Οι καλύτερες εφαρμογές για το ASMR: πώς να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε καλύτερα

0
78
MGL2361
© NextPit

Μπορεί να έχετε δει ή ακούσει για βίντεο ASMR στο YouTube, αλλά ξέρατε ότι υπήρχαν και εφαρμογές για αυτό; Η τάση έχει σκοπό να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να ανακουφίσετε το άγχος και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Εάν είστε νέοι στο ASMR, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές για να ξεκινήσετε.

Μετάβαση στην ενότητα:

Τι είναι το ASMR;

Το ASMR σημαίνει αυτόνομη αισθητηριακή απόκριση μεσημβρινού. Είναι ένα μυρμήγκιασμα που νιώθετε, συνήθως στο τριχωτό της κεφαλής, στο πίσω μέρος του λαιμού και στο άνω μέρος της σπονδυλικής σας στήλης. Είναι ουσιαστικά μια ευχάριστη μορφή παραισθησίας. Είναι ένας σχετικά νέος όρος, που επινοήθηκε το 2010 και πρωτοεμφανίστηκε στο Facebook. Έκτοτε έχει εισέλθει στη σύγχρονη επιστήμη και έχουν διεξαχθεί μελέτες για να διαπιστωθεί εάν το ASMR είναι μια αξιόπιστη τεχνική για την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως η αϋπνία.

Στο διαδίκτυο, το ASMR ουσιαστικά σημαίνει ανθρώπους που ψιθυρίζουν, χτυπούν, τσακίζουν και χτενίζονται κοντά σε ένα μικρόφωνο. Αυτά τα βίντεο προβάλλονται συχνά εκατομμύρια φορές και η τάση φαίνεται να αυξάνεται και να μεγαλώνει. Δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα; Δείτε τις παρακάτω εφαρμογές. Σε τελική ανάλυση, η εμπειρία του ASMR από πρώτο χέρι είναι ο μόνος τρόπος για να κατανοήσετε πραγματικά το θέμα της όλης υπόθεσης.

Οι καλύτερες εφαρμογές ASMR

Μυρμήγκιασμα

Το πιο γνωστό ASMR στην αγορά είναι, χωρίς αμφιβολία, το Tingles. Η ομορφιά του Tingles, σε σύγκριση με την παρακολούθηση ενός βίντεο ASMR στο YouTube στο smartphone σας, είναι ότι μπορείτε να ακούτε ήχο ASMR με απενεργοποιημένη την οθόνη σας. Επίσης, δεν υπάρχουν διαφημίσεις στην εφαρμογή. Το Tingles διαθέτει επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής και περισσότερους από 1.500 καλλιτέχνες ASMR. Εάν έχετε μόνο μία εφαρμογή ASMR, κάντε την αυτή.

εφαρμογή tingles

Το Tingles είναι η νούμερο ένα εφαρμογή παγκοσμίως για βίντεο ASMR / © Tingles

Somnia: ASMR Sleep 3D Sounds

Το Somnia, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια εφαρμογή ASMR που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθά να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε. Είναι λίγο πιο διαδραστικό από το Tingles, με μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση, οπότε αξίζει να το δοκιμάσετε για να δείτε αν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας. Το Somnia διαθέτει χειροποίητους ήχους που είναι προσαρμόσιμοι, καθώς και τη δυνατότητα να συνθέσετε τις δικές σας μίξεις και ηχητικά τοπία προσθέτοντας, σύροντας και διαμορφώνοντας ήχους. Υπάρχει επίσης ένα μοναδικό Wind Down Timer που εξαφανίζει φυσικά τις εντάσεις των ήχων με την πάροδο του χρόνου. Εάν χρησιμοποιείτε το ASMR για να σας βοηθήσει να έχετε περισσότερο και καλύτερη ποιότητα ύπνου, αυτή είναι η εφαρμογή για εσάς.

εφαρμογή somnia asmr

Η καλύτερη εφαρμογή ASMR για την καταπολέμηση της αϋπνίας / © AWE Interactive

TeasEar – ASMR Slime Triggers

Το TeasEar έχει να κάνει με το να πειράζεις τα αυτιά σου. Η ιδέα είναι παρόμοια με τις άλλες δύο εφαρμογές αυτής της λίστας, αλλά το TeasEar χρησιμοποιεί επίσης οπτική διέγερση. Μπορείτε να επιλέξετε από τα αγαπημένα σας εναύσματα και η εφαρμογή κάνει καλή δουλειά ως προσομοιωτής slime. Η προσομοίωση Slimer είναι ένα μεγάλο μέρος των εφαρμογών ASMR – στην πραγματικότητα, μπορείτε να βρείτε εφαρμογές που είναι μόνο προσομοιωτές slime – αλλά το TeasEar είναι μια από τις καλύτερες αισθητηριακές εμπειρίες στο Google Play Store.

εφαρμογή teasear asmr

Το καλύτερο για προσομοίωση λάσπης / © Facemetrics Ltd

Ποια είναι η αγαπημένη σας εφαρμογή ASMR στο Google Play Store; Μοιραστείτε τις συμβουλές σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  • Οι καλύτερες εφαρμογές Android του 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here