Μετατρέψτε τους αγαπημένους σας ιστότοπους σε εφαρμογή Android χωρίς διαφημίσεις σε δευτερόλεπτα

0
117
Μετατρέψτε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android
Μετατρέψτε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android

Ώρα να μετατρέψετε οποιονδήποτε από τους αγαπημένους σας ιστότοπους σε εφαρμογή Android με την προσαρμοσμένη διεπαφή χρήστη σύμφωνα με την επιθυμία σας, χρησιμοποιώντας την απλή και εύκολη μέθοδο που συζητάμε εδώ.

Ορισμένες από τις εφαρμογές που σχετίζονται με τοποθεσίες υπηρεσιών web, όπως το FB, το Yahoo, το Gmail κ.λπ. καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο στη συσκευή Android και με τη σειρά τους χρειάζονται περισσότερη μπαταρία για να λειτουργούν ομαλά. Αλλά σε περίπτωση που θέλετε να έχετε μια εφαρμογή lite έκδοσης για μερικούς από αυτούς τους ιστότοπους, ώστε να έχετε πιο ομαλή εμπειρία και να εξοικονομήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, παρόλο που είναι μη επίσημα διαθέσιμα στο Google Play store, μπορείτε να εμφανίσετε οποιαδήποτε τοποθεσία της επιθυμίας σας σε μια εφαρμογή Android χωρίς διαφημίσεις με ορισμένες μεθόδους. Εδώ σε αυτό το άρθρο είναι η μέθοδος με την οποία μπορείτε να μετατρέψετε τους ιστότοπους σε μια εφαρμογή Android έκδοσης lite, η οποία επίσης δεν θα θέσει σε κίνδυνο όλες τις δυνατότητες του ιστότοπου.

Μετατρέψτε τους αγαπημένους σας ιστότοπους σε εφαρμογή Android χωρίς διαφημίσεις σε δευτερόλεπτα

Η μέθοδος είναι αρκετά απλή και εύκολη και απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα και με αυτό, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε οποιονδήποτε ιστότοπο σε διεπαφή εφαρμογής. Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα για να προχωρήσετε.

Βήματα για να μετατρέψετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους σε εφαρμογή Android χωρίς διαφημίσεις:

1. Σε αυτό το πρώτο βήμα, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε μέχρι την εφαρμογή Android που ονομάζεται “Ερημίτης‘ στη συσκευή σας Android και, στη συνέχεια, εκτελέστε αυτήν την εφαρμογή στη συσκευή σας μετά την επιτυχή εγκατάσταση. Λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να κάνετε λήψη αυτής της εφαρμογής μόνο από το Google Play Store και όχι από οποιονδήποτε άλλο τρίτο πάροχο.

2. Μετά την εκκίνηση της εφαρμογής Hermit στη συσκευή σας, μπορείτε να δείτε εκεί μια επιλογή αιωρούμενου μενού στη δεξιά πιο γωνία της οθόνης κοντά στο κάτω άκρο. Απλώς πρέπει να πατήσετε σε αυτό το κυμαινόμενο μενού μετά από το οποίο θα δείτε δύο επιλογές, π.χ. είτε εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου από την οποία θέλετε να δημιουργήσετε μια εφαρμογή Android ή επιλέξτε μία από τις προεπιλογές από τις επιλογές σε αυτό το μενού.

Μετατρέψτε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android
Μετατρέψτε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android

3. Τώρα αφού επιλέξετε οποιαδήποτε από τις μεθόδους από το παραπάνω βήμα, θα δείτε την κύρια σελίδα του ιστότοπού σας φορτωμένη στην οθόνη σας. Αφού φορτωθεί πλήρως η σελίδα του ιστότοπου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πεδίο κειμένου παρακάτω σε αυτήν την εφαρμογή για να δώσετε ένα όνομα στη μελλοντική σας εφαρμογή και αφού δώσετε στην εφαρμογή σας το όνομα, στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή Δημιουργία παρακάτω στην οθόνη. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η νέα σας εφαρμογή για αυτόν τον ιστότοπο.

Μετατρέψτε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android
Μετατρέψτε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android

4. Και όταν ξεκινήσει η νέα εφαρμογή lite που δημιουργήσατε, μπορείτε να προσαρμόσετε διάφορα πράγματα των εφαρμογών σας μέσω του μενού προσαρμογής στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση τραβώντας την πλαϊνή γραμμή μέσα στη νέα εφαρμογή. Από εδώ και πέρα ​​μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές σχετικά με το θέμα, την ενσωμάτωση κ.λπ. της εφαρμογής σας έκδοσης lite. Αφού ολοκληρώσετε τις αλλαγές σας, επιλέξτε απλώς το πλαίσιο αποθήκευσης αλλαγών στην επάνω δεξιά γωνία.

Μετατρέψτε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android 1
Μετατρέψτε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android

5. Τώρα απλώς φορτώστε ξανά την εφαρμογή lite από την αρχική οθόνη, καθώς το Hermit είχε προσθέσει αυτόματα ένα εικονίδιο γρήγορης πρόσβασης στην αρχική οθόνη της συσκευής σας. Μετά τη φόρτωση αυτής της εφαρμογής, μπορείτε τώρα να απολαύσετε την περιήγηση στον ιστότοπό σας που είναι συνδεδεμένος μέσα σε μια εφαρμογή με εξαιρετικό τρόπο.

Επομένως, όλα αυτά αφορούν το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά λειτουργική εφαρμογή lite για οποιονδήποτε ιστότοπο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές εύκολα με τον δικό σας προσαρμοσμένο τρόπο. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή σας να αποκλείει τις διαφημίσεις από το 4ο βήμα και μετά από τις επιλογές. Ελπίζω να σας αρέσει ο οδηγός, συνεχίστε να τον μοιράζεστε και με άλλους. Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω εάν έχετε οποιεσδήποτε σχετικές απορίες με αυτό.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here