Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Google Pixel 2 και το Pixel 2 XL

0
159
google pixel 2 vs pixel 2 xl
© NextPit

Τα νεότερα smartphone της Google, τα Pixel 2 και Pixel 2 XL, είναι εξαιρετικές επιλογές αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε όλες τις άλλες δελεαστικές επιλογές στην αγορά προτού αποφασίσετε να αγοράσετε. Δείτε πώς συσσωρεύονται οι εναλλακτικές.

  • Η κριτική μας για το Google Pixel 2
  • Η κριτική μας για το Google Pixel 2 XL

Οι καλύτερες εναλλακτικές για το Google Pixel 2

Sony Xperia XZ1 Compact

Παρουσιάστηκε στην IFA 2017, το XZ1 Compact είναι ένα μικρό smartphone (4,6 ιντσών), αλλά σίγουρα λυγίζει τους μυς του με το τεχνικό του φύλλο. Διαθέτει ήδη Android Oreo και έχει λάβει ήδη την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Οκτωβρίου. Αυτή η συσκευή διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά των smartphone της Sony με τη δική της σχεδίαση και αντοχή στις καιρικές συνθήκες και δεν θα απογοητευτείτε από την κάμερα.

  • Η κριτική μας για το Xperia XZ1 Compact
AndroidPIT sony xperia xz1 compact 9682

Το XZ1 Compact είναι μικρό αλλά πανίσχυρο. © NextPit

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone είναι εξαιρετική και, όπως το Pixel 2, διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία. Το XZ1 Compact διαθέτει επίσης μια διασκεδαστική λειτουργία που σας επιτρέπει να σαρώνετε αντικείμενα σε 3D, μια δυνατότητα που δεν προσφέρει το Pixel 2.

Τεχνικές προδιαγραφές Sony Xperia XZ1 Compact

Sony Xperia XZ1 Compact
έκδοση Android Android Oreo
Απεικόνιση IPS LCD 4,6 ιντσών (Full-HD)
Επεξεργαστής Snapdragon 835
GPU Adreno 540
ΕΜΒΟΛΟ 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
Εσωτερική αποθήκευση 32 GB (επεκτάσιμο μέσω Micro SD)

Samsung Galaxy S8

Αν και το Galaxy S8 δεν προσφέρει μια καθαρή εμπειρία Android, εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό smartphone Android. Σε σύγκριση με το Pixel, προσφέρει πιο premium σχεδιασμό, επιδόσεις υψηλής ποιότητας και οθόνη ευκρίνειας QHD χωρίς πλαίσιο. Είναι επίσης αδιάβροχο και έχει εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας.

  • Η κριτική μας για το Galaxy S8
AndroidPIT Samsung Galaxy S8 2087

Το Samsung Galaxy S8 είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της αγοράς. © NextPit

Κάτω από την κουκούλα, το Galaxy S8 διαθέτει τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Snapdragon 835, σε συνδυασμό με 4 GB RAM και κύρια κάμερα 12 MP. Μια μπαταρία 3.000 mAh διασφαλίζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για μια ολόκληρη μέρα, ακόμη και με εντατική χρήση.

Τεχνικές προδιαγραφές Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8
έκδοση Android Android 7.0 Nougat
Απεικόνιση Super AMOLED 5,8 ιντσών (QHD)
Επεξεργαστής Snarpdragon 835
GPU Mali-G71 MP20
ΕΜΒΟΛΟ 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
Εσωτερική αποθήκευση 64 GB (επεκτάσιμο μέσω Micro SD)

LG G6

Αν σας αρέσει η σχεδίαση του Pixel 2 XL, θα σας αρέσει το G6. Είναι παρόμοιο, αλλά πιο συμπαγές. Τώρα διαθέσιμο με τιμή κάτω των 500 $ σε ορισμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το smartphone υψηλής απόδοσης με επεξεργαστή Snapdragon 821 και 4 GB μνήμης RAM. Τελικά, είναι η διεπαφή λογισμικού LG UX 6.0 που θα απογοητεύσει τους θαυμαστές του Pixel 2.

  • Η κριτική μας για το LG G6
AndroidPIT LG G6 9285

Το LG G6 είναι μια εξαιρετική αξία. © NextPit

Σε αντίθεση με το Pixel 2, το LG G6 διαθέτει διπλή κάμερα. Και οι δύο φακοί έχουν ανάλυση 13 MP και γωνία έως 125°. Ενώ οι εικόνες που λαμβάνονται με το LG G6 είναι γενικά καλές, δεν είναι του ίδιου επιπέδου που υπόσχεται το Pixel 2.

Τεχνικές προδιαγραφές LG G6

LG G6
έκδοση Android Android Nougat
Απεικόνιση IPS LCD 5,7 ιντσών (Full-HD)
Επεξεργαστής Snapdragon 821
GPU Adreno 530
ΕΜΒΟΛΟ 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
Εσωτερική αποθήκευση 32 GB (επεκτάσιμο μέσω Micro SD)

Οι καλύτερες εναλλακτικές για το Google Pixel 2 XL

HTC U11

Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα πούλησε μέρος των δραστηριοτήτων της στην Google, η HTC εξακολουθεί να εμπορεύεται τα δικά της smartphone. Η τελευταία ναυαρχίδα τους, το HTC U11, είναι μια σταθερή εναλλακτική για το Pixel 2 XL, καθώς είναι ένα smartphone κορυφαίας σειράς που αξίζει τη θέση του ανάμεσα στα καλύτερα smartphone Android του 2017. Έχει επίσης το ίδιο μέγεθος. Ακριβώς όπως το Pixel 2 XL, το HTC U11 έχει συμπιεσμένες άκρες και η διεπαφή του είναι αρκετά κοντά στην εμπειρία του καθαρού Android.

  • Η κριτική μας για το HTC U11
AndroidPIT HTC U 11 4601

Το HTC U11 έχει συμπιεσμένες πλευρές, όπως και το Pixel 2. © NextPit

Όσον αφορά τις επιδόσεις, το HTC U11 προσφέρει παρόμοιες τεχνικές προδιαγραφές με αυτές που βρέθηκαν σε ναυαρχίδες του 2016 με επεξεργαστή Snapdragon 835 και 4 GB μνήμης RAM. Όσον αφορά τις φωτογραφίες, αυτό το τηλέφωνο διαθέτει κάμερα 12 MP με εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας.

Τεχνικές προδιαγραφές HTC U11

HTC U11
έκδοση Android Android Nougat
Απεικόνιση Super AMOLED 5,5 ιντσών (QHD)
Επεξεργαστής Snapdragon 835
GPU Adreno 540
ΕΜΒΟΛΟ 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
Εσωτερική αποθήκευση 64 GB (επεκτάσιμο μέσω Micro SD)

Moto Z2 Force

Το Moto Z2 Force είναι η εναλλακτική που μοιάζει περισσότερο με το Google Pixel 2 XL. Η διεπαφή του είναι παρόμοια με αυτή του stock Android και οι ενημερώσεις φτάνουν αρκετά γρήγορα. Το Android Oreo θα πρέπει να προσγειωθεί σε αυτήν τη συσκευή στις αρχές του επόμενου έτους, σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Η εφαρμογή κάμερας είναι λίγο διαφορετική καθώς προσφέρει λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα διπλής κάμερας.

  • Η κριτική μας για το Moto Z2 Force
AndroidPIT motorola moto z2 force 8095

Το Moto Z2 Force είναι ένα smartphone με διεπαφή παρόμοια με το stock Android. © NextPit

Το Moto Z Force προσφέρει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με αισθητήρα RGB και μονόχρωμο αισθητήρα. Περιλαμβάνει επίσης το μοναδικό χαρακτηριστικό της συμβατότητας με τα Moto Mods.

Τεχνικές προδιαγραφές Moto Z2 Force

Moto Z2 Force
έκδοση Android Android Nougat
Απεικόνιση OLED 5,5 ιντσών (QHD)
Επεξεργαστής Snapdragon 835
GPU Adreno 540
ΕΜΒΟΛΟ 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ
Εσωτερική αποθήκευση 64 GB (επεκτάσιμο μέσω Micro SD)

Huawei Mate 10 Pro

Η Huawei παρουσίασε πρόσφατα τις νέες συσκευές της σειράς Mate, συμπεριλαμβανομένου του Huawei Mate 10 Pro. Η Huawei άλλαξε την πολιτική σχεδίασής της και επέλεξε το γυαλί τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος και η συσκευή είναι πλέον αδιάβροχη.

AndroidPIT huawei mate 10 pro 0014

Το Huawei Mate 10 Pro έχει να κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη. © NextPit

Ωστόσο, η μεγάλη δύναμη του Huawei Mate 10 Pro είναι χωρίς αμφιβολία η τεχνητή νοημοσύνη του, η οποία μπορεί να βρεθεί σε διάφορα στοιχεία της συσκευής, ιδιαίτερα στην κάμερα. Αυτό οφείλεται στην παρουσία ενός τσιπ NPU το οποίο θα πρέπει να αποδείξει την αξία του όσον αφορά την εικονική και βελτιωμένη πραγματικότητα. Λίγο περισσότερο από ένα τηλέφωνο: μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής χάρη σε έναν προσαρμογέα που σας επιτρέπει να προβάλλετε το περιεχόμενό του σε μεγάλη οθόνη.

  • Η κριτική μας για το Huawei Mate 10

Τεχνικές προδιαγραφές Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10
έκδοση Android Android Oreo
Απεικόνιση AMOLED, 6 ίντσες, 2.160 x 1.080
Επεξεργαστής Kirin 970
GPU Mali-G72 MP12
ΕΜΒΟΛΟ 6 GB
Εσωτερική αποθήκευση 128 GB

Βρήκατε μια εναλλακτική που σας αρέσει περισσότερο από το Pixel 2 σε αυτήν τη λίστα; Ή θα αγοράσετε ένα Pixel τελικά; Εάν θέλετε να προτείνετε άλλες εναλλακτικές, μη διστάσετε να τις μοιραστείτε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here