Μηνύματα Google: Σφάλμα κάμερας αδειάζει την μπαταρία. Να πώς λύνεις το πρόβλημα

0
45
NextPit Camera Permission Coffeebreak
© NextPit / Shutterstock: Zoomik

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων γνωστή ως Google Messages έχει επί του παρόντος πρόβλημα με την ενσωματωμένη λειτουργία κάμερας. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη θέρμανση του smartphone σας σε δυσάρεστα επίπεδα, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα έχει σημαντική πτώση. Το NextPit δείχνει πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε ή να ξεπεράσετε αυτό το πρόβλημα έως ότου η Google βρει μια επιδιόρθωση σφαλμάτων για Android.

Χρησιμοποιείτε τα μηνύματα Google στο smartphone σας; Αν ναι, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας έχει μειωθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό. Σε αυτήν την περίπτωση, πιθανότατα οφείλεται στην εφαρμογή Μηνύματα της Google, ή πιο συγκεκριμένα: στη λειτουργία της κάμερας που βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή. Στην πραγματικότητα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να τραβάτε γρήγορα και να στέλνετε στιγμιότυπα μέσα στην εφαρμογή.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα σφάλμα στην εφαρμογή που εμποδίζει τον τερματισμό της κάμερας. Η εικόνα, ή μάλλον το παράθυρο της κάμερας, κλείνει, αλλά η δυνατότητα παραμένει ενεργή και υποβάλλεται συνεχώς ερωτήματα. Αυτό είναι επιζήμιο για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας και μπορεί επίσης να προκαλέσει αφύσικη θέρμανση της συσκευής σας.

  • Διαβάστε επίσης: Τέσσερα απλά κόλπα για να εξοικονομήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του smartphone σας

Επίσημη διόρθωση σφαλμάτων από την Google δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά θα έρθει τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, υπάρχει μια απλή και προφανής λύση για να τεθεί το πρόβλημα υπό έλεγχο.

Πώς να αποτρέψετε τη συνεχή πρόσβαση στην κάμερα στο Google Messages

Στιγμιότυπα οθόνης από το Google Messages App-Info

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο καταργείτε την άδεια της κάμερας από το Google Messages / © NextPit

Απλώς πρέπει να ανακαλέσετε την άδεια της εφαρμογής για πρόσβαση στην κάμερα και δείτε πώς το κάνετε:

  1. Μεταβείτε στις πληροφορίες της εφαρμογής Google Messages (πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και επιλέξτε Πληροφορίες ή μεταβείτε στην εφαρμογή στις Ρυθμίσεις).
  2. Επιλέξτε Δικαιώματα.
  3. Επιλέξτε Κάμερα.
  4. Επιλέξτε Απόρριψη.
  5. Επιβεβαιώστε την επιλογή στο παρακάτω αναδυόμενο παράθυρο με το Don’t Allow Anyway.

Αυτό είναι! Έχετε ανακαλέσει την άδεια της εφαρμογής για πρόσβαση στην κάμερα εντός της εφαρμογής και αυτό θα λειτουργήσει ως προσωρινή λύση τουλάχιστον έως ότου η ίδια η Google διορθώσει αυτό το σφάλμα.

  • Διαβάστε επίσης: Αυξήστε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας σε μόλις 2 λεπτά

Ακολουθεί μια ερώτηση για όλους: Έχετε παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα ή αναρωτηθήκατε γιατί η μπαταρία του smartphone σας εξαντλείται πιο γρήγορα από το συνηθισμένο τελευταία; Και το πιο σημαντικό, χρησιμοποιείτε καθόλου το Google Messages ή αποφεύγετε εντελώς την εφαρμογή Google Messages; Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here