εγγραφές στο ημερολόγιο είναι κίνητρο. / © NextPit

Και κάτω από την επιφάνεια, το Luna Diary λειτουργεί σαν ένα αληθινό ψηφιακό ημερολόγιο – επιτρέποντάς σας όχι μόνο να γράφετε τις σκέψεις σας αλλά να εισάγετε φωτογραφίες και βίντεο στις καταχωρίσεις σας. Δεν είναι μόνο κίνητρο, αλλά και εκπληκτικό.

Έτος σε Pixels

Εάν είστε άνθρωπος με λίγα λόγια, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να παρακολουθείτε τις διαθέσεις σας, το Year in Pixels είναι ακριβώς η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς. Παρόλο που το έχουμε αναφέρει προηγουμένως στις λίστες των εφαρμογών της εβδομάδας, εξακολουθεί να αξίζει μια αναφορά εδώ λόγω του πόσο ασυνήθιστο αλλά ενδιαφέρον είναι.

έτος σε pixel

Το Year in Pixels απέχει πολύ από το να είναι μια συνηθισμένη εφαρμογή ημερολογίου, αλλά η παραδοξότητά του το κάνει υπέροχο. / © Teo Vogel

Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά χρωματιστά emoji που αντιπροσωπεύουν μια σειρά από διαθέσεις. Το χρώμα της επιλεγμένης διάθεσης θα εμφανιστεί στη συνέχεια σε ένα ημερολόγιο. Εάν συνεχίζετε να κάνετε καταχωρήσεις κάθε μέρα, μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχετε κάτι που να μοιάζει με αφηρημένη τέχνη pixel. Δεν είναι μόνο μια διασκεδαστική και ασυνήθιστη εφαρμογή ημερολογίου, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει μια εικόνα για το τι σας προκαλεί άγχος/αρνητικά συναισθήματα. Ελέγξτε το οπωσδήποτε.

Αυτές είναι οι επιλογές μας από τις καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου και ημερολογίου για Android. Ποια είναι τα αγαπημένα σας; Πρέπει οπωσδήποτε να εισάγουμε κάτι στη λίστα μας; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here